Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó, napsütéses szép idő van. Még mindig a fagyóbol eszem, talán egyszer a végére járok. Kell sütnöm egy kis mivanitthon sütit, biztos jönnek a gyerkőcök. A tanyán béke és nyugalom.

Megyek szavazni.

Zene

Ennyit nem is csodálom. Ráadásul egy csomó nem is áthelyezhető, csak ha lejár. Én a Toronynál tartok fenn egy kis területet, és ott nyitogatok. Ha betelik, várok.
    Köszi, muszáj akaratosnak lenni, elvégre az én érdekem, a dokinak nem fáj. ;) Nálunk is jól megkavarták az ellátást. Február óta még a listára sem sikerült felkerülnöm az UH-ra. A vérvételt egy hölggyel szoktam intézni, kijön házhoz, és ő adja le a cuccot. Nem kell várnom a tömegben, és nem kell időpont, csak a hölggyel egyeztetek. Így biztos kész amire kell.

jófarmerlány, -Anyu-, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Megjártuk a kastély látogatást, szépen felújították, igényes parkkal, csakis ajánlani tudom ha vaki erre felé jár ;)

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nem gondolom, hogy beteg vagyok. Esetleg, ha így van, akkor még titkolja előlem, szellocske. :D Mármint nem te, hanem a mindentudó. :D
    Kincsesen bontom a ládákat mindig, ennyihez viszont nincs kedven, ötösével rakosgatni. Talán annyinak lenne hely. Most csak gyűlik, aztán egyszer majd csak jön a korall és oda kipakolom őket. :D

cili53, Galadriel, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  4. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Gratulalok a keszeknek,nekem is sikerül mind a 2-tö,most mar csak termelgetek.
    A ladakat en is csak gyüjtögetem,most meg nem igen tudok mit kezdeni velük,van egy kis sarok ott vannak a event segitök.
    Bar mit adnanak csak, a helyet foglalnak a TP-ado gombaktöl,majd ahogy a kis sarok fogy, ugy pakolom kifele.A kivancsisag esz a FA-fa miatt de,nyelek egyet,vagy megyek a moziba ha nem felejtem el.

[​IMG][​IMG]

cili53, Galadriel, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, cili53, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó, napsütéses, kellemes idő van. Mindjárt megyek mászkálni. Tegnap jöttek a gyerekek anyákozni, kaptám egy csoda, illatos rózsacsokrot, és egy cserepes liliomot. Besütiztek, dumálgattunk. Aranyosak voltak. Este gyújtottam gyertyát az égi anyáknak, nagymamáknak. Gratula az eventvégzőknek. Én pont azért nyitogatom folyamatosan a piccolókat, hogy ne legyen ilyen rengeteg. Most bajban vagyok, mert ezek a fránya pogók minden helyemet elfoglalták. Utálom őket, de mostanában szinte csak azt kapok.

Megyek szavazni.

Zene

-Anyu-, cili53, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  7. Jane_tt

Jane_tt Utánpótlás-írogató

halihoó!
    Firefoxon nagyon nem megy a játék, amióta haza értem. :( Ez órára lebontva 16:30. :D
    Ma pihenőnapot tartok apján, semmit nem tudok érdemben csinálni.

-Anyu-, Galadriel, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  8. levi5

levi5 Törzsjátékos

Ma nagyon haldoklik egész délután. Az informatikai osztály tagjai lehet, hogy ortodoxok és ma Húsvétolnak

Jane_tt, cili53, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  9. pixel_72

pixel_72 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Talán össze kapja magát. Majd mindjárt megyek lányom faterjának a farmjára és tesztelem. :D

-Anyu-, cili53, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  10. jófarmerlány

Sziasztok!

-Anyu-, cili53, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó, napsütéses idő van. Jót mászkáltam, délután meg a húgommal megyek kávézni. Főznöm még mindig nem kell. Tegnap felugrott Danikám kicsit megszeretgettük egymást. Aranyos nagyon.

Megyek szavazni.

Zene

-Anyu-, cili53, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  12. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia.....gyönyörű...szavakat nem lehet találni...csak hidegrázás...igen is a művészeknek egyszerüen feladatuk hogy a jót hirdessék...és hatással legyenek a fiatalokra jó irányban. Ilyen 3 énekes művész dalszerző ha összeáll..csak szép...és építő jellegű lehet.:inlove::)

-Anyu-, cili53, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  13. koko.54

Sziasztok!
    Termelgetek nyugiban,csinalom a feladatokat Piccolo ladakat hozok ki.Mar 2-tö napja esik,na de,ki ne esne olyan magasrol:)csendes esö.Itt is nagy a nyugalom,remelem minden rendi,a betegeknek jobbulast.
    Szia!
    Nagyon jok igy 3-ba,valahogy sok igazsag van benne a dalba,köszönöm,tetszik.

-Anyu-, cili53, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

Sziasztok!

-Anyu-, zsani_apja, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép npot
    Beborult, szemerkél az eső. Azért mászkáltm egyet. Ma tornaóra. Tegnap este Zsuzsikámat kellett kontrollra vinni a sport miatt. Allergiás a pollenekre, és a gyógyszere doppinglistás, csak orvosi engedéllyel szedheti. A tanyán béke és nyugalom.

Megyek szavazni.

Zene

Igen. Együtt. Elképesztő ereje van.
    Örülök, hogy neked is tetszik. Ezek a régi bölények tudnak valamit...
    Annácska! Bővebben, légyszí.

Event
    Bónuszok
    -gyöngy-581től
    Segítség Dolphintól.

Utoljára szerkesztett: 9.5.24
    -Anyu-, zsani_apja, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia super dal ez is Kowalskyéktől :):inlove::inlove: Igen tudnak valamit ...UFF;)xD

Köszi az event leírást a múltkor nem ment jól..most átnéztem a szabályt...lehet akkor nem?xD
    Délutánt befejeztem az eventet túl ültettem...:( azt hittem a duplázásnál lehet duplázni egyszerre két sort is...de csak alsót vagy felsőt..én a két db. piccolót választottam... Borongós idő napközben nem lehet eldönteni hideg vagy meleg vagy párás...
    Ma befejezték a festést...takarítás még van kipakolás is..meg vízkikötés...meg a mosogató...de csak akkor ha jönnek az új bútorral...úgy döntöttem jöjjenek hétfőn...nekem még dógom van :eek:;)...nahh..mán mindegy mikortól lesz hétvégén a vagy jövő hét elején..akkor is áll a báll;)
    Igen
    Apjok?! ..te tudtál valamit a pixel fákkal kapcsolatban...mert az eventben lesz..de kirakni szerintem nem lehet a privátot...te kis sumákocska...;):pxD
    Látom már olvastad...tessék a bővítést is olvasni amit most pótoltam.....:p

Jane_tt, -Anyu-, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

Sziasztok!

Mesike, majd holnap írok kicsit bővebben! :D;)

-Anyu-, Kuzdern, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szép idő van, csak a szél fúj nagyon. Orvosoztam. Rettenetesen meg van bonyolítva, hogy kinyuvadok, mire orvos elé kerülök. Belekezdtem az eventbe, de annyira bonyi, hogy nem is tudom, hogy mit csinálok.

Megyek szavazni.

Zene

Nekem is kevenc, a számaik szólnak is valamiről. Måneskin-t is csípem, kicsit őrültek, de elég fiatalok még hozzá.

Annácska! Ok. Kíváncsi vagyok, de szerintem mindenki.

19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    1 tápos a tenyésztés, a hétvégi tenyésztős feladathoz lehet készülni ;)

szellorozsa, Galadriel, Ms.AbyZu és 4 más kedveli ezt.
  20. koko.54

Köszi!

-Anyu-, szellorozsa, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.