Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    A Titokzatos sziget event kész, a másikkal még "döcögök". :)

upload_2025-6-29_23-26-10.png
    Szép álmokat mindenkinek!

Dolphin, zsani_apja, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, köszönjük. Szeretném kérdezni, hogy cserélni is lehet képet, vagy csak törölni és újat feltenni? Csak mert, hogy a régi verzióban lehetett cserélni is.

Kész lettem én is az eventekkel, a lámpásat megcsináltam Csibelibén is. Azember totális sztrájkot jelentett be a farmjára. Azt mondta nem érdekli. Nah mindegy. Azért én megcsinálom nála amit tudok, de nem töröm kezem lábam miatta.

Melegszik az idő. A héten megint kibírhatatlan lesz. Nem is megyünk sehová a héten. Még jó, hogy tavaly megcsináltattuk a légkondit. Most tuti kipurcannánk panelben a 10.emeleten.
    Szépen gyűlnek az új farmképek az új szavazós oldalon. Szavaztam is bőszen :D

3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Hát a 10, bizony nem semmi, van lift??
    Én fel sem bírnék menni, nekünk az idén lett csak légkondi, tényleg ma már nem luxus ebben a hőségben sajna.
    Norbi!
    Te biztos tudod hogy tanítja meg a varázsló a pókot úszni?????

Hokusz pók Ússz remélen jót pacsáltál

zsani_apja, Kuzdern, Fätum és még 1 ember kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..tennap kész lettem a szentjánossal.. a szigetest most csinálom tele raktam tyúkóllal a főfarmot...felröpi meg van...csak tyúk meg kakkuk kell kitenyészteni...
    Szia erre én is gondoltam majd hogy lehet cserélni...de lehet törölni kell és nem vész el a szavazat nem tudom...nem próbálom ki..:D

Szavaztam is ...tőllem még egyenlőre mindenki 10-et kap..míg nem látszódik nagyban a kép.
    mert így nem tudom felmérni az összhatást..még szemüvegben sem...8):):D

Utoljára szerkesztett: 30.6.25, 15:18
    zsani_apja, Kuzdern, Fätum és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Erzsike. Persze, hogy van Kettő is. Be@na ha nem lenne xD

zsani_apja és Kuzdern kedveli ezt.
  6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam mindenkire! :D
    Szép álmokat mindenkinek!