Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia Erika!
    Sajna az este nem jó. 17:00-kor kezdődik a Városi Sportcsarnokban a kisebbik unokám Szalag avatója, ami legalább
    20-21 óráig tart, 5 osztály van, így a szalagkitűzés, aztán a fellépések jó sokáig tartanak.
    De hétvégén bármikor hívhatsz, amikor jobban érzed magad.
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Kis gesztusként szeretnénk megosztani egy bónuszkódot:
    HAPPYWEEKEND

Tartalma:
    5x Party pörgetés
    Minden farmmunkás 3 órára

Ez a kód mostantól 2025. október 5. (vasárnap) 23:59-ig érvényes,
    és felhasználói fiókonként egyszer igényelhető.

Még egyszer köszönjük a hűségeteket, és jó hétvégét kívánunk,
    a Farmerama csapata

jófarmerlány, zsani_apja, broza és 3 más kedveli ezt.
  2. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Gyerekek!
    Szegítszég! Szegítszég! Nem tudom hol található a teliholdas eventnél, a 7 végi küldetésbe kérnek 8 krokit....:oops::eek:
    Ezt hol lelem?

jófarmerlány, zsani_apja, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nagyon hideg lett, fűtök a kondival. Ma főzögetek valamit, még nem tudom mit, de zöldbabból lesz az biztos. A hétvégi event aktuális részét befejeztem. Elkezdtem a másikat, ma meglesznek a gazok.
    Nem jó hír, hogy nem tudunk se Gyöngyről, se Farkasról. Remélem rendbejőnnek és újra itt lesznek köztünk.

Szavaztam.

Zene

Drágaszág! A legutóbbi teleholdas eventnél lehetett szerezni.
    Sajna nincs ennyi vízköpőm. :( De köszi, hogy szóltál. Ha összetudom kaparni a hiányzó adagot....

4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Köszönöm! Akkor én nem tudom teljesíteni a 7 végi küldetést...:(-.-

jófarmerlány, zsani_apja, broza és 3 más kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia Anyu!
    A mostani hétvégibe, csak a 4/gyémánt feladat kér 8 krokit. A többit biztosan tudod teljesíteni, max. 1 függönnyel kevesebb lesz a Sulikezdő dekoron, amit most kaptunk és szerencsére a teliholdas kúriába kitehető.
    Hétvégétől cserenap, amennyiben küldhető én szívesen elküldöm Neked az egyik Krokitanyát. max.2 lehet belőle mindenkinek.
    Mondjuk a tápjához kell Szurszopfa termés. A Krokit és a Szurszopfát is valami összetett eventben lehetett megszerezni, már nem
    emlékszem rá, de Bahás-Farmos event volt. legfeljebb eteted szupertáppal a krokit, vagy küldizek 1 fát is.:)
    Függetlenűl a módosítástól, az ajánlatom most is áll, csak egy pontos farmnevet kérek, vagy Te jelölj be engem. Nekem ez a farmnevem is.
    --------------------------------------------------------------------------------------------Friss, ropogós hír:)
    Kedves Játékosok!

Moderátori visszajelzések alapján a Központ módosított az 1. küldetésen:

A 4. szinten a Sulikezdő 1 dekor fejlesztését nem a Gyémánt feladat teljesítésével, hanem az Arany feladat teljesítésével tudjuk megszerezni
    (természetesen, akik már végeztek a feladatokkal, őket ez a módosítás már nem érinti).

A Központi táblázat módosítása 2025.10.03 11:31-kor megtörtént.

A módosítás a játékban megtörtént, egy frissítést követően már Nálatok is látszani fog.

Sok sikert Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

Utoljára szerkesztett: 3.10.25, 10:45
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Nem lehet megváltani arannyal?

7. cili53

cili53 Fórum veteránja

Szia Anyu:)

Vasárnap kezdödik a csere,ha küldhető lesz én is küldök egy ólat és egy fát:) és akkor tudod teljesíteni:)

8. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Édesek vagytok! Előre is köszönöm! :inlove:Majd elválik engedik-e küldeni...:sleepy:

broza, jófarmerlány, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  9. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...de már megváltoztatták...nem a gyémántba adják a fejlesztést hanem az aranyba...így Anyu akkor meg lesz :)

10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Igen! Így meg! ;)

broza, GA-BI-O-Farm, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  11. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, broza, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nagyon hűs a levegő. Olikámnak sincs melege, nem fetreng már, játszik ismét. Most főzök csöppett, aztán délután családozás. A szilvadzsemet tegnap este befejeztem. Még sül a rozmaringos fokhagyma, és még sült paprikát akarok eltenni.

Szavaztam.

Zene

jófarmerlány, -Anyu-, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

zsani_apja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!

Tegnap jó kis délutánom, estém lett. meló után, mentünk sógihoz bográcsozni. Sajna nem az lett, az esőre és hidegre hivatkoztak, valami tépett húst sütöttek, megvolt még más is. :D Hál Isten én nem téptem be. :D
    Este kimentünk HOBO- ra. Nem volt meleg, Laci nagyon fázott, ezt többször is bemondta. Ennek ellenére két órát letoltak. Nem mellesleg 80 éves, szóval.., jó volt. :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.