Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Nem lottózom. Elegem van a szerencsésből.:wuerg:8)

Az biztos, hogy a stílus eléggé egységes. Semmi csicsa, minimál stilus. Nagyon menő. :) 8):inlove: Ha van kedved, csinálj egy igazán szépikét, és mutasd meg nekünk. Kreatívkodj csöppet. :) Szívesen látunk, ha még szavazol is ránk, azt pedig megköszönjük.

2. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Szia.
    Köszönöm szépen .Próbáltam valami színeset összehozni,ez sikerült.
    Nekem is az xxl nektarin és a rolliniák a hajón jöttek össze.Kitettem értük cseretárgyat mielőtt elmentünk,és vártak ma reggelre.
    Korábban voltak de azokat elajándékoztam ,most újra összejött.
    Bejött egy régi nagy tanítóm tanácsa erről a cserebere őrületről. ;)

Felénk is nagy a hőség ,még várunk picit aztán valamerre elnézünk gyerkőcökkel.

Öcsi valószínűleg a topra készül vagy így vagy úgy .
    Ha így akkor indul ,ha úgy akkor elad a piacon..
    A többi fához képest duplája a csp értéke amiért beszámolják ha indul ,ha elad olyankor 2000 csp körül is mehet darabja ...sőt.
    Most is 1000 csp körül mozog legalábbis az én piacomon.

Köszönöm szépen .Nálam kimondott faimádat van .
    Sajnos több olyan játékos kiszállt már a játékból akikkel úgymond jóba voltunk.
    Igen -igen jó volt a koncert,nagyon jól éreztük magunkat . :)

Na igen ,előbb írtam mint olvastam :cry: ,ezek szerint öcsi tényleg a topra készül. :D
    Hajrá-hajrá!!!

3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sikerült összeszednem, a 127 db narancs lúdólat, kaptam szépen minden kedves baráttól és szomszédtól!:inlove:
    Jól esett, persze én is próbáltam segíteni!
    Annyira csereberéltem, hogy nem is csináltam semmi farmos munkát, a növényt learattam és nem is vetettem semmit, majd csak a cserebere után!
    Nagyon szép lett a kép!

Nem rossz!;)
    Nekem másom van!8)

Csillagozom!***

4. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Szepek az uj fotok,gratulalok mindenkinek a sikeres cserehez,nekem is sikerült egy-kettö dolgot szerezni.Ami nem sikerült az majd a következöben:).Nagyon szepen köszönöm mindenkinek a ajandekokat,en is most probalom utana nezni, miket is szereztem pontosan.
    Csillagokat osztom.

5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!
    Hát ezek a fiúk jól felkészültek a Top-ra. Aztán majd csak fehér virágot lehet bedobálni....;)xDxDxD
    Már értem a sok egyforma fát. Jó taktika, és semmi izgalom.

Megyek pakolászok egy csöppet, aztán szunya. Szép álmokat....

jófarmerlány, -Anyu-, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  6. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Sziasztok.

Nálunk igazi csillagfényes este volt. A tüzijátékot a Tisza gátjáról voltkilőve a város felé a mi utcánk felett .A képek nagyon szépek, ügyesek vagytok. Gratulálok. A csillagok repültek mindenkinek. Marika

jófarmerlány, Galadriel, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  7. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok drágáim!
    Remélem hiányoltatok, nem szeretem már a játékot, mert húzós minden téren. Nyugdíjas tempóra váltottam, így nem idegeskedem semmiéert, Ti se tegyétek, nem éri meg. Sok sok puszi és nagy ölelés mindenkinek!

8. tina07141983

Szia Imi .
    > Na ennyi libából igazi sokfogásos libapecsenyét készíthetsz!!! :D Remélem meghívsz!! ;)
    Gratulálok nem semmi gyűjtemény .

Holnap újra event ,még nagyon gondolkozok rajta ,hogy belekezdjek vagy sem.
    Vettem pár db ládás ládát vagy mi a szösz ,de be is fejeztem ...olyanokat ad amit amúgy is kapunk felhővel meg ,kerekes kütyükkel szóval engem nem nyűgözött le.
    Valdemár is jön ha nem lesz vele megint galiba.
    Csillagoztam .
    Szép napot!

9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Tina!
    Ha majd vágok belőle, ígérem meghívlak téged és az összes topiklakót!;)
    Én kapálok holnap, de a pajtára is veszélyes lesz, úgy érzem, igaz van piros kosár is!
    De nincs felröppenő juhééééé!
    Csillagozom!***
    Emese, Koko, Rózsa szépek az új képeitek!:inlove:

10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét!

Piszok meleg volt ma megint. El kellett menni befőttes üvegeket venni, mert ezek valahogy elkopnak. Soha senki nem adja vissz. :(:wuerg:Pedig szerintem a göngyöleget nem falják föl. Holnap jön a szilva.... szilvalekvárgyártás.... cukormentesen, mint mindent. Nem tudom akarom-e ezt az eventet csinálni. Az a rengeteg gaz.... sok pajtás cucc... Így is alig tudok valamit termelni az örökös eventelés miatt. A kapományoktól sem vagyok elájulva., a felhő sem egy nagy durranás...
    Én is kipróbáltam pár ldásválogatást, de soha többet egyet sem... Ezt is kár volt.
    Köszönöm. Tetszettek a színes gazok. :)

11. koko.54

12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Koko!
    Szép gyűjtemény, én gyűjtöm őket, igaz még hiányzik jó pár nekem is!
    De ahogy mondom majd csak sikerül! :)

jófarmerlány, -Anyu-, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  13. tina07141983

Szia.
    >oké de pucolni nem megyek ,még a végén a legtokosabb libát adnád nekem. xD

Bizony meleg ,de állítólag jön valami lehűlés.
    Mi a múlt héten paradicsomos üvegeket vettünk a pennyben . Úgy látom a göngyöleg nem visszajuttatása nem csak felénk divat. :)
    Szilva nálunk idén épphogy annyi lett amit megeszegettünk ,ellentétben a barackkal az volt bőven.
    Szép a kép nagyon ezek voltak az eventes bazsalikomok?? már csak azért mert én nem ültettem így nem is tudom hogy néztek ki,de említetted ,hogy tetszenek és csinálsz képet .

Szerintem event nekem is kimarad " ismét " ,én meg a gazokat termelem a gazdaköribe ..elég sokat kér és az érésidő némelyiknél elég hosszú még a bónuszokkal is.
    >na majd átböngészem a képed részletesen ,-én nagyon szeretem a pink ólakat - ,hogy milyen terményesed hiányzik...
    De ugye mintha most lett volna cserenap ugye, János ????:music:

jófarmerlány, -Anyu-, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Majd én megkopasztom és meg is főzöm, finom lesz!;)
    Én is szeretem a pink ólakat!:)

15. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csillagfényest!
    Pakolgatok, és kiderült, rózsa pelyhesem nincs. Nem tudom hova lett :wuerg:. Szerintem elpacsáltam valamikor régebben....nem most, vagy az még nem volt... Komolyan, ez a meleg leolvasztja az agysejtjeinmet..... Azt hittem csak a hódfától felfele hiányos a terményes készlet medve, pille, meg mittudomén..... csak lesek mik vannak, bajúszakármi, meg tűzcsap legyező-dobozolóval... Már követni sem tudom.
    Azt hiszem én is inkább pajtázok, aztán majd meglátom, hogy melyik gazdaköri(ket) tudom megcsinálni.

16. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét indenkinek.
    A hőség itt is tombol,Én ma körtét raktam a mult héten meg öszöbarackot.
    A család szereti, így mimeg ecsináljuk.A képek nagyon szépek és rózsa olakat csak itt látok,
    pár darab nálam is elő kerül , mert kapok tőletek.
    Néha én is gazdaközizek,deabba is marad, mert olyan sok uj fa van arendszer mega kerék is csak arégi fákat adja. Sajnos.
    .................a sokk eventnél adhatna az ujakból is mert nagyon meg kapáltat, mire készen van.
    Most jó volt benézni az MB-be mert sokan írtak.
    Szép álmokat mindenkinek, és holnap jó eventezést. Marika

17. koko.54

Sziasztok!
    Köszönöm Tina, hogy szeretnel segiteni,:)igaz most volt cserenap es meg sem kerestem,mint ahogy irtam,nem vagyok az a nagy gyüjtöje.Ami van,nagy reszt magam epitettem,vagy nyertem,meg a titkosokbol lett,szeretek a piacon kupeckodni,adni venni,amit nyerek azt elviszi a tenyesz allatok vasarlasa,de idöm mint a tenger:)Amit szeretek gyüjtögetni a kis mütyürik,most is sikerült kepek
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    na meg a nagy TP-es adokat.Voltam a valdemarnal egy kicsit püfölgetni sikerült a 4-dik nosztalgiafilm kitevö,sok sikert a event csinaloknak es valdinal mindenkinek.

18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

A nagy farmomon sikerült nekem is kipüfölni a 4. mozit, most megyek a kicsire és ott is megpróbálom. Nagyon unom a macsek püfölést, de többi felér egy-egy félkarú rablóval.

Csillagoztam a sok szépséget.

19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Event elkezdve, gazok már 1x1-ben érnek! :)
    Nekem is meglett a 4. nosztalgiafilm, ennyi más már nincs is a kínálatban, szóval pihenek!
    Sok sikert mindenkinek!
    Csillagozom!***

20. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estikéket! :)
    Megjöttünk kedd hajnalban, próbálom magam utolérni...:wuerg:
    Pont akkor nem voltam mikor volt a cserenap, rimánkodtam a wifi-ért...-.-
    Alig bírtam farmozni....
    Na mindegy. Megyek csillagozom, az eventet hagyom, én is gyűjtögetek... De minek?!
    Egyszer indultam az őszi top-on, 280 millió volt az alja, 270 milla volt a vagyonom... bedobáltam mindent, eladtam az utolsó szöget is, újra kellett kezdenem 0-ról...o_O és nem kaptam semmit érte... Jó biznisz volt...:wuerg:-.-
    Akkor megfogadtam soha többet...

Rózsa, Koko, Tina, Édesszégem! Gyönyörűek lettetek!;)

tina07141983, asdfghjkl7373, Imi* és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.