Mutasd a Birtokod | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep jo reggelt mindenkinek!
    Hüüüüü,egesz ejjel eset,ki ne esne olyan magasrol:)neztem a reggeli hireket, igen nagy viharok voltak orszag szerte.Lassan mar 9ora,meg mindig sötet borus idönk van,na meg esik:)
    Köszönöm.
    Köszönöm.
    Haaat valami nem stimmel,voltam most a szavazo oldalon es a regi kepem fogadot,termeszetesen be kellet jelenkeznem,na es mi törtent,vissza jönni az uj kepem es 3 szavazatot mutatot.Tehat a program rafkoskodik meg, polirozni kell uto simitas.

2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...nállam minden stimmel a szavazóban. Igaz be kelett jelentkezni..de tárolva volt a név..és a jelszó is.
    Egyből beléptem szavaztam mindenkire...Kokó nállam az új képed látszik 5 szavazattal...a régi szavazatok eltüntek..:sleepy:

Emese fej fej melett halad Anyuval Kedves olvasóink! Izgalmas a verseny nagyon kövessék figyelemmel...igazán izgalmas..;)xD:inlove:
    Szóval Emese gyönyörűre sikeredett a nyári képed..:) Kokóét már dicsértem de mégegyszer.
    Akkor ide is jön majd az eső 2-3 nap múlva :( ha ott esett.
    Megyek bót..főzés...és pakolás...még.
    Anyu merre vagy??? Hol kópéskodol már;):D

3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Halihóóóóóóóó!
    Sziasztok drágáim! Itt vagyok-ragyogok...Kicsit eltűntem, de van rá magyarázatom. Még csak Májust írunk, és a családból már 2 temetésen voltam...
    3 hete vasárnap elment a keresztapám, 70 éves volt... Anyu testvére nagyon kivan, a gyerekek támogatják, nagyon nehéz...
    Aztán el-el mentünk tekerni, kutyázok, meg a háztartást csinálom, meg olyan nincs kedvem semmihez hangulatom van...
    Végig olvastalak benneteket, Rózsám a tenyésztés már event kezdésre meg volt...Nem vártam én az egytáposra...:p;)
    Szavazok, olvastam eddig nem lehetett, megnézem.
    Eventekből azt csinálom, ami tetszik, ami ide köt azt nem szeretem...
    Jók legyetek!:inlove:

Szia Gyöngy!
    Wolf-nak milyen címre írtál? Mert tudom, hogy ezt használja...
    (WF)Glopers Én itt értem utol...Rengeteg a dolga, valószínű írni fog, ha lesz ideje.
    Szépek az új képek! Be kellett jelentkeznem, és sikerült a szavazás...;)

Last edited: May 28, 2024
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Anyu!
    Sajnos nem erre a címre írtam, hanem tartok tőle, hogy rossz címre... Wolf[Black] erre a címre, de a rendszer elfogadta, így ez is létező farm.. Választ már nem várok, hiszen régen történt, még az előző hibás működés idején..
    Az új képek tényleg nagyon szépek gratulálok hozzá mindenkinek :)

PS: Végre SIKERÜLT a szavazás nekem is, most örülök :)

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Gondoltam, picit kinemesítem magam. :) ..., majd valaki belém szeret itt a birtokos oldalon. :D
    Ez most egy picit lefoglalt, úgy is mindjárt itt lesz Tél Apó. ..., jég a szakálla, hó a subája, zsák, zsák, teli zsák, szavazásra buzdít már. :D

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Áááááááááááááááááááá, most jöttem haza orvosoztam egy picit, és láttam valami pirosat elsuhanni a klinika előtt. Lehet, hogy a nyári mikulás volt? KB így nézett ki, csak a tó nem volt ott ahol suhant :D

upload_2024-5-28_19-45-28.jpeg

7. z.csepi

z.csepi Utánpótlás-írogató

Szia! Sziasztok! Rosszul szűrted le. Ha egyszer összejönne egy hármas "farmtalálkozó"
    a cukiban, akkor én fizetem a fagyit!

8. z.csepi

z.csepi Utánpótlás-írogató

Szia! Sziasztok!
    Köszönöm az invitálást, majd élek vele.

9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Nem tudom, kinél mi lehetett a gond, én tegnap és ma is simán tudtam szavazni.Reméljük most már minden rendben lesz, de egyenlőre farmképet még ne akarjon senki cserélni, a farmgazdak.hu/kepfeltoltes még nem működik.:(
    Szép álmokat mindenkinek!

10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütés. Ma is dög meleg lesz, úgy tűnik. Tegnap lógott a belem, mire végigjártam a kötelezőket. Ma is mennem kell, ráadásul a rtg-re délre vagyok beírva....Majdcsak a végére érek. Még a gyógytornáról nincs hír...

Megyek majd szavazni. Tegnap délután simán sikerült, csak koko új képét nem látom még mindig.

Zene

Majdcsak rendeződik és megnézhetem én is az új képedet. :inlove:
    Ügyes vagy, és türelmes. Gratula!
    Én ma megyek. Nagyon elegem van.
    Köszi a figyelmeztetést.

Event
    Segítség
    genka53tól

Last edited: May 29, 2024
  11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Húú sziasztok..kész lettem az eventttel:oops:..még van 3 perc raktam össze-vissza csak meglegyen a felhő meg a piccolló.
    Elfogyott délután a röpi is....de nem baj ügyes vótam zsályát ültettem..aztán hopp oda a kanál.
    Nem akartam írni küldjetek repit.. égő lett vóna...8)de jó a barkácscucc is...xD
    Este átmentem a nénihez és negyed 10-kor jöttem...félkor eszembe jutott...és 30-40 körüli volt még a játék ...1 majd... fél perc jutott egy játékra.
    De nem értem rá mostanában...nahh kiírtam magam..de olvastalak benneteket azért délután...:)

12. jófarmerlány

Sziasztok!

13. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Szia
    Sikerült nekem is, szavaztam.

14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Már megint kánikula van, ráadásul a fojtott fajta. Ezt nem szeretem. Tegnap szétfutkostam magam, lógott a belem, mire végre hazaértem. Ma csak a reggeli sétám volt, és sehova nem megyek. A légkondi megy ezerrel, takarítok. Holnap megint túrázós napom lesz. Már féle tőle. Az eventet kihagyom, nem érek rá ennyit foglalkozni vele (borostyán gyűjtés), fizetni meg nem akarok.

Megyek szavazni. Tegnap sima ügy volt.

Zene

Gratula, ügyes vagy. Hogy állsz a pakolással?

15. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Van ám itt minden is...:wuerg:xD
    Nem eventelek, de a Teliholdas-on termelgetek, mert azzal el vagyok maradva...:sleepy:
    Szavazok.
    Hoztam 1 tippelőst!
    Kedves MB tagok, és aki még szeretne...
    Nyitottam:
    Nos meg kellene tippelni, mennyi Piccolót kaptam belőle...
    A képet most mentettem....
    https://kepkuldes.com/images/6820e259c89f55d76ff3c26cbb4186dd.png

Aki kíváncsi hamar megöregszik...
    :wuerg:xD;)
    Aki eltalálja, vagy a legközelebbit tippeli, annak ajándéka 1 Pöttyös ernyőgomba!
    Június végén jön a cserenap!;)
    A tippeket: 2024.06.07.-ig várom(Ez jövőhét péntek)
    Eredményhirdetés azonnal.
    Tippek:

Galadriel: 2 db
    Ninett: 1 db
    Zseniapu: 5 db
    Jófarmerlány: 0 db
    Cilikém: 4 db
    Rózsám:?
    Jejém: 3 db.
    Ms.AbyZu: 8 db.
    Vízöntő: 2 db.
    Gyöngy: 6 db.
    Kokokám: 0 db.

Last edited: Jun 7, 2024
  16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szia Drágaszág! Beraktam a szavazóba a játékot. TippElek : 2 db (bár remélem több lesz)

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én is,én is akajooook tippelni. :D Ha szabad.
    Tippem 1 db. :)

18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!

Lefoglalom a hármast. Szóval a tippem: 3 db piccoló, inkább módosítom.
    Tippem: 5 db piccoló láda jött elő a 80 Kung- fu tigrises ládádból. :)

19. jófarmerlány

Sziasztok!
    Anyóca, én borzasztó passzimista vagyok a Ládanyitásoknál.:(
    Kívánom, hogy jó pár legyen, de a tippem 0 db.:(

20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Olyan nemistudommilyen idő van. Mondanak mindent, jégesőt, zivatart, 28 fokot.... 10-re temetésre megyek (régi barátosnémat kísérjük), 11-re csoport tali.... Háááát. Szóval nem tudom milyen jó kedvünk lesz. A temetésen szinte az egész csoport ott lesz. Borzasztó. Drága barátném annyira félt az orvosoktól, vizsgálatoktól, hogy inkább belehalt a bajaiba. Menjetek orvoshoz, aminek kell ki kell derülni.
    Nem eventelek.

Megyek szavazni.

Zene

Thread Status:
Not open for further replies.