Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Ms.AbyZu, szeretettel köszöntünk a Szépségfarmozók körében, várjuk a szép farmképedet! :D;)
    Szép álmokat mindenkinek!

katarzis76, szellorozsa, **jeje** és 6 más kedveli ezt.
  2. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szijjasztok drágáim!

Most tudok egy kicsit jönni. Bocsi,hogy elmaradoztam, de annyi minden történt...
    Lányomék vettek egy kertes házat.Egy idős bácsié volt, még a kert is tele volt huzallal, az összes fa, meg a kerti növények is ezzel voltak megkötve...Biztos valami drót gyárban dolgozott a bácsi...:wuerg:xD
    Szóval. Rengeteg a meló, papírintézés, lomtalanítás, kerti munka, mellette a 2 kutyus, és ugye gyönyörű idő van, ha nem a háznál dolgozunk, akkor tekergek az urammal. ;)
    Én is írtam Koko-nak, csak azt nem értem,ha a felesége esetleg belép, és látja a baglyokat, akkor a Google fordítóval tudna írni pár sort...
    Remélem a legjobbakat.
    Itt ordítanak a madarak, minden zöld...Imádom! Kivéve a nyárfa szálló gyapját...
    Allergiás vagyok rá. kapar a torkom, folyik a könnyem, prüszkölök...:sleepy:
    De minden oké. Voltunk farsangolni, beöltöztünk, nagyon jó volt. Mindenki komolyan vette a beöltözést...Nagyon sokat nevettem...xD
    Szóval zajlik az élet, és zajlunk vele...
    Eventek most kimaradnak. Jön a cserenap, majd akkor tevékenykedek. Szavazok.
    Vigyázzatok magatokra.:inlove:
    UI: Jófej a teszt szavazó. ;)

Szijja babám! Tippem: 2.679.154 Tp.

Utoljára szerkesztett: 8.4.24
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütés, de még nem kell elájulni a melegtől, madárdalra ébredek.... imádom. Ma mászkálok, hugicámmal traccspartizok. Főzni nem kell, van időm. Tegnap családozás volt. Kicsit feltöltődtem. A tanyán béke és nyugalom, élvezem.

Megyek szavazni.

Zene

Nem tudom, hogy miért gondolod magad a legöregebbnek, de egyébként is a kor csak egy szám. A farmozást én is már csak a kedves itteni csapat miatt csinálom, a régi kedv elszállt, a sok kedvezőtlen változással.
    Gratula a lánykádnak a házvásárláshoz. Egy magánháznál mindig sok meló van. :) Van mit szaladgálni.
    TippElek: 1.253.500.000

4. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Apja hány néven írogatsz, hány farmról. a stílusodat megismerem már.A face nem érdekel, Te egy külön egyéniség vagy ami jó.
    Ha tévedtem bocsi.

5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszönjük. Üdv itt köztünk. A topik elején található hsz-ek segíthetnek. A FARMFOTÓ-val készíts képet, és mentsd el a gépedre, vagy a prt sc gombbal (ezt szerkeszteni kell), mentsd el, majd miután bejelentkezel a szépségoldaltra tudod feltölteni.

6. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

Tippem:4.444.444

Szia Gyöngy:)

Szerintem a tesztkérdésre a válasz: Wolf[Black]:) bár lehet tévedek:)xD

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Cili :)
    Sajnos a linked nem mutat sehová, így kíváncsiságom még mindig megmaradt.

8. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia Gyöngy:)
    Nem linknek szántam csak bemásoltam a nevét:) mikor nem lehetett szavazni pár napig, akkor került fel a tesztkép, ezért gondoltam Wolfra:) hisz ő hozta létre az oldalt:)

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Azt, hogy ő a kezelője gondoltam illetve tudtam. Elképzelhető, hogy tényleg tesztelik a látogatások számát, és az oldal működését is.
    Az első gondolatom nekem is ez volt
    De aztán itt elkezdtünk Apjára gyanakodni így nálam feledésbe merült, hogy komoly is lehet a teszt.

cili53, jófarmerlány, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  10. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok! :)

Szerintem ő az, csak kamuzik xD
    Ahaa, persze...8)xD
    Anyu, gratu lányodéknak a házvásárláshoz! :)
    -
    Köszönöm a tippeket, mindjárt beírok mindenkit! :)
    -
    Szavaztam!
    -
    Wolfnak volt korábban fent képe, ha ő tesztelne akkor szerintem odaírná a nevét vagy rendes farmképet tenne...esetleg szólna is.
    Attól,hogy felnéz az ember az oldalra...attól még nem biztos,hogy mindenki szavaz is mindenkire... :)

-Anyu-, cili53, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..nahh jó elvagyok maradva ..:( olvasgattam csak lustika voltam írni..meg mindig van valami.
    Nahh Emese megint beletaláltál a szivembe..;) ezzel a dallal...:) soul blues meg az énekes meg a többiek..nagyon super..ízig-vérig zenészek.
    Láttad még a Tarantínó fivérek is megjelentek és nézték őket... és utánna húztak be a soul Caféba. :D Nagyon super volt.:inlove:

Szia ..nahh a cirkuszról az jutott eszembe hogy sosem szerettem..:)
    Kicsi voltam és volt a faluban cirkusz. Elmentünk Anyukám.. én.. nővérem...ilyen meredek lócás ülők voltak . Nahh én meg lebújtam alá és kibújtam a lábak alatt. Mentem hazafelé...féluton szaladt utánnam anyukámxD sötét volt...olyan 4-5 éves voltam. Szerintem vissza kellett menni.xD
    Ez egy másik ...fiam 3-4 éves volt.... a kicsi otthon maradt Apjokkal.:)
    Szóval szervezetten fel Pestre Nagy cirkusz. Elkezdődött... 5 perc múlva fiam belaludt ...végig 1-2 óráigxD míg tartott.xD
    Körülöttünk mindenki őt nevette hogy alszik. ..közben csinnadratta. Vége lett..azt mondja pisilni kell..mondom sisess mer elvesztem a többieket merre mennek. Persze hogy eltűntek. Szaladgáltam le föl az utcán hol parkolt a busz... mire egy kedves néni (lehet angyal volt ):) eligazított..már mindenki ránk várt hótt idegek voltak.
    Meg egy harmadik..ott is kicsike voltam... a faluba voltak akkor is cirkuszosok. Nahh és a szomszéd csajok nagyok voltak..eljöttek estefelé hozzájuk a kicsit beszélgetni a kapuba a cirkuszok fiuk...de nem sokáig szülői felügyelet volt.
    Nahh és én nem nagyon mentem oda minek..errefel azt mondja nagyanyám...:inlove::inlove: Éva gyere van egy kis zöld perge kiskalapom tedd csak fel majd meglátod milyen érdekes lesz...nahh az vótxDxDxD
    Ennyi cirkuszi emlékem van.;)xD
    Szia kedves AbyZu...:) szerintem te félre értetted az egész tippelést. Te arra tippeltél hogy az a szint ami következik a 243 -as mennyi tp kell hogy 244-es legyen.
    De nem.. itt az a kérdés mennyi Tp kell hogy elérje a 243 szintet...látod van ott még egy pici fehér csík ami hiányzik KB. 50-60 millió.
    Várjál mindjárt bemásolom
    itt ni [​IMG] Látod ami pici hiányzik még a 242 -ből a 243-ig,
    Biztos érted :D Tehát ő még jelenleg 242 szinten van...de napokon belül lesz 243 és mennyi TP kell. Ő akkor lefotózta mennyi az és majd ha hirdet megmuti a képet.:D Na már elget okoskodtam meg írtam...de lehet még írok hozzá:oops:
    Jó lett a kép amit feltettél ügyes vagy jól megoldottad..telóval nem szoktuk fotózni.

-Anyu-, cili53, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Úgy gondolom, hogy Wolf tesztelhet, de ezt csak az olvasottakból raktam össze. :)
    Egy farmról szoktam írogatni. Najó, néha kettőről. :D De már rég voltam fent egyszerre kettővel.
    Nem gondolnám, hogy tévedsz. :)

-Anyu-, cili53, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  13. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Igaz nagyon el rontottam.
    Elején rá is kérdeztem, arra gondolsz....és írtam az elején csalóka az a kis csík, még is akkora számot írtam 2 x is :wuerg:
    Már tudom,nem szabad tippelgetni csak 1 x és fix számot kell megadni.
    Nem baj majd máskor.

cili53, zsani_apja, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szia kedves Ms.AbyZu, aranyos kis képet készítettél.:)/Majd kérlek szépen, írjál nekünk egy keresztnevet, hogyan is szólítsunk!/
    Egy-két jótanács, arra az esetre, ha legközelebb új farmképet készítesz! Bal oldalon és fönt , ahol a Csp-d, Farmaranyod megjelenik, ezeket a képkészítés elött csukd be, nem feltétlenül kellenek a képre.:D
    Tegyél ki bátran színes növényeket-fákat és aratás elött fényképezz. Arra ügyelj, hogy ne legyenek benne a learatásra váró háromszögek.Pl, ha dekorokat is használsz, azokat simán leszedheted, akkor a képen is szépen/szebben/ látszanak majd!;)
    Kérdezz bátran, ha segítséget szeretnél, itt mindenki szívesen válaszol 1-1 kérdésre!
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, cili53, -gyöngy-581 és 6 más kedveli ezt.
  15. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...nahh én is elrontottam...akkor nem is értetted félre.. én meg azt hittem :) csak kicsit sokat mondtál:) Nincsen semmi baj...elősször csináltad...
    majd szépen belejössz a dolgokban...mindenben segítünk...:)

-Anyu-, cili53, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  16. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Jó reggelt!

Hali!
    Na jó elhiszem,hogy nem a tiéd a teszt kép. Akkor nem is kap több pontot. :D

Utoljára szerkesztett: 9.4.24
    -Anyu-, jófarmerlány, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  17. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Jó reggelt!
    Értem rendben, így csinálom majd.:)
    Köszönöm nektek a segítséget.

Lesz egy zászló minta, még nem érett be a növény, kíváncsi leszek felismerhető e.
    Majd készítem a képet.

Én össze vissza melózok, hol éjjel, hol nappal, ha nappal megyek akkor tízen órába.
    Tegnap 23 ó indultam ellenőrizni, hajnal hatra értem haza, de most nem bírok aludni.
    Hétfőn Németbe utazok másfél hétre.
    Van laptop, farmot le tudom szedni.

Nevem Edina

Utoljára szerkesztett: 9.4.24
    jófarmerlány, cili53, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütés van, kellemes meleg. Voltam mászkálni, vásárolgatni. Remélem lánykámat rá tudom beszélni a mászkára. A tanyán béke, termelgetek. Jó ez a dombocska, nagy segítség ehhez a millió állathoz.

Megyek szavazni majd, most még nem tudtam.

Zene

Jó kis cirkuszos sztorik. Engem gyerekként elvarázsolt, de sokszor járt a fejembe, hogy kinyitom a ketreceket... A blues az blues. A lelkemből, a lelkemnek szól.

Ha a farmfotót használod, akkor helyből nincs rajta a felső sor. Senkinek semmi köze az anyagi helyzetedhez. Anna tanácsait fogadd meg, de jó lesz ez. Elsőnek tökéletes.

-Anyu-, jófarmerlány, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia Ms.AbyZu,
    kérlek, ne töröld folyamatosan a bejegyzéseidet utólag, főleg akkor ha már volt is rá Játékostárstól reakció.
    Korábban már egy másik topikban is, s már itt is jelezték ezt Feléd. Nagyon átláthatatlanná válik egy fórum, ha az eredeti bejegyzéseket egy Játékos törli, és csak a "válaszok" olvashatóak adott topikban.
    Ha meggondolod magad egy bejegyzést illetően, és mégis törölnéd, akkor nézd meg, hogy volt-e már rá reakció, s ha igen, akkor írj a Játékostársadnak, hogy törölje ő is a bejegyzésedre adott válaszát, mert Te törölted a Tiedet.
    Egy adott bejegyzésedben tudsz utólag is módosítani, ilyen esetben ha vmit utólag még beírnál/törölnél belőle, akkor az eredeti bejegyzésed bal alsó sarkában a Szerkesztés gombot kell megnyomni, majd ha végeztél akkor menteni kell a változtatásokat (tudod jelölni, ha szeretnéd, pl. időpont megadásával, hogy mikor egészítetted ki a bejegyzés).
    Tegnap és ma több bejegyzésedet ezen okból visszaállítottam. Megértésedet köszönöm!
    Köszönöm, ha figyelsz erre a jövőben, hogy mindenki számára átlátható maradjon a Fórum.

-Anyu-, jófarmerlány, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  20. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Szia.
    Elnézést lehet félre értettem valamit. kicsit ez az egymásba írás is néha bezavar, főleg ha már több nappal előtte volt.
    Azért is töröltem valaki régebben ezt tanácsolta.
    Akkor rád hallgatok. Figyelek jobban.
    B:sleepy:csánat

koko.54, jófarmerlány, cili53 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.