Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Cili, köszönjük a játékot! Fekinek pedig gratula a jó tipphez! :)
    -
    Erzsi, nagyon helyes uncsid van. :)
    -
    Feki és mindenki más akik csak olvasgatnak itt...az túlzás,hogy jól ismerjük egymást...mondjuk úgy, próbáljuk megismerni egymást abból amit itt leírunk...ami nem sok információ. Amíg nem írtok,addig titeket nem is ismerhetünk meg...egyszer el kell kezdeni . :)

Én személy szerint már egyáltalán nem ragaszkodok a képes tartalmakhoz,mivel nincs sok (semmi) értelme, viszont a topic neve még mindig erről szól. Ha esetleg bárki készít képet a farmjáról, azt elhozhatja megmutatni mit alkotott vagy csak bemutatni milyen gyűjteménye van amit szeret a játékban. :)

Emellett bármiről is lehet beszélni betartva a topic szabályait...amit majd Emesénk úgyis mond. :)

-
    Eventet csinálom, most termelem a növénykéket ezerrel. :D
    Ez a bahás bővítmény meglepett,nem vettem észre a kiírást róla. Már ez a sok növény, állat és fa...pff szörnyű és borzasztó. o_O

Viszont a legjobb felhővásárlásom volt mikor legutóbb lehetett megvásárolni régi hiányzó felhőket, megvettem a dekor érésidőgyorsító xD felhőt ...nemtom mi a neve :D. Ez fantasztikus, nekem most ez a legjobb felhőm ami létezik, nagyon örülök neki. :inlove: Annyi 24 órás dekor van,amit nem volt egyszerű időben aratni...most viszont szuper. :inlove: Még a farmarany fákra is hat. :D

Utoljára szerkesztett: 6.9.25, 09:34
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szoktalak olvasni Titeket, az írás az más dolog.:)
    Remélem azért nem baj, hogy most idekotnyeleskedtem:)
    A legmegnyugtatóbb az lenne, ha Gyöngy végre maga jelentkezne a fórumon:)

3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia Szellőcske!
    Hát én is szintén zenész, na de sebaj Tóbiás......
    Kiválasztott fénykép (7).jpg Ez az Isteni pizza, Kiválasztott fénykép (8).jpg
    De legalább hírt adnak magukról, én már annak is örülök.
    _______
    Köszi a játékot Cilikém, a nyertesnek nagy gratula

szellorozsa és jófarmerlány kedveli ezt.
  4. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szintén zenész. Naponta jövök, olvaslak benneteket, de sosem akartam befurakodni :) Írni kevés időm volt, majd most már lesz. Nagy cicás vagyok én is, meg még kicsit farm függő :) Képfeltöltést még eddig lusta voltam megtanulni.