Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok Drágáim :)
    Ezt a képcserét nem igazán értem. Próbáltam feltölteni másikat, hogy a mostani komoly 19 szavazatom megmaradjon, de nem engedi, csak ha törlöm a mostanit. Szóval bénázom kicsit.
    Olvastam, hogy többen csináltatok tócsnit, jó is az :D Én is fogok a héten csinálni. Ma egyszerű kaja volt nálunk, tojás leves, és sütöttem szilvás pitét :D Holnap reggel meg felteszem a kocsonyát. Nyammm, már alig várom, hogy jól teleegyem magam vele. Az enyém a hús, a férjemé a cupákos rész. Ő nem szereti a húst benne csak cupákot, én pedig nem szeretem a cupákot. Szóval tökéletes páros vagyunk így :D
    Megyek szavazni.

-Anyu-, jófarmerlány, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm az infókat el sem hiszed, de nem értettem félre semmit, tökéletesen értettem és értek is mindent.
    Jobbulást kívánok a lánykádnak :)

-Anyu-, jófarmerlány, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  3. Csaba957

Csaba957 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Nálunk pampuskának hívták és megkenve lekvárral szerettem.
    Ma nálunk is tojás leves volt meg káposztás tészta. Szeretem a tojás levest meg különben is sok tojást kéne ennem, de csak
    főzve lehet ennem. Hiányzik is a jó kis szalonnás hagymás tojásrántotta.
    Holnap én főzök, zöldség leves lesz meg lecsó, mindkettő megbolondítva csirkecomb filével.

-Anyu-, jófarmerlány, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...ilyen sok piccolód van...:eek: mi kincsek lesznek abba...én egyből nyitom ha van 3 FA-ért...utánna meg nem tudnám nyitni ha sok összegyűlne..:)
    Anyukám meg románpogácsát csinált. Biztos a románoktól tanultál mikor a faluba tanyáztak anno a 2-ik VHáború alatt.
    Az is krumpli liszt...nahh tojás vót-e nem figyeltem de a nővéremtől megkérdezem. Elég vékonyra nyújtva pogács szaggatóval szaggatva...szerintem mint a krumplolángos csak kis pogácsában.

Szia Anyu látom meggyógyultál...az a jó :)
    Nem nem a régit akarom töröltetni..maradjon a szavazat..inkább oda belépni tudjak és változtatni.
    Az új regisztrációt.. meg képet törölni.

Szia.. igen ezt én is olvastam.

-Anyu-, jófarmerlány, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  5. cili53

cili53 Fórum hercege

Szisztok Szia Erika:)

Erika én elmentettem a feltöltést lépésről lépésre, mert én is sokat bénázok:)

1. ...íme itt van...
    2. feltöltött farmképem kezelése
    3. katt a kiskép alatti naracs módosításra
    4. katt a nagy kép alatt a feltöltött farmkép módosításara, ekko egy új oldal nyílik
    5. katt a képre
    6. katt az új farmkép kiválasztása-ra
    7. katt a tallózásra (a gépedről is lehet feltölteni)
    8. katt a narancs új farmkép feltöltésere
    9. megjelenik "Az új farmkép sikeresen feltöltésre került! Bezárhatod ezt az ablakot. Az új farmkép egy frissítést (F5) követően megjelenik, (amennyiben nem, törölj gyorsítótárat a böngésződön belül)."
    10. ezt az ablakot bezárod
    11. kilépsz minden futó ablakból, de a kereső egy üres ablakkal legyen nyitva, és törlöd a gyorsítótárat (ctr+shift+del, minden)
    12 menj vissza a szépségoldalra, ott kell legyen az új képed.

Tegnap cseréltem , és sikerült:)

Annyian írtatok a tócsniról, hogy kedvet kaptam ,holnap vacsorára csinálok, nálunk lebcsánkának hívják és imádom :)

Megyek szavazni:)

6. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaaaaa :inlove: Uhhh, de jó. Nagyon köszönöm. :inlove: El is mentem, hogy ne bénázzak tovább. Köszönöm Cilikém :inlove:

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Drága, gazdatársak, ha ezt a mondatot olvassátok, akkor fent vagytok a fórumon. :D :)

8. -gyöngy-581

Kukucs itt vagy?
    upload_2025-1-14_20-28-58.jpeg Apja én látlak akár hová is bújtál :D

Kuzdern, cili53, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  9. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok !

Bár képem még mindig nincs , de szavaztam a képeitekre :)
    Már elindultam a Bahamákra mert majd ott szeretném elkészíteni , de nem értem még oda
    Így most kicsit gyorsítottam a tempón , szégyen a futás de hasznos alapon :D
    De hiába , futópadon nem jutok előbbre
    Most ha van időm , energiám így töltöm az én időm

szép estét Mindenkinek :inlove:

-Anyu-, cili53, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  10. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

Kuzdern, -gyöngy-581, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

És ha nem ezt olvassuk akkor nem vagy fenn ? ;)xD Tudtam küldeni napi ajit éjfél után...meg Emesének is...:)

Apjok mindig látszik pláne ha sötét van...;)

Szia Tina..jó olvasni téged...örülünk hogy betértél...ha oda értél a Bahamákra kérjük a képet :) :inlove:
    Szavazok.

Utoljára szerkesztett: 14.1.25, 23:08
    Kuzdern, -gyöngy-581, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!

Egy nyitott könyv vagyok.
    5:30- ig van rá lehetőség, vasárnapot leszámítva. :)

Kuzdern, -gyöngy-581 és cili53 kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Sziasztok!

Kuzdern és cili53 kedveli ezt.