Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Hoztam én is a kicseimet.

Cilikém! Szuper hasznos a kúriád! Gratula!

Jajjjjj! Szegénykém! Nálatok mindig van valami. Szegény párod jól megszívta, elsett a bringával, vagy karambolozott?

2. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Nem tudom mi a titkotok, de gratula. Nekem a hajómon sose sikerül semmi jó dekort beszerezni. Kattant ajánlatok vannak kint :)

3. cili53

cili53 Fórum veteránja

Szia :)

Nálam is ritkán van jó ajánlata hajón, ..... inkább én teszek fel:)

Hali @zsani_apja ilyet szoktam felrakni :)

4. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

No, ilyen ajánlatokra még gyúrnom kell :)

5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

cili53, Galadriel, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Következő alkalommal az összes ól megy a raktárból. :D Persze, ha elviszik...

cili53, Galadriel és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jóreggelt!
    [​IMG] Jövök megnézem a szavazót! Visszaolvastam....:wuerg::wuerg:xD
    Háááát volt mit. Cilikém tippelőséből kimaradtam:sleepy: Gratulálok a nyertesnek! Mennyien lettünk! Dejómár! Örülök a régi újaknak!
    Gyöngynek jobbulást! Várjuk vissza. Marikám, Rózikám! Akik nagyon eltűntek...8)

Szijja drágasszág! Jöttek hazafelé, az V kerületben, a felsőrakparton, ráment a villamossínekre, ment vagy 25-el, E-bike-al, besatuzta az elsőkereket, és ledobta a betonra... fejét, kezét szét törte...
    Már itthon, de szenvedés, mivel jobb kéz, így segítség nélkül nagyon nehéz.-.-:sleepy:

8. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Sziasztok!:music:
    Cserét, + ajándékokat köszönöm

Galadriel, cili53 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia jófarmerlány!
    Sajna én semmi jó hírt nem hoztam, reagáltam szellorozsa írására, hogy Gyöngynek zöldül a hőmérője.
    Annak is már több napja. Csak reménykedni tudok benne, hogy egyszercsak vísszatér, mert ez a nagy csend elszomorító.

Galadriel, cili53 és SnéDóri kedveli ezt.