Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, koko.54, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Napsütéses szép nap van. Futárokat várok, nem tudok menni sehova. Az eventet befejeztem, a Piccolo is megvan. Ami gazom van még eljátszom.

Szavaztam.

Zene

-Anyu-, jófarmerlány, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu- kedveli ezt.
  4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jóóóóó reggelt! Sziasztok!
    [​IMG] Megjöttem. Visszaolvastam mindenkit. A titkos fákból 1-2 db lett ami új fa, a többi tüzelő...
    Jejebabám! Sajnálom, anyut tényleg meg kellene mutatni, értem én, hogy nem akar orvosozni, (anyumék is ilyenek), de legalább mondanának valamit...mégis....:inlove:
    Múlt héten szombaton NAGY takarítás volt a mamáéknál, karácsonyra rendbe szedtem őket, a bátyám a kertet rakta rendbe, én meg belül...
    Holnaptól dolgozom. Eddig lébec volt homeoffic-ban,:p mostantól bent kell lenni az irodában...Nem sok időm lesz semmire. Szóval alig-alig leszek.
    Reggel 1/2 6-kor koromsötétben már kint voltam a Duna-parton,:eek: gyorsséta 9 km, és most kezdem a napom.:D
    Vigyázzatok magatokra! Sok a beteg mostanság! Járvány van...
    Rózikáááááám! Én is veszem a csalamádét, mi a csípőset szeretjük, piaci, fincsi.:wuerg::)
    Szavaztam!
    Anikám! Nálam már 96 pontod van...;)

Utoljára szerkesztett: 14.10.25, 08:23