Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Kicsit mintha hűlt volna az idő, még nyitva tud lenni az ablak. Az a jó, hogy az éjszakák még finomak. Tegnap tornás-takarítós-unokázós napom volt. Ma családozás lesz. Az eventek kész vannak, a tenyésztőst lehet megcsinálom a kicsin is. Olikám teljesen belustult, döglik egész nap.

Zene

Nagyon szép valóban. Én is szoktam a régebbi képeinket, videóinkat nézegetni. Nosztalgiázok a csodás fákon....
    Szia! Szerintem mindannyian vagyunk így, hogy hanyagoljuk kicsit a játékot, mert akad fontosabb.... Azért gyere kukk be, szólj egy-két szót...

koko.54, Kuzdern, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Egy szónak is száz a vége. :D
    Szép napot! :)

koko.54, Kuzdern, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Az "Egeres event" kész, kihasználtam az egytápos tenyésztést!:)
    A másik event is megyeget, de messze még a vége, igaz, idő is sok van még!
    upload_2025-6-14_23-22-19.png
    Szép álmokat mindenkinek!

koko.54, Galadriel, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...gyönyörű kép :) olyan kár hogy már nincs kerítés :(...olyan dekoratív volt pedig...nadon szép..nem csoda hogy győztél a képversenyen :)
    Szia... nahh itten vagy végre :)
    Nekem is van úgy nincs kedvem eventhez kihagyom...ez dominós is..fáj a csuklóm nehezen lehet mozdítani a dominókat...
    fogalmam sincs miért a jobb kezemmel kezelem az egeret..meg húzogatomo_O mikor bal kezes vagyok...és jobb kezem az gyengébb..:sleepy:10 óra előtt értünk haza csak 132 állatot tudtam betenni a tenyésztősbe ...de már 10 után arattam vége volt a Boomnak...nahh mondom teszek még be se Boom..se egy tápos..ereffel látom van még 1 tápos :Dde 2óra 30 perc alatt érik be mer nem adtam bájitalt...ugyhogy én is kicsit unogatom ezeket a hülye elnézéseimet.
    Majd lesz jobb kedved is hozzá neked is :) Most akkor 1 tápos akkor maradt gondolom ..csak boom lett vége..
    Száz szónak is egy vége...jóccaka..8)
    ezt már nem neked írom...kicsit mérges is vagyok ma volt egy program ingyenes Mol-os és nem tudtuk:( ingyen vót minden :)
    Nahh mindegy...de délután voltunk a MÜV.ház előtt jó kis programok vótak...de a másik jobb lett volna..Jóéjt..

koko.54, Kuzdern, Fätum és 2 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Rendes ez a MOL, még ha nem is tudtad. :D Tudod mi az a szosön média? Ott majd megnézheted miről maradtál le. :D ;)

koko.54 és Kuzdern kedveli ezt.
  6. Fätum

Fätum Fórumőrült

49845 csatolmány mutatása [/QUOTE]
    Sziaaaa, örülök, hogy megjöttél, már hiányoztál :)
    Sziasztok Drágáim :) Köszönöm szépen, cukik vagytok :inlove:
    Rendet raktam a Driveon mert szanaszét volt minden, és örömmel láttam, hogy van ez kép. Majd még körbenézek, hátha találok, bár nem hiszem hogy sok lesz. Elfogyott a tárhelyem és nem tudtam már semmit menteni, ezért töröltem a gépemről is és a tárhelyről is egy csomó képet.
    A tenyésztős eventet tegnap megcsináltam az egy tápos akció alatt. Hamar kész lett. Azemberem farmján is csinálgattam. Nála a madarasat és a kétéltűeket tudtam megcsinálni, mert nincs állata amit tenyészteni lehetne. Totál lepukkant a farmja. Próbálom gatyába rázni, de lassan haladok vele na mindegy. A hőséges eventet lájtosan csinálom, mert arra sok idő van. Termelgetem az event növényeket. Az 1/4-e kész a növényeknek és a felröppenő is meg van. Olvastam, hogy sokan nyűglődnek a dominókkal, hát nem sok kedvem van így neki állni. Úgy vagyok vele, hogy jutok ameddig jutok, oszt jóvanazúgy :)

Kicsit rosszul érintett, hogy nem férek hozzá a farmgazdákon az elmentett banner képeimhez, ezért csináltam magamnak egy weboldalt ahová eltudom őket menteni. Már töltögetem fel a képeket, jelenleg itt tartok vele. https://fatumkepmegosztoja.webnode.hu/
    Innen mindenki letudja tölteni a már kész saját bannerének a linkét és a képet is. Sok banner van, ezért lassan haladok vele, de előbb utóbb fent lesznek.

Az a baj hogy ez így öszvér megoldás. Elkészítem a képeket a képszerkesztőbe, aztán feltöltöm a google rendszerébe, hogy lehessen válogatni és látni ami már kész, aztán megy fel képmegosztóra, hogy belehessen rakni a fórumra. Sokszor úgy belekavarodok, mint macska a házi cérnába:eek:

Utoljára szerkesztett: 15.6.25, 08:03
    Puli-tanya, koko.54, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Az éjszaka fincsi volt. Még. Már meleg van. Oli meg a madarak nem hagytak aludni, szóval hajnalban keltünk. Ma akarok egy jó kis meggylevest rittyenteni, lehet sütök egy kis palacsintát is. Jön Zsuzsikám, föcsögni. A farmon béke van.

Zene

Anikám! Gratu. Nagyon ráérsz a másikkal. Én futkosok össze-vissza, nem lenne időm rá, ezért hajtottam.
    Erikám! Ettől féltem, mikor javasoltad a banneres képtárat. Remélem mihamarabb elkészül az új Farmgazdák és nyugi lesz.

koko.54, zsani_apja és Fätum kedveli ezt.
  8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szió Mesi :) Hát bevallom azért én nem számítottam erre. Örültem, hogy farkasunk lehetővé tette a regisztrációt, és albumok létrehozását. Sajnos a tájékoztatóban ez szerepel:
    Persze, én ezt megértem. Nem is szólhatok egy szót sem, hiszen magához az oldalhoz semmi közöm nincs. DE jól jött volna egy előzetes infó arról, hogy rendszerfrissítést terveznek, és akkor eltudtam volna menteni azokat a képeket, amiket töröltem a gépemről. Mondván a farmos képmegosztón úgy is megmarad. Ráadásul ezzel még az is a baj, hogy a képmegosztó által generált képlink nem érhető el, hiába tárolja az oldal. És persze kérdés az is, hogy meddig tárolja? Nah mindegy, végül is megoldottam egy saját weboldallal, csak sajnálom a feltöltött képeimet az albumokat és a beletett munkát.

Utoljára szerkesztett: 15.6.25, 09:22
    Puli-tanya, koko.54, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.