Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Farmerama 2023. 06. 13. 14_17_45 (2).png Nekem már rég óta nincsenek szomszédok, nem is lesznek....HÁ MER CSAK. ( ne kérdezd miért)
    da982d0aa74794a5092fac12081a7e0c.jpg
    Eventre fel, valahogy így, vagy nem?????

**jeje**, jófarmerlány, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  2. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! Most értem haza, anyuval bevásároltunk, nekiállok főzni, bolognait csinálok, meg fasírtot sütök...Tegnap csülkös babletykó volt, maradt még bőven... De jó ha van választék. Hannám már kicsit lenyugodott... Rájött, hogy nincs mit tenni... Csütörtökön műtik...:sleepy:

Szijja Rózsaszálam... Toklász: katt. Alattomos fura növény... o_O-.-:oops:
    Megyek szavazok, meg olvasom az eventet...

**jeje**, jófarmerlány, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Felesleges köröket nem futok már, ebből kinőttem. ;) Értek én szó nélkül is. :D
    Farmaranyfa küldéshez meg nem is kritérium a szomszédság.

**jeje**, -gyöngy-581, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...látom egy kicsi sértődés van benned a sok visszautasítástól..:) Én gondoltam hogy valaki olyan lehet ilyen névvel... aki errefelé való...:) de mondom neked..ha Anglia királya lett volna is..és nem ismerem nem jelölöm vissza.
    Egyszer nagyon megégettem a kezem a facebokon...nem térek ki rá kivel-mivel...most is van vagy 15 jelölésem amit nem fogadtam ott.
    Nem ismerem kész ! nem fogadom....úgyhogy nem a személyed ellen szólt a dolog..nem kockáztatok. :)...meg megszokásból is jött.
    Én a fejforgásról beszéltem nem a kerékkerekről :) Nahh jó szerintem mennyi mára elég a magyarázkodásból...:)
    Szia én is inkább a kunyhó miatt csinálom majd az eventet...még mindig focizok:oops:...szerintem nem kell nekem a felhő:music:...ezt vettem azt...most supertrágyázok...de 1-2 dekort veszek.. felhő nem kell.
    Gyönyörűen énekli Viktor a dalt :inlove:..nagyon szép hangja van. Köszi hogy hoztad. Én nem tudom miért..de nem nagyon szeretem a szerelmes dalokat..de ez valahogy annyira szép volt ebben a köntösben amiben hozta Viktor...és olyan átéléssel.
    Szia... eventre fel ..de kár hogy nincsenek erre ilyen fák....nekem van helyem 1-2 szomszédnak..téged..vagy Cilit nem tudom már felalartalak venni ..de kiírta népszerű vagy...így nem jött létre...ha akarod megpróbálhatod nállam...de csak ha akarod..vagy Cili is...
    Szia köszi..jajj hogy ne ismerném..nállunk van Hajdúban elég...meg fűnyírózzuk is árokparton de még benn az udvaron is van.
    Mifelénk máshogyan hívják. Remélem nem sértek meg senkit vele....:music:de ha igen majd törlik. Szóval ott falun: cigánybúzának
    hívják....de ez nem hivatalos..ki tudja ki meg mikor találta ki...:)
    Nahh megyek pakolok a kiccicám almosládikóját beakarom rendezni a sufniba nem legyen a folyosón. nem lesz nagy távolság az áthelyezés remélem megszokja...új előszoba cuccot akarok venni és hogynézmánkialatta:sleepy: Remélem nem megy mellé a cicuskám..bele nyomom a mancsát gyakorlásnak.xD

**jeje**, -gyöngy-581, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  5. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!

Nagyon szép idő volt ma is:) remélem Medárd elfelejtette, hogy a nevenapján esett...:inlove:xD

Szellőcske jelöltelek szomszédnak, van még egy helyem , ha valakinek hiányzik szomszéd, írjon rám:) :p
    /kisfarmom van 2 helyen azt törlöm/

Szia!
    Hozzám jöhet a kasszás is, :p szomszédnakxD

Az előző kutyusunk lábujjak között volt toklász ... időben észre vettük a dokinak fogóval sikerült kiszedni ....szerencsére elkerültük a műtétet :)

A holnapi eventet én is csinálom :)
    Megyek szavazni.

**jeje**, -Anyu-, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

Szia!
    Még mindig jobb, mint a kaszás. :D ;)
    Szia, szellőcske!
    Nem akartam erre válaszolni, de nem akarom, hogy az legyen, hogy a hallgatás bele egyezés. ;)
    Nagyon rosszul ismertél meg, ha azt gondolod, hogy ezen besértődök. Nem hinném, hogy a szomszédságon múlna akármi is. Még a való életben sem, nem itt.
    Múltkor előttem mentél át a zebrán, integettem, áá, nem is részletezem. :D

Utoljára szerkesztett: 13.6.23
    **jeje**, -gyöngy-581, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Véletlen találtam...de most ők miből jönnek, lettek [​IMG]
    Bocs a hülye kérdésért :wuerg:;)

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  8. szellorozsa

Szia..akkor jó :) de tudod én szeretek letisztázni mindent..;) úgy jó ha mindkettő egyetért :)
    Igen remélem jól fogott féked :D..én nagyon jó gyalogos vagyok mert mindig alaposan szétnézek jobbra balra...leszállok a bringáról.
    A fiatalok meg a bambák húznak át a zebrán jelszóval: az enyémaz elssőbbség semmi szétnézés még ha 5 méterre is jön a kocsi...enyém az elsőbbség címszóval. Ma mentem bringával...kiccsávó majd fellökött ment vagy 50-el...de később félre lökött egy idősebb embert
    egy fiatalbbnak is le kelett szállni el se essen. Szidták a gyerkőcöt..úgy sem érték volna utol. Szóval én nem vezetek...de sokszor a gyalogosok nagyon figyelmetlenek.
    Ezzel lehet kopácsolni ;).

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Szia!
    Oké-oké értelek, de minek az aratásából kerül a pajtába :music:

**jeje**, szellorozsa, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

Bicós sztori. Én nagyon figyelek vezetés közben. Sokszor ott is adok elsőbbséget, ahol nem kellene. Előre látom a dolgokat, nagyon jó a megérzőkém. Múltkor mentem anyóshoz. Kereszteződés, jobbról egy kerékpár közeledett. nekem volt elsőbbség, de ez most mindegy. Szóval jön a bicaj, csaj teker, előtte a kormányon ült a srác, nyomta a telefont, csaj szerintem semmit sem látott. Úgy át hajtottak, ahogy kell. Meg kellett állnom, gondolkoztam, hogy kiszállok, megetetem vele a telót, de inkább csak nyeltem és mentem tovább.
    Nekem már hajtott belém biciklivel egy bácsi oldalról. Úgy lefagytam, hogy csak nevettem kínomban. Szegény megijedt, emlékszek rá.

**jeje**, koko.54, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  11. Kuzdern

Szia!
    Minden nap már kihívás az utakon:)
    Figyeld az időjárást hova parkolsz, fa alatt, nyílt terep, lesz jég, lesz letört ág :wuerg:
    Közlekedés...bevágnak eléd, rád fékeznek, anyáznak, megállni tilos tábla semmit nem ér...kapu bejáratnál hagyott autók -.-
    Autó úton...állatok, emberek szaladgálnak, szédelegnek...18 éve megyek nap mint nap autóval...kell a nyugi és az odafigyelés..

12. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia Norbi!

A szerszámfa és a Bara Mara cuccainak ládája adja, találtam még egy ládát Menyét Menyus cuccainak ládája ez is ad szerszámot

Utoljára szerkesztett: 13.6.23
    **jeje**, szellorozsa, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Szia!
    Köszönöm a felvilágosítást...igen most néztem, nyitok ilyen ládát, fám nincsen ;)

**jeje**, -gyöngy-581, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

Szia!
    Felhő nem adja? Mert nálam 50000 környékén van. Csak egy megérzés. :) Kerestem, de konkrét írást nem találok róla.

**jeje**, -gyöngy-581, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  15. szellorozsa

Ezzel lehet kopácsolni ;). Ezt az előbb elfeljtettem elküldeni....
    Cili igen felvettelek...üdvözöllek..köszönöm...

16. cili53

cili53 Fórum bárója

Nem néztem utánna , de lehet hogy felhő is adja:) megnézem....

Köszönöm Szellőcske:) Remélem jó szomszédod leszek:)

Lehet kopácsolni egyszerre csak 100-at lehet nyitni .......

17. zsani_apja

59.000 van nálam, most megnéztem. Egy nyitást csináltam. Farmaranyfa nem volt, így be is fejeztem. Ez abból jó, hogy egyből bont, nem kérdez.

18. szellorozsa

Nahh csak megvettem a Felhőt meg a rávalókat..még maradt is 20 csillagom :) nem kapkodtam el...:) Biztos Cili hogy jó szomszédok leszünk..:)

19. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)

Szerszámok!

A szerszámok véletlenszerűen jönnek az aratáskor.

· Barkácscucc kérhető a szomszédoktól, 10 db véletlenszerű szerszám van benne, a mindennapi ajándékküldésben is van lehetőség szerszám-küldésre!/Kerti cucc>>barkácsok/
    · Barkácscucc vásárolható a gazdaboltban, és egyes Gazdaköri feladatok teljesítéséért is kapható jutalmul.
    Minden aratáskor kapunk szerszámokat /is/.
    Ezeken kívül, rengeteg láda van, amikből szerszámot kaphatunk!
    A "Szerszámfa" aratásból kapott szerszámok is ide kerülnek.

Norbi!
    Aminek a képét hoztad, abban az itt felsorolt "szerszámok" gyűlnek.Ha beváltani szeretnél belőlük, 1-1 kattinttással 100 db váltódik ki belőle.

Szép álmokat mindenkinek!

20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Nagyon kellemes idő van, reggel jó nagyot sétáltam. Nekiláttam az eventnek, meg kiváltottam a horrormúzeumokat. Annyi újdonság van, hogy csak kapkodom a fejemet. Nem is tudom, hogy mi kivel van....Ma nem volt időm bogarászni.

Megyek szavazni.

Zene:

**jeje**, -gyöngy-581, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.