Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Utálom ezt az időt, novemberben szokott ilyen lenni. :D Elegem van....

-Anyu-, Kuzdern, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, Kuzdern, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  3. cili53

cili53 Fórum hercege

Sziasztok:)

Köd , pára, szürkeség és még az eső is esik, hát én se szeretem ezt az időt:)

Csütörtökön nem értem rá, így tegnap tenyésztettem , 2 gazdaköröm még nyitott maradt pedig több mint 3 ezer tápot elvertem:)>:(

10 Túlvilági és 3 Elf hiányzik.....

Csinálom az őszi történetek eventet is , már csak 2x24:) hiányzik.
    A héten kezdődik a TOP , eddig egyszer nem indultam, ott a helyem.:inlove:xD

Szavazok:)

-Anyu-, jófarmerlány, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  4. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Szia!
    Farmerama _ ingyenes farmos játék online - Google Chrome 2020. 11. 24. 14_33_36 (2).png Tükröm, tükröm mond meg nékem, ki a legszebb e vidéken???

Az idő itt is vacak, csak rossz passzban vagy.
    Meglátod helyre jönnek majd a dolgaid lesznek még szép napjaid.:)
    Ott a helyed Cilikém, a végén kell észen lenni.
    Én évekkel ezelőtt részt vettem rajta, a 100. helyet elcsíptem , pont a századik még nyerő volt.
    Szóval hajrá , hajrá, hajrá:inlove: 10000-rével vittem be a fákat, állatokat, stb sorra bekerültek, vadászd a nagy csp- és fákat a piacon. Ja és már nem tudom pontosan de 15-16 milliárdot elköltöttem a piacon.

Utoljára szerkesztett: 20.11.24
    apjok, -Anyu-, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...igen Cilikém ott a helyed :) nekem nem tudom ott-e? :sleepy: én annyirra nem vagyok ügyes..meg szeretem ha van tartalékom hogy bármilyen event van..van minden...lehet ki kellene lépnem a komfortzónánból...;)xD...mintahogy a Megastárban...vagy az X-faktorban...vagy Hétvégi Tánciműsorban mondják:music:...némelyiknek le vagyok maradva a nézésében. Hiába nagyon szeretem az ÉLŐMŰSOROKAT ... meg hát zene tánc:inlove:...szóval mit is akartam írni???:eek:xD
    Szia Erzsike... szerintem Apjokra egyből rá lehetne ismerni annak is aki még sose látta isxD...megpucolnánk a tükröt xD...
    Utánna egyből egy délceg herceget látnánk...;)...aki utána kapával a kezében...menne ásnixDxD

-Anyu-, Galadriel, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

Szia, szellőcske!
    Cili a farmerama játékkal játszik. Szerintem hallottál már róla. Anno mi is játszottunk vele. :D :p

-Anyu-, cili53, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  7. szellorozsa

Szia...azóta már nekem is eszembe jutott.;)xD

-Anyu-, Kuzdern, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  8. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, Kuzdern, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  9. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Süt a nap! Hideg van, de a szél nem fúj. Mindjárt megyek mászkálni. Várom az utolsó részét ennek a napinak. Nem szeretem az ilyen tipusú eventeket. Nem hagynak játszani. Alig várom, hogy rendberakhassam a tanyám.

Megyek szavazni.

Zene (bocs)

Nagyon ügyi vagy. Nekem nincs ennyi türelmem. ;) Szerintem sikeres leszel a topon. Én valószínűleg kihagyom, de megnézem a kiírást és aztán döntök. Olyan horror mennyiségek kellettek tavaly is, hogy elvették a kedvem.
    Én sem szeretek idegbajt kapni. A való életben van elég galiba, amin lehet izgulni.

jófarmerlány, -Anyu-, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  10. cili53

cili53 Fórum hercege

Szia Erzsike:)

Nagyon Boldog Névnapot kívánok, sok szeretettel:)

Galadriel, vízöntő, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  11. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

SZÉP ESTÉT!
    Erzsike!
    [​IMG] Jövök szavazni...Hajrá Cilikém! Ott a helyed a top-ban. Erre felé köd, szürkület, hideg, és eső. Holnapra havat mond... Én székelykáposztát csináltam csirkehúsból. jó sokkkk LM tejfőlel.... Már alig van belőle. Holnap oldalas lesz, meg valamikor sajttortát akarok sütni. Szerintem 7 végén megcsinálom.;) Én nem csináltam a napit...
    Jók legyetek.

cili53, Galadriel, vízöntő és 4 más kedveli ezt.
  12. jófarmerlány

Sziasztok!
    Ma ilyen korán szavaztam.:D

Erzsike, nagyon boldog névnapot kívánok!

Legyen szép estéje mindenkinek!

-Anyu-, cili53, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  13. szellorozsa

Erzsike kívánok még neked nagyon sok boldog névnapot !

-Anyu-, jófarmerlány, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

Erzsi, Cili, Sári, Szellőcske, Rozáli .... :D :)
    Jó reggelt!

15. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntéseket,:inlove: örömet okoztatok:inlove:
    Apja!
    Jó reggelt, neked is és szép napot!:inlove:
    images (1).jpg images (2)g.jpg
    Szellőcske!!
    Neked is bizony ott a helyed a TOPP-on, elég ügyes vagy te ahhoz, csak hajrá ,hajrá, hajrá...... nem olyan nagy ördöngőség, csak egy kis pajta fosztogatás, no meg hát azért elismerés is .

Utoljára szerkesztett: 20.11.24
  16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ronda szürke, esős idő van. Hideg nincs. Ma orvosoztam, kaptam időpontot a sebészetre de. 5-re. Hogy miért kellett ezért 2 órát ott ülnöm, miért nem lehetett ezt telefonon elintézni..... Tornáztam mászkáltam.

Altatós event
    Segítség genka53tól

Őszi event
    Segítség
    farmerSStől

Megyek szavazni.

Zene

Erzsike! Boldog névnapot kívánok.

cili53, Kuzdern, vízöntő és 3 más kedveli ezt.
  17. szellorozsa

Szia...jó éjt..ezt tudnám folytatni névfelsorolással...: Erzsi, Cili, Sári, Szellőcske, Rozáli ....Apjok...Ferkó...Lackó... Norbi gyertek vacsorázni :);).
    Szia..volt már hogy indultam...az a baj..hogy nállam a verseny szellem nem leng túl bennem...:oops: de megyek azé egy darabig...köszi a biztatást..neked is sok sikert..
    Szia..hát ez a hegedűverseny nagyon jó volt...:D;) még az a jó hogy a fejük nem volt bekötvexD

cili53, Galadriel, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Jövök szavazni... Nagggggyon hiiiideeeeg vaaan....:wuerg:xD
    Topposok! Hajrá!

cili53, Galadriel, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  19. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Szellőcske megyünk mi ha valami finomat főzöl, akár minden nap is.xD;) Jó lesz???? ...... ha ...ha ....ha
    Nem úgy van a .... kérem szépen.....xD:inlove:
    Én most nem indulok, há mer csak.:wuerg:
    426f1d0a8b44aa207573d44374e9298e.gif Gyúrni a top -ra vazzegxD;):inlove::wuerg:

20. szellorozsa

Jajj de szép habos kávé....hammmm...:inlove:;)
    Igen... nagyccsága meg nem indul...xD én meg főzzek süssek...meg toppoljak ....mármint nem zoknit...szóval majd ha hóóóóóóóóó esik:D;)