Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Tudom tudom, sokaknak az a kép ragadt meg a múltból, amikor még fekete tollazat borított és csőröm volt, de már egy ideje nem tollas a hátam! Igaz a párom megszokta jegyezni, hogy többet tollászkodok a tükör előtt mint Ő. (van benne valami)
    :D
    De legalább van elképzelés miről beszéltem. Volt több kísérlet, amikor elkezdett nőni hajam, volt egy pont márciusban, amikor azt mondtam elég, de azt mondta mindenki, hogy nagyon kisfiús lett a fejem. Szóval tovább nőt, de aztán már májusban oldalt nem tudtam elviselni hogy van, így jött a borotva és egyelőre marad ez.
    A másik felén találod!

Fätum, **jeje**, peter1022 és 5 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Tudtam, hogy a bicajt kerested, nem tudtam, hová tetted le, de szerencsére megtaláltad. Rólam ilyen képek nincsenek. Talán még muttinál megvan az a kép, amikor a verseny bicajomat kaptam, talán, ha nem is olyan okos, de ötödikes lehettem.

Fätum, **jeje**, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Jajj köszönöm szépen Erzsike aranyos vagy...:):inlove: Bluest kihagytad az a nagy kedvencem...Bob Dylenre mennék :) a többi jó volt :)
    Nagyon jól ráérzel a verselésre :) Ani-é is jó :) ügyes vagy.
    3 napig szilvalekvározás vót. Tegnapelőtt szedés...tennap magvazás..2 tepsibe 2 lábosba...éjfélkor elzártam... ma pihent :)...most meg este üvegbe..délután strandoltam addig a sütőbe pihentek...nem lett bajuk :) Úgyhogy kész.

Fätum, **jeje**, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  4. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Erzsike, nem igazán vagyok bőbeszédű, képeket is ritkán teszek fel, majd keresek egyet dédikéről.:D;)
    Gyöngynek kívánok mielöbbi gyógyulást!!

Szép álmokat mindenkinek!

szellorozsa, Fätum, **jeje** és 5 más kedveli ezt.
  5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Meleg van, de éjszakára hűvös lett. Pont jó idő az ifjúságnak a SZIN-en. Jó kis bulikák vannak, hallom tök ingyen. Tegnap takarítós napom volt, ma futkostam. Kész lettem a focissal.

Na, a reggel írtakat nem küldtem el. Itt maradt, most küldöm.

Szavaztam, nincs változás.

Zene

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Nesze neked telihold! Megint nem lehet belépni oda. :D :p

7. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Ne
    Nesze, nesze, nesze,3x kapod Apjától ezt vissza, esze vág mint a beretva, vissza kapja ezt még a FarmeraxD;)
    bicaj.jpg Hát tényleg nem ilyennek gondoltalak;)xD
    ( a nyanya én lennék):music:

Utoljára szerkesztett: 30.8.25, 10:34
    szellorozsa, Fätum, **jeje** és 7 más kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Itt nálunk dögmeleg van. Remélem kitart még estig, az ifjuság utolsó nyári buliján nem kéne megfagyniuk. Csinálni kéne valami kaját is, de semmi kedvem, na, majd ha éhes leszek.
    Gyöngyünknek gyors gyógyulást kívánok. Várjuk vissza.

Szavaztam.

Zene

9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Mi ma Noszvajon voltuk, szilvafesztiválon...jövő héten Szilvásváradon lesz ;)
    Most is vettünk házi szörpöt, és lekvárt...jó lenne ha lenne szilvás gombóc ilyen helyeken...most szilva lekváros buktát ettünk.:p

szellorozsa, **jeje**, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  10. Shiba86

Shiba86 Fórumlakó

Sziasztok!
    Úgy látom itt fergeteges a hangulat!
    Hosszú volt a hetem a munkában,10 óráztam minden nap, mert drágalátos kollegina kijelentette ő nem fog. Így rám esett ez a nemes feladat, sebaj, több pénz áll a házhoz. Mellette tanulom a KRESZT minden reggel és sorozatot is nézünk férjemmel( A kiút),no meg persze a farm. Mire rájövök, hogyan is működik ez a focis játék már szinte vége az eventnek. A teliholdast nem is értettem, férjem farmján be tudtam lépni a többi farmommal nem, azt hittem erről is lemaradtam, de nem, pedig nagyon várom, mert már arra sem emlékszem mit is szerettem volna megszerezni, remélem elérhető lesz valamikor.
    Jut eszembe hoztam nektek képeket a mentett nyuszikáról, a sajátomról és a két mentett házipárducomról( Milu és Böbe)

https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2025/08/30/vX2K.png - Ő Kókusz a saját nyuszim
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2025/08/30/vXWM.png - Ő a mentett Málna
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2025/08/30/vZXE.png - Ő Milu a 8kg-os párducom
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2025/08/30/vZ16.png - Ő pedig Böbe a 6kg-os párducom

Meg persze ha kutyát nyírok akkor kész Ace Ventúra van nálunk! :)

11. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét!

Nagyon mozgalmas napokon vagytok túl... :)

Emese, jók voltak a muzsikák. Nagyon jó a Damiano gyerek,már korábban is hallgattam. :)

Mi is voltunk szüleimnél kb egy hétig, aztán jöttünk haza mert páromon kijöttek valami kiütések. Azt hittük az első pár pöttynél, hogy megcsípte valami...de mikor már mindenhol volt rajta...mondom ez tuti valami allergia. Lehet a melegtől is, mert délutánonként kiment az udvarra autó motorházat pucolni,meg körbe az ajtókat stb. Borzasztó meleg volt akkor. Igazából semmi más új hatás nem érte. Szerencsére már a héten tudott melózni.
    Múlt héten jöttünk haza...de így nem nagyon programoztunk pedig szabin voltunk még. Viszont azért én is megjártam Pécset múlt héten 4x is. :D Két nap elkísértem a páromat a nyugdíjintézetbe, aztán gyerekeknél voltam, negyedszer pedig szombat reggel mentünk a vásár csarokba bevásárolni kolbász,szalonna,tepertő stb... :D

Hétfő óta én is beteg lettem,torokfájás,orrdugulás. Nem volt lázam,így melózni tudtam. :)

Shiba, a párommal mi is sorozatozunk. A kiútnak jövőre jön az új évada...pfff nagyooon várom már! :D
    Nemrég (kb 2 órája xD) végeztünk a Lost-tal...húú, ez is nagyon tetszett. :D
    -
    Ez a focis event...ma végeztem vele. Eddig ültettem a növényeket, amiből rengeteg kellett és ma nullperceztem hozzá. Igazából nem tudom meg e érte, mert nagyon sok szupertrágya elment rá...de megvan... azt sem tudom mi volt a pummpa meg kérem gombok, próbáltam olvasni a leírást...de nem fogtam fel teljesen :D, aztán nekiálltam lükén, hogy lesz ami lesz és végeztem is :D
    -
    Csillagoztam, de ha jól láttam senkinek sem adott hozzá pontokat. :)

Mjuzik, nem ismerem...de tetszik :)

12. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!