Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Emese,az én hűtőmet is "kipakolta és elvitte" a "kicsi" lányom, nekem is főznöm kellett.:D
    "Összecsaptam" egy kis Karfiol levest Milánói makarónival, remélem ez 2 napig ki fog tartani.;):p
    Ma már szavaztam, szép álmokat mindenkinek!

2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

sziasztok nahh mán én is alszom..ideje...csak közben meg betévedtem a médiatár.. Kispad FM-be...rég jártam arra...és persze hallgattam a sok jó nótákat...el voltam maradva.
    Az egyik tagnak nagyon tetszenek a dalai...régebben is..kb. hasonló az izlésünk ha persze nem is teljesen..de nagyon jó... és érdekes dalokat hoz. Azé se írom le kié...:D...majd holnap.
    Persze itt a MB-ban Emese a favoritom ő szinte mindig jó dalokat hoz..Presser dala nagyon szép megható...jobban tetszik mint a nahh milyen zenekar már:music::oops:azokkal is énekelte...nahh öregszem...nem jut eszembe...jahh a Csík zenekar.
    Jóéjt..

GA-BI-O-Farm and zsani_apja like this.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Figyelj oda, mert, ha felébredsz, az még ma lesz. Nehogy kiírd a nevet. :D

GA-BI-O-Farm likes this.