Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nagyon szép, szeressem idő van. Zsuzsikám kenuversenyen, szorítok neki nagyon. Később megyek mászkálni. A tanyán béke és nyugalom. Egyelőre.

Megyek szavazni.

Zene

Örülök, hogy itt vagy. Kell is néha lassulni kicsit.
    Nem irígyellek a felújítás miatt, jó nagy kavarodással jár. DE szépek lesztek. Gratula az eventhez.
    Köszönjük az üzit. Benézhetne hozzánk.

2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Nagyon szép idő van itt keleten is, lángos és babgulyásos partira vagyunk meghívva ;)
    Csodás napot mindenkinek...:D

3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

cili53, **jeje**, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Jó helyre írtad, nem repülsz. :D :p

cili53, koko.54, **jeje** és 5 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Mesike, írtam Emikének, jöjjön>várjuk, olyan régen járt az MB-ben,azt írta ritkán jön farmozni, nem ígért semmit!:(-.-
    Köszönjük a holnap induló Event-beharangozót!:)

NEM aratni reggel a Főszántón és a Szédültön!!!!

Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, cili53, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Még süt a nap, de már jön a borulás. Most rendeztem be a farmot eventesre, tegnap elfelejtettem. Ha nem esik dlután, megyek mászkálni.

Megyek szavazni.

Zene

Köszi a figyelmeztetést. Köszi, hogy szóltál neki.

-Anyu-, cili53, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  7. jófarmerlány

Sziasztok!

-Anyu-, cili53, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Rettenetesen beborult, pedig ma mászkálós napom van. Nem tudom hogyan kéne felöltözni... Megyek orvosozni, kontroll. Akarok gyógytornát kérni, hogy jobban erősödjek. Türelmetlen vagyok. Találtam tegnap rakottkrumplit a fagyóban, szóval az lesz az ebéd. Az eventet elkezdtem, majd folytatom, ha hazaértem.

Tenyésztős event (majd délután eldöntöm)
    Segítség -gyöngy-581től
    Számolás genka53tól

Megyek szavazni.

Zene

Utoljára szerkesztett: 3.5.24
    -Anyu-, cili53, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  9. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét!

Remélem minden rendben volt a dokiknál. :inlove:
    ----------------
    Én is voltam dokinál tegnap,megyek majd hasi ultrahang kontrollra és laborba. Emellett van valami hasi és hát + kar fájdalmam. Ezért nem jöttem fórumra se, nehezen tudok írni...mintha le akarna szakadni a karom. Farmot is fekve tudtam csinálni, karom párnán...úgy tudtam az egeret fogni. Erre ma elindítottam az 5 virágfestést, hogy az eventnövények termelése mellett majd ól nullapercezek...hát ez nem segített a fájós végtagjaimnak. Mindjárt lenyomok egy flektor port. xD
    A repcsibe már az utolsó kör vége felé járok, épp a piccolo ládánál. Még nem tudom,hogy mi a jobb... 2 darab piccolo vagy 2 darab Végtelen kincskeresés...:music: Már készen lennék, csak nagyon sokat repdestem le-fel és sokszor dupláztam. Ha már csinálom, akkor kiveszem belőle a legtöbbet,amit tudok. Pl. szupertápoknál is csomószor dupláztam, itt a tenyésztős event is, így az mindig jól jön. :)
    -
    Nagyon szépen köszönöm a csereberés ajándékokat. :inlove:
    Szert tettem néhány kincsre,majd egyszer megmutatom. :D
    -
    Szavazok! :)
    -
    Edina, nagyon szép az új képed! :inlove:

Utoljára szerkesztett: 3.5.24
    -Anyu-, cili53, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Szia!
    Én piccolo párti vagyok...és jobbulást neked ;)

11. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szia!
    Köszi :)
    Igen, én is a piccolokat szeretem. De azért a másik se rossz... 20 Fa, ha duplázzuk. :D

12. apja_72

apja_72 Aktív író

halihoó!
    Beszéltem apjával, azt mondta 121 pikolója van. Nem irigylem. :D

-Anyu-, cili53, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

Sziasztok!

14. Kuzdern

Sziasztok!
    Gyönyörű idő van itt keleten, Tiszadobra készülünk az Andrássy kastélyhoz...;)
    A repcsis event így 1 kicsit leszálló pályás lesz xD

-Anyu-, cili53, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  15. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Jó reggelt!

upload_2024-5-4_9-13-20.jpeg

-
    Este végeztem mindkét eventtel. A 2 piccoloból lett egy Varázskalap és egy Jack ajándéka !!! Boldogsááág...:D :inlove:

Délután jönnek a gyerekek. Vettem lepényt és sütök plyeszkavicát meg kirántott csirkemellet és azt tesznek bele amit szeretnének. Még a sütöben átsüssük egybe és mmm fincsike. :D

-
    -Aztaa apjuk!!! Ennyi piccolobol tuti lesz legalább 10 Farmaranyfa! :D
    Bontsad már,hadd tudjuk meg miket kapol. :D
    ----
    -Ja meg Kokó,te is nyitogass,neked is sok van már! :D
    Amúgy gratulálok a sok sok gombához! Nagyon szép így a terület tele egyforma dekorral. :inlove:
    Nálam a kerge kertbe gyűlnek a gombák és virágos dallamok...de még van pár üres kocka. :D
    ---
    Gyöngy, gratu a jó kis cserékhez! Szép dekorok ezek, igaz tényleg csak dekorok...de egy-egy képnél nagyon szépen mutatnak. :inlove:
    ---
    Norbi, jó kirándulást nektek. :)

-Anyu-, koko.54, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Kisütött a nap. Párás meleg van. Tegnap, hazafele a dokitól, már dög meleg volt. Odafele bundabugyi-nagykabát, hazafele nem győztem bepakolni a cuccot a hátizsákomba. Kész lettem tegnap este mind a kettő eventtel. Gyorsan ledaráltam, hogy nyugiban termelhessek.

Megyek szavazni.

Zene

Igen, minden ok, bár csípőtornát nem adott a kutyafülű, csak gerinctornát, de azt legalább egyénit, nem csoportosat. Ennek is örülök. Egy morcos, harapós doki volt. Nekem is írtak UH-t, még februárban. Azt mondták, majd május környékén hívnak, hogy kaphassak időpontot. Na addig megdögleni is igen sokszor lehet...Babám! mi a fenét sikerült begyűjtened? Borzasztó lehet ennyi fájdalom. Remélem nem dolgozol. Gyógyulj meg gyorsan.
    o_O Gratula! Bontogatni nem akarsz?
    Nagyon szép kirándulás, és az idő is kedvez nektek. A repcsist majd megcsinálod, ha hazajöttetek. ;) Ha nem, akkor sincs semmi baj.
    Gratu a piccolóhoz! Nagyon jókat kaptál! Jó családozást. Lehet én is átmegyek a gyerekekhez.

-Anyu-, koko.54, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Csodálatos idő van. Olyan történt velem, ami az elmúlt évtizedekben nem. :D Reggel 8- kor vissza feküdtem és 13:00- kor keltett feleségem, hogy beteg vagyok? :D
    Nincs idő egyenlőre a bontogatásra. Mondjuk helyem sincs.

-Anyu-, koko.54, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  18. apja_72

apja_72 Aktív író

halo!

egy kis észbontók
    Egy egészséges embernek öt végtagja van. :D

-Anyu-, koko.54, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  19. jófarmerlány

Sziasztok!

-Anyu-, koko.54, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  20. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...nagyon super egy dal..nagyon tetszett...eggyem meg ő is megöregedett kicsit..:inlove: Nagyon jó csinálod azt hogy akaratos vagy...a teljes gyógyuláshoz az kell . Még nem csináltam tenyésztőst azt hittem ma valami baby boom lesz..nahh majd holnap vagy ma megcsinálom..
    Szia...neked is gyógyulást kívánok...:inlove: Jeje. lehet túlerőltetted a karodat vagy micsoda az a fájás..kicsit pihentesd hátha jó neki...
    Szia..pár éve újították... még én sem láttam így...el ne tévedjetek az útvesztő kertben..;):)
    Szia láttam a bandát már többször élőben...figurák...:):D
    Nekem is labor ...endikrinológia ...7 -én kell menni..Labort meg 9-re kaptam...:eek: Azt mondták két-3 héttel hamarabb kell szólni időpontért laborba.:oops: Jó majd akkor később bemutatom a leletet vagy nem tudom .Felhőbe kedden nem rakták fel a gyógyszerom..:D Úgy kellett kérni mer elfogyott..mostanában nekem is vannak ilyen dolgok. Konyha..áll bállll...holnap főzni mer utánna nem tudok festés alatt..:eek:
    Legalább kialudtad magad..én ha délelőtt néha vissza alszom olyan bonyolult hülyeségeket álmodom:D
    De nem vagy beteg gondolom...csak a piccolóknak csináltad a helyet álmodban..miért nem mondtad ;)

-Anyu-, koko.54, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.