Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia..én ÓÓ bort ittam mézzel orvosság volt :) Micsoda csodás liba:) nagyon tetszik..:inlove: Én amugy halat ettem...xD
    Reggel holnap megyek laborba diétásnak kell lennem..még sosem voltam ilyen cukor vizsgálaton:oops: remélem jó eredmény születik.
    Úgyhogy most nics liba..:)
    Ingridet nehogy bántsátok:inlove:;) ki dobálja akkor a baltát :)

zsani_apja, Kuzdern és Galadriel kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Mesikém, jönnek a hidegek, felkészültem előre.:) Karácsonyig már nem lesz új bannerképem.;)
    Szép álmokat mindenkinek!

Kuzdern, zsani_apja és szellorozsa kedveli ezt.
  3. szellorozsa

Sziasztok..
    Hát JÓÓnapot kívánok...közeleg az este;):)...akartam szavazni de nem töltötte be.:sleepy: Mást most nem írok ..jól vagyok...:)

Utoljára szerkesztett: 12.11.24, 14:21
    Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Egy kis esti mese nektek ;)

zsani_apja, szellorozsa, DetoX666 és 2 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam volna, én sem tudtam.:(
    Szép álmokat mindenkinek!

zsani_apja és szellorozsa kedveli ezt.
  6. szellorozsa

Szia...köszönjük a mesét nagyon szép volt.:)
    Jó pár évvel ezelőtt voltunk Szoboszlón..és ott esténként vannak bulik. Megismerkedtünk egy házaspárral...valahonnét Dunántúlról jöttek.
    Tetszett nekik a buli utca. Lényeg a zenekartól kérték a Delta eggyütes : 2 pejló dalát :D nahh akkor hallottam a Delta együttesről elősször.. Ez is egy kis mese vót :) Vannak még zenekarok akiket akkor láttam elősször ilyen késő esti tóparti bulin...de nem szalonképes...;)meg most nem is jut eszembe a nevük.
    Most tudtam szavazni !

zsani_apja kedveli ezt.