Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Hamarosan jönnek a gólyák. :) Már a kéményen van a tekintetem mindig, ahogy megyek cigizni az erkélyre.
    Holnap után utalják a nyugdíjat. Hirtelen ez a két esemény jutott az eszembe most. :D
    Hamar össze rakom a levest, aztán bolt és mutti, majd anyós. Mama látogatós vasárnap.. :D
    Lányom ment dolgozni, nem volt őszinte a mosolya, babámnak. :D Szét megyek, hogy kaját visz magával. Nekem gáz lenne, ha étterem tulajdonos lennék és az alkalmazottaknak kaját kellene hozni. Oké, hogy régen más világ volt, de mikor mutti a Solymosinál dolgozott, minden hétvégén ott kezdtünk haverokkal buli előtt. Frissen sütötték a rántott husit. Node nem húzom fel magam. :D
    Kellemes az idő itt nyugaton. Lakásban meg főleg. :D

2. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Emese, jó gyors voltál az eventtel. Gratu! :)
    Én még tolom, a Panniig mindenképpen el szeretnék jutni. :D
    -
    Tényleg fogalmam sincs miért homályos a kép...lehet valóban valami beállítás hiba. Mielőtt feljavították a gépem,addig szép élesek voltak a színek...most pedig szörnyű. Még a kliensbe talán okés, csak ott nincs keret a játék körül és nem látszik farmnév.
    -
    Ildikó :) :
    upload_2024-3-10_8-16-8.png

3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ezerágra süt a nap. Tegnap főztem marhahús levest, krumplifőzeléket, rántott husit. A levesből kiszedtem a husit, egy jó kis bazsalikomos-paradicsomos szafttal, tésztával sajttal isteni lesz.
    Megyek mászkálni, lánykámékhoz.

Nálunk már megjöttek a gólyák, a város egyik legforgalmasabb terén laknak már régóta. Ne mérgelődj a kaja miatt. Már örülni kell, ha rendesen bejelentik az embert. Hajdanában az a mondás járta, hogy a nyomtató lónak sem kötik be a száját...
    Igen, szeretem gyorsan letudni, hogy "szabad" lehessek. ;) Majd keresgélek a beállítások között. Lehet windowsos beállítás...

4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Itt keleten 8°C borús, és várható az eső...az én lányom is dolgozik már 3. hétvégén, a főnők asszonyát perforált vakbélre műtötték és most ő az aki vezeti a cukrászdát...igaz nagyon jó órabért kap most érte...

5. zsani_apja

Szia!
    Itt 16°C- ot mutat most, de olyan semmilyen az idő. :D Ma már nem készülök sehova, így elviselem, amíg az erkélyre kilépek. :)
    Mutti is cukrász volt, csak elég korán lebetegedett, majd rokkantságosítási eljárás folyt ellene. o_O Mellette szokott elmenni hétvégékre étterembe, de aztán nem bírta sokáig.
    Milyen jó volt gyerekként, mindig bementem a cukiba. Minden süti finom volt. Van egy munkatársam Somogy megyei. Amikor haza megy, mindig hoz nekem islert. Annak még olyan íze van, mint anno volt.
    Megyek, még pörgetnem kell, mert eltaktikáztam az időmet. :D

**jeje**, szellorozsa, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Ildikók, boldog névnapot kívánok!:)
    Szép estét, jó pihenést mindenkinek!

cili53, Galadriel, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét!
    Nagyon szépen köszönöm! :):inlove::inlove::inlove:

cili53, Galadriel, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szép estét kívánok a díszes társaságnak :)

Kedves -Anyu-!
    upload_2024-3-10_21-34-18.jpeg

Szavaztam. tetszenek a húsvéti képek, mindenkinek nagyon szépre sikerült, gratulálok hozzá :)
    Mára elfáradtam, megyek aludni.

Anyuci köszönöm a csatnit.

Szép álmokat kívánok minden topiklakónak: [​IMG]

Kuzdern, -Anyu-, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  9. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziaszok....Gyulafiii Rátót...;):) Super volt a Sabb Master...lejött a nézők közé...olyan teli van vidámsággal...meg jó a kisugárzása...ha nézi az ember a zenekart le nem lehet venni a szemét rólla...mármint Szabiról. Pedig vót egy szép basszus gitáros lyányka is...de a pasik nem is nézték..:eek::). Szóval jó vót...kocsonyát nem vettem meg békát sem..xD
    Előtte Gansta volt meg Vilkó. Vilkó azé jó gitározik...Zoole azé piszkálta mindig...de jók voltak. Countryt játszottak...végén egy rapp.
    Gansta jó összekötő szavakat produkált a dalok között..általában 18 karikás volt de szórakoztató.
    A dalok szövege... egy 21-ik századi Villon szöveg volt kb.;). Szóval jól szórakoztamxD...meg gyalogoltam a fiam olyan messze parkolt mert hátha nem lesz közel hely.:eek::D
    Anyuszi boldog névnapot kívánok..meg a másik Ildikónak is de ő már nem jár ide .:sleepy:

Az eventet még csinálom... szeretem a kockázóst...majd jutok valameddig...megyek ajit küldeni...

Kuzdern, -Anyu-, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

Ide nézz, szellocske, mit hoztál ki belőlem tegnap! :D

Kuzdern, -Anyu-, cili53 és 2 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

Szia...nahh látod ez még hiányzott a repertoárodból...;)...nekem csak kb. 6 kisfarmom van..;)

cili53, Kuzdern, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

nekem egy
    Amivel itt fent vagyok apján kívül. :D Közben cserélgetem, de az már nem az.

Kuzdern, -Anyu-, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  13. szellorozsa

Nahh már megint homályosodik körülöttemxD...mit cserélgetsz....azt mondtad 30 kisfarmod van...:eek:

Kuzdern, -Anyu-, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

Most csak az maradt meg bennem, mikor találkoztunk, hogy sietsz, mert mész a fesztiválra.
    Tényleg van annyi farmom, elképzelhető, hogy írtam. te még fiatal vagy, jobban emlékszel. Ezen kívül fent szokok lenni itt fórumn egy másik farmmal is, de csak nyomokban. Erre gondoltam.

-gyöngy-581, Kuzdern, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  15. szellorozsa

Jahh értem...;):eek::music:

16. Palimadár_22

Palimadár_22 Utánpótlás-írogató

reggelt!
    Ennek örülök, szép napot! :)

17. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Jó reggelt!

Tegnap délután befejeztem az eventet...végig. :D
    Egyik piccoloból Varázskalap lett, másik kettőt most helyeztem ki. :)
    -
    Szavazok! :)

jófarmerlány, Kuzdern, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  18. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)Jó reggelt:)

Nagyon Boldog Névnapot @-Anyu-!

19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szürkeség, de meleg van. Délután megyek bóklászni, de lehet, hogy most is megyek egy kanyart.

Megyek szavazni.

Zene:

20. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Igaz kicsit megkésve , de nem feledve, BOLDOG NÉVNAPOT!!!! Kedves Anyu!
    ildi.gif Sok Szeretettel!:inlove:

szellorozsa, **jeje**, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.