Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Teljesen jó ez. Szerintem a 29 akkor van, ha munkásokkal rakod. De lehet tévedek. :) Akkor most ennek a jogát fenntartom. :D

No, megnéztem én is encit. 28 db 2x2- est ír, de updateban már 30- at. :D Szóval ez a 31 teljesen jó. ;)

Last edited: Jul 5, 2025 at 4:59 PM
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, szupi. Akkor nem tologatom tovább :D Köszi :) Kis is teszem az állatkáim :D Lesz holnap terményes ól nap. Készülni kell :D
    https://board-hu.farmerama.com/threads/terményes-ólak-napja.26502/#post-1455713

Last edited: Jul 5, 2025 at 6:06 PM
  3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia kedves Fatum...sajnso nem tudok segíteni mert nekem még a jobb felső sarok nincs betelepítve...nem csináltam meg...most itt nekem még földek vannak eventelek..előtte állatok voltak..de most nem...
    Látom már a Főszerkesztő úr már válaszolt :);)

4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Szellőcske :) Igen Zsani apu lecsekkolta :D Hja gondoltam szólok. Holnap lesz terményes ól nap, szóval készülni kell :D
    https://board-hu.farmerama.com/threads/terményes-ólak-napja.26502/#post-1455713

5. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Jó reggelt!
    Értelek, köszönöm.
    Most szabadultam haza.:oops:, le kéne feküdni de nem vagyok álmos.

Ha a piacon bele futok veszek, mogyoróvajas sütit.
    Szép napot mindenkinek!:music:

6. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Nyári kalendárium ajándék csemetéből lett egy kopasz ciprus, nem vártam meg, hogy kifejlődjön
    ja de jó xD

7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Kicsit hűlt az idő, még csak 32 fok van. Oli már a földön fetreng. Ma láblóbálás lesz, nem kell főzni sem. A tanyámon béke és nyugalom, gazdagszom a kakiból.

Szavaztam. Nem értem a pontozást. Semmi nem változik.

Zene

Gratu, jó olvasni, hogy valakinek sikerül a titkos.

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én is szavaztam. már napok óta, mintha nem csináltam volna semmit sem. Ha nem világosodok meg törlöm a képemet, nem adok több felesleges kattogást senkinek sem, de előtte még kipróbálom a képcserét is, mert kíváncsi vagyok rá
    Azt sem értem miért kerültünk hátrányba már az induláskor. Kb 3 farm volt ha jól emlékszem kb 10 ponttal kevesebbel amikor újra indult a szavazás.
    Nekem ez az egész szavazási procedúra érthetetlen.

9. szellorozsa

Sziasztok...most látom van változás ..párónknak 60-ról 57-re csökkent...meg Wolfé és Koko-é is kevesebb lett...

Most bocsássatok meg..mindenkinek 2-est adok és kiváncsi vagyok mi lesz...

Hűha:eek: ez jól meg kavarta az állást...o_O mindenki változott szinte...akkor csak valami átlag lehet. Természetesen engem is pontozzatok 2-el...és így meglátjuk mi lesz...de csak 1 ember...mer ha mindenki 2-est ad...lemegyek a béka feneke alá...;)xD
    Most látom Cili te is próbáltad fejteni a dolgokat :)

Last edited: Jul 6, 2025 at 12:01 PM
  10. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia Gyöngy:)

Igazad van én sem értem a szavazást, nincs benne logika, ma majdnem mindenkinek 6 pontot adtam és van akitől 3, van akitől 2 pontot vont le:(
    Öcsinek ma 8 pontot adtam neki 67 pontja lett +6 pont hát:inlove: Wolfnak 9pontot adtam -2 pont.......nem sikerült a megfejteni:)

11. -gyöngy-581

Én két részletben szavaztam ma Cilinek és Jófarmerlánynak meg még szellőcskének 10-es értékelést adtam. A helyezések nem mozdultak.
    Most olvastalak benneteket és a kimaradóknak 6 pontot adtam. No ez felforgatta a listát, de azt sajnos nem figyeltem meg, hogy mennyit vont le a 6 pontosoknál.
    Kedvem sincsen megfejteni ezt a rejtvényt...

koko.54, Galadriel and szellorozsa like this.
  12. szellorozsa

Sziasztok..Punnani Massif koncert lesz 9 óra után azt hiszem kimegyek nem rosszak.
    Pénteken nem mentem ki a KFT-re ..pedig kiváncsi lettem volna milyen Laár nélkül a csapat..azt mondják közepes volt..és hézagosan volt a nép. Most is dübörög valamilyen zenekar.
    Délután voltak a versenyek..férfiaknál ismét Lémann lett első mint tavaly...2-ik francia harmadik ismét magyar.
    Lányoknál német lett az első... Ma is meleg volt...nahh megyek láom mindenki pihizik :)

koko.54, Fätum and Galadriel like this.
  13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Kedveseim! Szerintem legyünk türelemmel. Farkasunk teljesen magánszorgalomból, ingyen és bérmentve fejleszti az oldalt. Ha jól értettem, akkor valami új motort rakott a Farmgazdák alá. Szerintem még nincs kiforrva. A képeinket így is tudjuk nézegetni, és majdcsak alakul. Cserélni nem lehet, csak törölni.

14. szellorozsa

Sziasztok akinek van kedve az az M4 sportra ha rákapcsol látja a versenyeket...és láthatja szép kisvárosunkat tele fával..:)

Ms.AbyZu, koko.54 and Fätum like this.
  15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Mesi, sziasztok :) Türelmesek vagyunk persze. Nem csinálunk mást, csak jelezzük a problémát. Én nem tervezem, hogy törlöm a képem, mert miért is? Farkasunk magánszorgalomból, betegen is bütykölgeti hogy legyen egy klassz szavazós oldalunk. Most egy kis szöszmösz került a gépezetbe. Sose legyen nagyobb bajunk.
    Voltam én is szavazni. Mindenkinek kevesebb lett. Mókás most ez a szavazás :D

szellorozsa and koko.54 like this.
  16. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Event kesz,de azert meg csinalgatom van mit valogatni.Kepet majd csak akkor törlöm ha ujt csinalok,igy szavazok tovabb mindenkire.
    Szellöcske,biztosan balrol-jobbra szamolod a csillagokat,probald jobbrol-balra szamolni a 10-et,hümmmm:)

szellorozsa, Fätum and Ms.AbyZu like this.
  17. -gyöngy-581

Szia!
    Csak semmi pánik, kérem mi angolok vagyunk és nálunk divat a balra tarts.xD:cry:xD

Szia!
    Szerintem az oldal tökéletesen működik. Csak mi nem jövünk rá a matematikájára a pontozásnak. Ha az algoritmust megtaláljuk, akkor már okosabbak leszünk.... :D

Last edited: Jul 6, 2025 at 9:30 PM
    koko.54 and szellorozsa like this.
  18. szellorozsa

Sziasztok haza jöttem a Punnany Massif koncertről...hát ez nagyon super volt...nagyon nagyon tetszett.
    Még a tegnapi Blahalouisiana-tól is. Az is jó volt de ez...hát super volt.
    Mindenkinek jóéjszakát kívánok..még nem vagyok kész a eventtel de szerintem nem sok híja :)
    Persze majd kialakul ez a szavazás...de bekukkantok ki merre csúszott..:D;)

Jajj kedves Koko tudom én hogy merről hány méter:) attól hogy bal kezes vagyok..
    az csak próba vót..:inlove::D