Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nyilván nem is tenyésztesz annyit, mint én..., de ezen nem érdemes vitatkozni. Én szeretem a rózsa terményeseket és sorozatosan gyártom is őket....
    Szerintem kaptál is belőle, ahogy más is itt a topikban :) Jó szívvel adtam, félre ne értsed, csak talán magyarázat arra, hogy hova is lesz a szupertápom. Venni viszont nem akartam ezért a viszonylag gyenge eventért.
    Kezdő koromban viszont mindig vettem :)

-Anyu-, koko.54, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  2. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét!

Olvasgattam, reagálok is pár dologra. :)

Azta mindenit! Hányat pörgettél te? Egyébként gratu !

Köszönjük a gyors reagálást!
    Holnap reggel fotózom akkor én is.
    Én firefoxon voltam de majd lehet kipróbálok mást is. :)

Az egy táposnak nagyon örülök,majd akkor fogok tenyészteni. :)
    Aztaa, gratu a Fa fához!!! :)
    Köszi a mjuzikot.

-Anyu-, koko.54, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Jó sokat pörgettem, szinte elfogyott az összes.
    Ahogy olvastam Cili és Gyöngy párbeszédét, nekifutottam ismét a láda bontásnak. Próbálom 100 alatt tartani őket. Néha amikor eszembe jut, végig futok nagyjából. Bontottam egy nagyobb mennyiséget, picit lefagyott a gépem, nem is jött felugró. Azóta csak kínlódtam a játékkal. Már lementem iótába, amire helyre álltak a barik. :)

Galadriel, Kuzdern, -Anyu- és 3 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nálam ez kb az 500. ládánál szokott előfordulni. Annyi margaréta forgót nem kapok, mint akkor amikor átlépem ezt a lélektani határt :D
    A pár ezres ládáimat már ki sem merem nyitni, had gyűljenek csak tovább :)
    Úgy sem tudom meg mod segítség nélkül azt, hogy mit kaptam...:oops: Őket pedig nem akarom zavarni ilyen babra munkával, mint a tápos láda, vagy a BTP-s..., de sorolhatnám még tovább a számomra annyira nem fontos ládákkal.

Galadriel, -Anyu-, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  5. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Jó reggelt!

Én ma reggel pörgettem kb 140-et és egy 100 vagy 200 %-os bónuszt se sikerült kipörgetni :D

Ti meg a ládák, sosem fogom megérteni miért nem bontjátok rendszeresen :D

-
    Szavaztam és bejelentettem a hibát. Ide is beillesztem a képeket, hogy meglegyenek.Mindenki 10 pontot kapott,íme a mostani eredmény előtte és utána kép. :)

Galadriel, Kuzdern, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  6. cili53

cili53 Fórum bárója

Galadriel, koko.54, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztooooooooook!
    Itt vagyok ragyogok.:D
    Visszaolvasgattam, hát volt mit!...:wuerg:xD Jó sokkkk minden történt. A VV-ben állandó mozgásban vagyunk. Közben nyaraltunk is egyet, tegnap érkeztünk.
    Szülinapi ajim volt.:p
    Édesek vagytok! Nagyon köszönöm!:inlove::inlove::inlove::wuerg:
    És Cilikémnek is nagyon köszönöm.:inlove:
    Közben látom, kész a szépségoldal...Megyek rakok fel képet, és szavazok.
    Pont a lehűléskor indultunk, 40 fokba érkeztünk, nekünk nem volt felfrissülés, csak a tenger...:wuerg:xD:p
    Mindenkinek csodás 7 végét.

Szavaztam mindenkinek 10 csillaggal, (én mindig annyit adok) és gyönyörűen hozzáadta mindenkinek. Edge-ről játszom.

Utoljára szerkesztett: 12.7.25, 08:54
    koko.54 és Kuzdern kedveli ezt.
  8. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    A probléma vélhetően az, hogy a gyorsítótárban bennmaradt a rossz szavazási háttérkód, ami már javításra került múlt héten. Ezért van az, hogy van akinél nem működik és van akinél hibátlan.
    Legyetek szívesek gyorsítótárat törölni. Teljes egészében.

Aztán próbáljátok újra. A gyorsítótár törlésnél ne legyen az oldal megnyitva.