Mutasd a Birtokod - archív

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!

Megkérdezhetem, konkrétan miket vásároltál? Jól jönne nekem egy-két tipp :sleepy:

2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia persze, hogy megmondom!:)
    Mivel kivettem a karfiolt a házból, így holnap megy a helyére a póré mint zöldség! Így vettem hozzá egy 4%-os éréscsökkentőt A végzet italát és egy 6%-at A bölcsek kövét!
    A bahamára pedig egymagvú tököt ültettem ezért ahhoz vettem egy
    A bölcsesség eszenciáját -6% és egy Gyógykenőcsöt -4% és persze a maja maszk is besegít a bahamán mivel -20% a zöldségek érésidejéből!:)
    Remélem segítettem!

3. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek.

nálunk esős nep volt és borús este van. A csillagok elbújtak.
    de a tartalék csillagot kiosztottam.
    Mindenkinek szép álmokat. Anyu jó pihenést, jó utat.

4. miniowl

miniowl Fórum hercege

Köszönöm szépen!
    Ezt csinálom csak szegfűvel :) Viszont a maja maszkról a bahán teljesen elfelejtettem, jó volt, hogy megemlítetted :oops:

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok:)
    Beestem végszóra szép álmokat kívánni:)
    A csillagokat még valamikor napközben elvittem mindenkinek, csak időm nem volt rá, hogy akkor szóljak:)
    Sok sikert a holnapi mini eventekhez, ha valami megtetszett belőle. Sikeres véghajrát a sajt hajkurászáshoz is:)

6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Én hagymázok. Szintén mindenféle éréscsökkentővel (nemesítés+alkímista cuccok). De csak 1 területen, a többin az eventgazt nyomatom még. Majd, ha kiderül mennyit sikerül összekapálni, eldöntöm, hogy mire váltom be. Még mindig hiányzik 5 malmos cucc a végzéshez. :wuerg:>:(

Csillagozok.

7. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szia az bejön a hagymából nyugisan ;) én a tápra hajtok legyen tartalékba ha bejön valami neonos ólas event :p a többi majd bejön a mamut fákból:D Csillagokat szétszórtam:D

8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A nyüves nagyítók nehezen jönnek, még szükségem van 40 db malomtermékre!>:(:wuerg:
    Ültetek aratok és csillagozom! :)
    Grat aki már megcsinálta és jó habzsolást kívánok! :)

9. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Üdv Gazdatársak!
    A nagyítókkal sokan hadilábon állunk.A Dózsa féle paraszt-lázadást megelőzendő a Baby-Boom minden tenyésztéshez. -kivétel nélkül-nagyítót is ad.A Csapat igazán figyelmes,játékosbarát,nem hagyja a pajtában porosodni az eventnövényekkel. megszerzett szupitápokat.
    További sikeres sajtmajszolást!

10. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Egyenlőre 2 kitevő van meg...a 3-hoz meg 17 db. van a húszból.
    Tehát meg kell a Felhőre..meg 1 kitevőre hajtani. Felén túl vagyok:music:.
    Csillagozom.

11. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    En is lassan sietve haladok:)felhö meg van es ma estere 1 kitevö,tegnap este ota csinalom,hajra mindenkinek.csillagok repülnek.

12. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Csillagokat osztom :)
    Nekem még 1 kitevő hiányzik, a 3. hoz pedig pár malomtermék kell még :)

13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Nnnnna. KÉSZ. A hagyma jól hozott, mármint nagyítót. Innentől kedve kizárólag majszólásra hajtok. Holnap estig kiderül, hogy mire érdemes (szupikaja, party pöri) hajtani, ill miből mennyire... ;)

Estikék kiosztva.

14. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok. hajrá minden eventezőnek, én már csak majszolgatok, csillagozom. Nálunk most nagy a hó és eseget is, szép a táj, bár sokat kell lapátolni a havat, sebaj ennek van ideje, hiszen tél van.

15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Felhő beüzemelve nyugodtan hátradőlhetek, most pedig jöhet a party pörgetés gyűjtögetése! :)

Esett a hó még reggel azóta sehol semmi!
    Galambok élvezték a hóesést!:inlove:
    Csillagozom egyet!

koko.54, szellorozsa and -gyöngy-581 like this.
  16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Még hiányzik a felhőm...meg fél kitevő..úgyhogy 30 db. cucc kell még...hát most arattam..látom holnapig tart az event..szerintem 0 percezni kell...mert nem pár perc a malomba lekeverni a dolgot...az a baj sok idő...nincs mire várni:sleepy:. Ahhoz képest hogy nem akartam csinálni csak csinálom..most meg már be kell fejezni..látom koko te is csak elkezdted..te is elég későn.

koko.54 and Imi* like this.
  17. -gyöngy-581

[​IMG] [​IMG]

Sziasztok :)

Én hiszek benne, hogy egyszer minden rossz véget ér és utána sokkal jobb lesz.:inlove::inlove:

18. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

19. -gyöngy-581

Sziasztok, szép reggelt kívánok minden topiklakónak és erre tévedőnek :)!

20. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Borult idő van, és rettenetesen fáj a fejem. Biztos frontok vannak már megint. Ezt nem szeretem az őszben, a rengeteg frontot. Mindjárt megyek kávézni a húgommal, de előbb lerendezem a famot. Persze van segítségem, Olikám itt fekszik-kolbászol a laptopomon.... A tanyán béke van, termelgetek.

Megyek szavazni.

Zene

Event
    Segítség farmerSStől

Last edited: Oct 2, 2024
Thread Status:
Not open for further replies.