Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Hát bizony én már nagyon sok eventet kihagytam, valahogy nem hoz lázba az utóbbi időben egyik sem.
    Új játékot nem tudnak kitalálni, a régiekkel keverve, megcifrázva, nehezebbé téve , több oldalas event ismertetőkkel
    ezt értelmezni hát én már nem vagyok hajlandó. Már a piccoló sem hat meg. A kerékről nem is beszélve>:(
    Nem zökkenő mentes a játék sem>:(A lelkesedésem már rég nincs mint az előtt.
    A hozzászólásokban sok segítség van pár ember részéről, a bla bla szövegeket görgetem.
    Többek közt. a paszulyt sem tudom kihasználni. Van már annyi ága, hogy vagy ezt, vagy azt tudom egyszerre kihasználni. A modik mindent megtesznek, arra nincs panasz, de a játék mint élményt elfelejtették.
    Farmerama _ ingyenes farmos játék online - Google Chrome 2025. 08. 11. 12_56_38.png pedig simán neki vághatnék még egy nehezebb eventnek is.
    Hát ez van 2b250ce6f42b2dffeefc707fad95b7c5.gif Azért mindenkinek jó játékot kívánok. Ez csak egy mellék zönge.:inlove:

2. Jane_ka

Jane_ka Fórum-zöldfülű

Szia!
    Ez a paár mondat minden gondolatomat elmond. Köszönöm!! :D :)

jófarmerlány and Galadriel like this.
  3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok végre késze lettem ezzel az eventtel...jól megkínlódtam vele...köszönöm Cili Apjok meg mindenki biztató szavakat.

Meg Sylja világosított fel erre amit írt: "
    Szia!
    Az 5*6-os térkép minden egyes rublikája 1 db 9*5-ös téglalapot (termet) jelent a
    kazamatában.
    Tehát ekkor értettem meg a térkép használatát. Hogy a Kazamatában egy terem...az térképen egy kocka. Én a kazamatákat beosztottam termekre xD

Fatum gratulálok a FA fához...hátha egyszer lesz nekem is :)
    Erzsike van így az ember hogy jó lemegy a lelkesedése....:inlove: de változhat is :)

4. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Erika, gratulálok a FA fához!!!;)

Szép álmokat mindenkinek!

5. Dr_Apja

Dr_Apja Fórum-zöldfülű

reggelt!
    Csak egy mondat. Megint két gólya van a tetőn. o_O Pedig már mosakodtam... :D

6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Dögmeleg van. Éjszakára még lehűlt a levegő, finom volt. Tegnap gyártottam egy kis sültpaprikát, mára összeértek az ízek szerintem, mindjárt jól fel is falom. Délután buli lesz. A férjem barátai, az ország minden csücskéből eljöttek egy kis találkozóra, és meghívtakengem is. Remélem nem majd bőgök orrba-szájba. Várom a találkozást, kb 2 éve nem láttam őket, csak telefonoztunk. A tanyán béke és nyugalom. A gyerekek axTóparton áztatják magukat, meg a kukacot....

Szavaztam. Semmi váltizás nincs.

Zene (Özzy kislánya)

Gratula a Fa fához!
    Mondtam, hogy csak készülődnek.

7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok, Köszönöm szépen :inlove:

8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Van gumicsizmám, sőt esőkabátom is a munkahelyemen, de nem szeretek úgy dolgozni. Picit hátráltat engem, meg olyan, mintha megfulladnék és nem a vízben. :D
    Még mindig nem horgásztam a pácban. :D Majd nyaralás után lehet megjön a kedven, de kétlem. ez a lemlem :D

feki13, Galadriel and Fätum like this.
  9. szellorozsa

Csak a fészkesek mentek el lehet...:) Nállunk falun pár éve beljebb mentem a pusztaságba...és rengeteg gólya volt a fákon meg járkálgatott én meg csak azt hittem fészekben vagy csak. Pár éve 2-3 éve... egy gólya meg nem ment el..kitelelt a csatorna parton főútvonal melett horgászok jó tartották egész télen...úgyhogy...nem tudom...xD de biztos úgy van..;)
    Jó nyaralást...hétvégén nállunk is buli 12 főre...nővéreméket hívtam el a szülői házhoz idén még nem voltak...babgulyás...de ki főzi nem tudom még...lehet én csak tüzeljenek... a férjem mindent oda éget...:D majd már pakolunk ki mert nincs annyi tányér stb.
    Jajj hogászer megyek ládát nyitni..köszi..

10. zsani_apja

Én már elengedtem a gólyákat. :D Mindegy hol vannak, hol szállnak a szelllok felett. :p
    Jövőre Eger a cél, majd összefutunk, ha a közelben leszel. Paár vidám percet átélünk. :D

11. szellorozsa

Johh rendben...szoktunk néha menni pláne télen...xD;) nahh 13 gyöngyöm van..mindjárt a felhő ára...de látom kell beadni ide-oda meg adnak is.

12. zsani_apja

Még messze a vége, ráérünk még a gyöngyfűzéssel foglalkozni.

13. szellorozsa

Erre már nem válaszolok...mert kikapok hogy párbeszédet folytatunk..:D te se írjálxD

14. zsani_apja

109 éves leszek a következő teljes napfogyatkozáskor. :( Akkor már biztos új szemüveget kell csináltatnom, hogy lássam. :D

15. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

Galadriel, zsani_apja and szellorozsa like this.
  16. apja_72

apja_72 Aktív író

reggelt!
    Írok paár szót most én, hátha apja unalmassá válik. :D
    Jelenleg most ott tartok a játékkal, hogy volt ez a nyári ajánlat, felhősorra gondolok, ráadásul forró is volt, :D ,eltudtam engedni. Ezeket azért mindig megszoktam venni. Az aratások, már simán kilépek, a lelkifurdalás ismeretének tudatában is. ;)

Last edited: Aug 13, 2025 at 4:33 AM
    Galadriel and feki13 like this.
  17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Dögletes meleg van. Tegnap bulikáztam kicsit. Jó volt látni a messzi barátokat. Két éve találkoztunk. Volt miről beszélgetni. Ma pihenő nap lesz egy kis tornával. a tanyán béke és nyugalom van.

Szavaztam. Nem tudom megfejteni a pontozási logikát.

Zene

Csak annyit játszom, ami még jól esik. Nem kötelesség.

zsani_apja likes this.
  18. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Mesikém!!!
    Azért ez nem teljesen így igaz, egy eventnél azért ha be akarod fejezni, bizony be kell lépni időre, aratni.
    Valóban nem kötelesség játszani egyáltalán. Itt én vagy csinálok egy eventet, vagy nem. Nálam nincs olyan hogy jutok ameddig jutok. Számításba veszem az időmet. A lehetőségeimet a játékon belül.Ha érdekel egy event akkor bizony nálam hajrá van, többek közt a spórolás miatt is, itt most a bónuszokra gondolok.Soha nem áldoztam a játékra valódi pénzt, és nem is fogok.Ez is felfogás kérdése. Más részt bizony én örömmel szeretek játszani szórakozni. kikapcsolódni. mivel ez egy ingyenes játéknak van hirdetve ezt a játékot játszom már több mint 10 éve
    de nálam sohasem játszott szerepet a törtetés, sem tp vonalon se új ól, se új fa nem hatott annyira meg, ami nem azt jelenti hogy nem örültem ha esetleg sikerült a titkosokból hozzá jutni.
    Tudok én olyan játékosról, sok pénzt időt, áldozott a játékra, hajtotta a -tp- is .,berágott valamin most mind egy hogy jogosan vagy sem, az egészet úgy ahogy van abba hagyta.
    No elég a sok dumából, mert még sokk lesz.
    Még csak annyit ha már sokan ennyi ideje játszunk, akkor a játék legyen miértünk és nem fordítva ülni a lovon.
    És az a baj, mostanság bizony ez nem így működik.:inlove:
    puszis.gif Szeretettel mindenkinek:inlove:

Galadriel and zsani_apja like this.
  19. zsani_apja

Szia!
    Én is tudok több olyan játékost, aki berágott. A vége még csak közelít nálam, a jelenleginél már rágósabb nem lesz nálam. :D
    Szóval kitartás. :p

Galadriel likes this.