Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Rózika Drága Egérke!
    Köszönöm a köszöntést, Azért jöhetnél sűrűbben, legalább egy két mondatra.:inlove:
    *******-

Nagyon köszönöm a köszöntéseket,Kokókám azért jöhetnél többször is, Egészség, család, kiváncsiak vagyunk mindenre írjál már egy pár sort.:inlove:

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, Puszi minden topiklakónak, legyen szép napotok:D :)

Segítséget szeretnék kérni: Nem írtam ki a szépségoldal pontos nevét és így nem tudok belépni.

Megtennétek nekem, hoztok hozzá egy linket, hogy újra be tudjak lépni és szavazni az új gépemmel is?

3. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szia!
    https://www.farmgazdak hu.famszavazas/
    En ezt hasznalom,vissza mesz egy oldalt ahol irtam es a baner alatt rakantintasz igy jönni a belepö oldal,

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Köszönöm, sikerült:inlove: Most szavazok:D

5. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok !

Nagyon szépen köszönöm :inlove:

Első gondolatom ez volt :D:D

6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

7. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...hétfőn elmentünk Debrecen Nagyerdő Aqvatikum szállodába..ma délután jöttünk haza..majd visszaolvasok.
    Tigrissel nem jó hír :( a röngen alapján amit szerdán csináltak Debrecenben...:(
    Majd holnap írok..most minden szerteszét...eventet megnézem de lehet nem csinálom...
    Ohh most látom Őszi fesztivál van..akkor csinálom azt..akkor már lehet a másikat is..

Last edited: Nov 21, 2025 at 10:30 PM
  8. kasszás

kasszás Járnitanuló

Szia!
    Nálunk esett egy pici hó, de csak a tetőkön, autókon látszik. :( Ez már akkor téli fesztivál. :D

9. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Itt nálunk is ugyan ilyen a hóhelyzet. Lehet hogy közel lakunk egymáshoz?

10. kasszás

kasszás Járnitanuló

Szia!
    Én nyugaton vagyok, Győr és Sopron között félúton. ;)

11. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt!
    Ha kevés is, de eset a hó itt keleten ;) legyen szép napotok.

12. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Itt nyugaton a helyzet változatlan :) Én Budapest és Győr között nagyjából félúton, Tatabánya környékén.

13. alzapont

alzapont Utánpótlás-írogató

Nyáron majd megállok a Turul alatt, ha megyek Pestre és kiabálok neked. :D :)

14. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

10 évig ingáztunk minden hétvégén Ausztriából-ba. Helyzettől függően Hegyes vagy Sopron. A lányomék évekig Győrben laktak. Ha ezt előbb tudom, én mindig integettem volna neked :)

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Igen, Árkádban megihattunk volna egy finom vaníliás forró csokit. Még ki tudja, mit hoz az élet.

16. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Indul valaki a Top-ban?En meg gondolkodom,elsö hely meg nem sikerült,mert fukar voltamxDHa indulok a masodik hely sikerülni fog,eleg lesz,sok sikert az induloknak-
    Egeszseg,mit az idöjaras,3 hete csereltek a szivszabajzo masinat mar a3-dikat kaptam 10 evig nyugi vele.Csalad,jönni Karacsony keszüledes vasargatas,holnap delutan talan megyünk a Katacsonyi piacra.Na sokat irtam,sokszor vagyok itt de csak olvasgatok meg a kepeket szeretem nezegetni.Egy versenyen szivesen reszt vennek,igen csak regen volt.Nalunk is mar sok helyeken ho van,nalunk csak hü-ho,minusz 5.10 fokok.

17. broza

broza Fórumelemző

Nocsak....kukkolunk, kukkolunk?[​IMG] xDNa de kérem....így lebuktatni engem mindenki előtt!:p:p
    TOP1.png Indultam a TOP-on....egyelőre benne vagyok az első ezerben!xDxDxD

18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ronda szürkeség van, és hideg. Ma főzős napom van spenót, fokhagymás csirkesülttel, ubisali. A leves még nincs kitalálva. Nekiálltam az eventeknek, a kormos kész, a másik nyögve-nyelve. Nem tudom indulok-e a topon, függ a játék játszhatóságától.

Szavaztam.

Zene

Drukkolok Tigrisnek.
    Anyu nagyon elfoglalt, meg se merem kérdezni.
    Azta! Gratula! Én még nem tudom.

19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Sokszor látlak, most te hoztad ki belőlem. :D :p Láttam, hogy már fent vagy a listán. :)

20. cili53

cili53 Fórum veteránja

Sziasztok :)

Kész vagyok mind kettővel:) többet nem ültetek:)

Gatula gyors vagy:) mostmár "toppon" vagyok én is:):inlove:

Szia:)
    Indulok én is, megyek utánad a 3. helyre:pxD:inlove:

Sok sikert mindenkinek:)