Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Kiscicuka, de jó újra látni téged, mesélj kicsit, merre jártál, mit csinálsz mostanában?
    Szép álmokat mindenkinek!

cili53, **jeje**, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  2. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép napot!

Nem sok fele, a VV még mindig leköt. :oops:

Sokat kirándulunk a jó idő miatt, illetve ki is mozdulunk, hogy minél több programot csinálhassunk. Jó, hogy végre itt a nyár. :inlove:

cili53, **jeje**, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Reggel még kellemes hűvös volt, de most dög meleg van. Ma meggyleves, paradicsomos káposzta és rántott sajtos cukkinit főztem Danikámmal. Végül úgy döntöttem, hogy kimarad a cukrászda. Így aztán nyugalom és béke van a tanyán.

Megyek szavazni.

Zene

Nem látom ;):inlove:.
    Na minket pont ezek az elmászkák érdekelnek. ;):inlove:

Utoljára szerkesztett: 6.7.23
    cili53, -gyöngy-581, **jeje** és 4 más kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép estét!
    Jövő héten igazi nyár jön, én szeretem és várom...még 2 hét meló, utána végre nyaralunk xD
    Gyula-Békéscsaba-Orosháza az úti cél...itt még nem jártunk :)
    Gyula várfürdő, Békéscsaba Árpád-Gyógy és strandfürdő, Orosháza Gyopárosfürdő ;)
    Most ő a kedvenc

pecástündér, cili53, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  5. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét mindenkinek!

Csinálom az eventet,csillagokért kiváltottam az előbb a piccolo ládát és kiraktam...reggelre kiderül mit rejt. Kevés rá az esély,hogy az legyen amit szeretnék... :D ( Jack ajándéka vagy Virágfestés )
    Úgy játszom,hogy telefonnal lefotózom amikor mutatja milyen tortákat kell összeraknom és utána az alapján összedobom. Egyet még így is elrontottam...benéztem a színt xD

Gyopáros kertbe nálam is kicsit kicsit esik az eső,de nem sok időt töltök ott.:wuerg:
    Eljutottam tegnap a 15 szintre,kaptam még egy felhőt. :)

Melóba 1 hete befejeztük a kabátokat és várjuk a következő túrát...még nem érkezett meg külföldről az anyag. Hétfő óta be kellett menni és ott ültünk 8 órákat...borzasztó volt,nem akart lejárni a műszak.
    Ma vége felé bejelentette a főni,hogy mindenkit elküldenek holnaptól 4 nap szabira.
    Ahogy hazaértem már beszéltem is a szüleimmel,hogy holnap repülök hozzájuk a nap folyamán. :D
    Uuuu...nagyon boldogok voltak :inlove:
    Holnap egy hete,hogy befejeztük a kabátokat de még mindig fájnak a kezeim. Az ujjaimtól kezdve a csuklómig az egész zsibbadt durván...mire helyrejön kezdődik elölről :wuerg:xD De nem baj ,csak legyen meló :)

cili53, -Anyu-, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  6. jófarmerlány

Sziasztok!

cili53, -Anyu-, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Reggel kellemes idő volt, kis szellővel. Most, ezer fok, megy a kondi. Még jó, hogy éjszakára lehűl. Az estikéim mézédes illatára alszom így, mert nyitva lehet az ablak. A tanyán béke van, a gyopin már megint esik, tegnap még villámlott is. Jó lenne, ha ki lehetne kapcsolni. Nem is szép, már nem is érdekes, és feleslegesen hajtja a procit.
    Aki cukrászol, annak hajrá. Én a láblóbálást választottam.

Megyek szavazni.

Zene (inkább érdekesség):

Tetszik! Még nem ismertem őket. Köszi.
    Az eventtel hajrá, a gyopis felhő nagyon hasznos, jó, hogy elérted, grat. A szüleidnek is boldogság, hogy mégy, biztos. Meló meg lesz, remélem bikiniket fogtok csinálni ;)

cili53, -gyöngy-581, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  8. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia ....ez biztos jó program lesz...Gyula szép város régen mi is voltunk ott a várfürdőbe azóta biztos sokat szépült.
    Kár hogy nem voltam tegnap este a téren Follow the flow-on...nem láttam még őket...de fáradt voltam sokat főzőcskéztem.
    Most azért kimegyek The Easy babies...utánna Best of Geszti lesz.
    Holnap: Paulina...utánna Wellhello.
    Vasárnap meg: Bruno X Spacc..és utánna az Azahriah....azt mondják azon biztos sokan lesznek mer ingyenes:D..meg szeretik..kommentekben Bpestről is jönnek rajongók. Kicsit elvagyok maradva zeneileg úgy látom..;):eek:mert ezelőtt nem voltak képben nállam.
    Jó nyaralást fürdőzést...mi vszinü Visegrádra megyünk.
    Szia jajj ezek a kabátok...miért nem bikinit kell varrnotok...az sokkal könyebb..nahh majd télen :) Biztos jó lesz neked újra otthon:inlove:.
    Valami kis jó gyógynövényt keressél a kezedre ott biztos sok minden van erre.
    Szia..én csinálom az eventet..kb. 10.000 növény van fele meg van:sleepy:..de még nem tortáztam...mostanában kicsit elnyújtom az eventeket..:oops:..de hát nyár van...télen meg télxD

cili53, -gyöngy-581, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  9. jófarmerlány

Sziasztok!

szellorozsa, Galadriel, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Ma 5:08- kor csuklottam. Biztos voltam benne, hogy ennyi volt az ajándékozás. :D

11. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    Ma van a szülinapom-pom-pom-pom...:p:) Kiscicuka! Boldog szülit neked is!;)
    KV
    Szavazok. Szép 7 végét!

12. zsani_apja

halo!
    Boldog szülinapot, cicusok! :D Eperkének pedig Boldog névnapot! ;)

13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Minden ünnepeltnek hoztam egy tortát: [​IMG]
    Legyetek boldog, vidámak, egészségesek és szerencsések:inlove:
    A többieknek pedig szép napot kívánok :)

kicsicica!!!, -Anyu-, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

Szia!
    Nem tudom tegnap volt- e fent, aki Bódog volt! :D
    Július 7.
    Névnapok: Apollónia + Apol, Apolka, Bandó, Bódog,

15. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!

Ragyogó strandidő a hétvégén , irány a strand:) de a jövő héten hőség lesz:)

Gratula aki kész, tegnap este én is megsütöttem a tortákat:) sok sikert aki csinálja:)

Szép hétvégét mindenkinek:)

kicsicica!!!, -Anyu-, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    A nap ezerágra süt, meleg van. Nincs kedvem főzni, keresek valamit a fagyóban. Majd holnap főzök. Vagy nem. A gyerekek lementek a tóhoz pancsolni. Szerdán jönnek vissza. Addig Danikámmal tartjuk a frontot. A tanyán béke és nyugalom van. Pipa vagyok. A gyopin az Eu. vörösfenyőhöz 2 db metszőolló kell. Egy hete nem kapok egyet sem. Még bosszant is....
    Aki befejezte az eventet, annak gratula, a többieknek hajráááá!

Megyek szavazni.

Zene:

Minden szülinaposnak, névnaposnak sok boldogságot, egészséget kívánok.

Utoljára szerkesztett: 8.7.23
    kicsicica!!!, -Anyu-, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

Boldog születésnapot az ünnepelteknek.:)

Anyóca-Ildikó!

Kicsicicus!
    Szavazás estefele.:)
    Szép délutánt mindenkinek!

kicsicica!!!, -Anyu-, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Drága Szomszédasszony!
    Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Neked, millió szeretettel. :) :inlove::inlove::inlove:

19. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

090461e3aa0df2a010d2465999dc51bd.gif 95615-boldog-szulinapot-smiley.gif unnamed (8).gif
    Boldog szüli napot az ünnepelteknek, egészséget, a legszebbeket, a legjobbakat kívánok
    Én Bódog voltam a gyopin.:music::cry:xD;)

20. zsani_apja

Szia!
    Akkor Bódog Névnapot! :D :)

Kettő a négyzeten az nyolc.
    Kezdjük akkor, ha a négyzetre rárajzolok kettőt, a négyzetnek hány oldala van?... :D Az a baj, a számológépen sem tudom, hol kell ezt beütni. :D ;)

Utoljára szerkesztett: 8.7.23
    -Anyu-, cili53, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.