Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép délutánt!
    :inlove: Nagyon hamar eltelt, de jó volt nagyon. Mindennap csavargás...Jöttünk-mentünk, ittunk-ettünk...Hétfőn indultunk, késett a gép, előttünk szakadt le a jég, a repülőn ülve vártuk, hogy felszállhatunk-e,:eek: mi voltunk az utolsó felszálló járat, aztán lezárták a repteret olyan vihar volt....Azt mondta a pilóta, hogy amiért késett, belead mindent... 45 perccel korábban szálltunk le, mint kellet volna, turbóban mentünk...:wuerg:xD8)
    Ismerős helyzet, én meg átjárok. Mennek vissza gyerekbe... Nagyon szeretem őket, nekem nagyon nagy szerencsém van, mert még mind a ketten élnek.:inlove: Nagyon jó egészséget a mamikádnak, és sok sok szép éveket még!:)

Jövök szavazni.... Lehűlt kissé az idő, én meg szépen benyeltem valamit...Lehet a légkondi miatt, itthon, kocsiban, mindenhol...:wuerg:
    Na futok egy kört. Jók legyetek.

2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    A szédültön bontottam 4 piccolot :music:
    Termál, élőholt, jack és megint egy aranyfa....már a 7.xD

3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Gratulálok Norbikám!;)

4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Lehűlt az idő kicsit, de nagyon párás a levegő. Tegnap nem tudtam fórumozni, írtam is a supportnak. Csináltam egy kis sült paprikát. Anyukám készített ilyet, ráéheztem. Viszek a húgomnak is. Jól megríkatjuk egymást, nosztalgiázunk. Sajnos mi már árvák vagyunk, nem hív bennünkett senki kislányomnak. Bizony addig kell szeretni, amíg lehet....

Szavaztam még reggel. Már nem tudom, hogy mikor mi van. Majd holnap megfigyelem.

Zene

Legyen sok örömötök egymásban. Türelem, kitartás, és sok-sok szeretés.
    Már megint nem bírsz magaddal! Biztos lótsz-futsz, gürizel, aztán meg lebetegedel.... Irgum-burgum.
    Gratulálok.

szellorozsa, -Anyu- and Kuzdern like this.
  5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...már nem emlékszem hogy én léptem...vagy te ? :eek:xDde az biztos valami app-roppó volt...
    Szia... gratulálok..nekem még várat magára...:eek:...erre nem terem nem jó a főd...xD
    Emese neked is gratulálok a FA fához...:)
    Megyek szavazni megnézem a működést..
    Flottul ment minden.
    Evvel a holnapi eventtel hogy álltok??? nekem kicsit nem érthető...vagy majd az lesz..Jóéjt...