Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Majd egyszer elmegyek oda nyaralni, aztán kihasználom a mozi adta strandolást. pénz nem számít. :D :p
    Szellocskének már várom a verses kötetét. Jók a négysoros versek. :)

Szellőivel, folyóival
    oly messze még a virradat!
    Felöltöm ingem és ruhám.
    Begombolom halálomat.
    Nekem szilveszterkor vitték anyámat Győrbe a sürgősségire. Alap vizsgálatok voltak, nagy baj nincs, azt mondták és mehettem érte.

**jeje**, cili53, -Anyu- és 9 más kedveli ezt.
  2. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia...én azt csak viccből írtam a szánkós 3 zsákos sót...meg a gyerek kotróval...poén volt;) úgy hogy lehet itt is hiánycikk nem tudom...
    Jajj Erzsike nagyon túl értékeltél...az biztos gyerekes vagyok még mindig...elárulom a falun mikor gyerek voltam az öregebbek hogy becéztek : széllel füttyentett :D de csak kedvességből szerintem legalábbis remélem...;)
    Te is ugyanolyan jó lelkű vagy...meg a többiek is tényleg...látom gondját viselnek mindennek és mindenkinek...
    Hát azért a 7 ezres településen tényleg több boltnak kellene lenni...falun Coop a menő a legdrágább :(
    Polgármesternek kell mondani ébredjen már fel...itt nem is igen van mozi..nyáron kinti néha...de a teremben nem tudom van-e..szinház igen...
    Szia ebben a változó időjárásban mindenkit megvisel minden..meg ugye ünnepek is voltak...
    Szia.. látom te is írtál 4 sorosat...ez nagyon mély érzelmű..amit az utolsó sor ad ki. Általában ott a lényeg amikor vers zárul...
    Két sorosban is le lehet írni sok mindent :) Illés :
    Élünk és meghalunk..
    hát kivánj szép álmokat.
    Nahh jó van..megyek mosogatni ;) .... úgyhogy lehet itt sincs lapát :)

**jeje**, cili53, -Anyu- és 10 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

Szia!
    Ez szép. :( Elmondtam munkahelyen, jövő hétre buszos kirándulást akartunk szervezni hozzád. :D
    Ezt nem én írtam, úgy hoztam csak. De látom, te is megláttad bennem a tehetséget. ;)

**jeje**, cili53, -Anyu- és 10 más kedveli ezt.
  4. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, cili53, -Anyu- és 9 más kedveli ezt.
  5. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Inkább idejöttem, itt szeretek beszélgetni, ha Emese nem bánja :)
    Úgy visznek autóval, én mint írtam, ilyenkor félek vezetni :) Most volt 3 hónapos a kicsilány, nem láttam 2 hete. Hív a szív szava :) Majd jövök a beszámolóval.

**jeje**, cili53, koko.54 és 9 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Nagy hó lett, és kutya hideg. Szép innen belüről. Danikámék úton vannak, a Balcsi és Pest közt ingáznak, holnap jönnek haza. Izgulok értük, na. Építik a nyaralót. Hogy miért most kell ezt csinálni? Hát mert normális időben nem lehez mestert találni. Így is jónéhányat innen vittek Szegedről. Tegnap főztem egy kis buggyantott tojás levest, meg krumplistarhonyát. Maradt mára is. A tanyán nyugi van. Még. Délután jön az event 2. fordulója. Na, persze, hogy megetettem minden állatot a főfarmon (is). Vigyázzatok magatokra!

Szavaztam.

Zene

Ne mérgelődj! Az neked árt. Én még tanakodok a csomagon. Legutóbb az az egyetlen használható fa volt benne, ami garantált. A többi gyújtós volt. Azért így drága. Kíváncsian várom a tapasztalatodat.
    A legjobb elfoglaltság. Az a helyzet, hogy ez valójában nem csevegő topik, de azért szeretünk 1-1 hsz-ben olvasni a való világról is. Azért nem baj, ha a hsz-ben van némi, a topik témájához kapcsolódó mondat. ;) Pl. szavazás, birtok mutogatás, titkosak nyitásáról kép....

**jeje**, Baby72, cili53 és 10 más kedveli ezt.
  7. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Ha érdekel.Valóban van itt azért sok minden,

**jeje**, Baby72, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  8. jófarmerlány

Sziasztok!

**jeje**, Baby72, cili53 és 8 más kedveli ezt.
  9. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

Mosolygós szép estét!
    Jöttem....láttam...Szavaztam.

**jeje**, Baby72, cili53 és 8 más kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Neked is jó éjt :)
    Jöttem...olvastalak...mentem aludni xD

**jeje**, DetoX666, kmandy és 14 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Szép napot
    Ezt szeretem! Szikrázó napsütés, és kopogós hideg. A hó csak úgy ragyog! Gyönyörű. Főzök egy kis csint-csont levest, meg azt hiszem palacsintát. Még nem tudom mihez támad kedvwem. Még mindíg aggódok a fiúk miatt, majd este jönnek haza, keresztül az országon. Én a lábam nem merem kitenni, csak a teraszon szívom magamba a friss levegőt. Nagyon vigyázzatok magatokra! Veszélyes a csúszkálás. Tegnap este befejeztem a 2. részét az eventnek. Nem szeretem az ilyen, időhöz szabott eventet. Már másodszor kell szétrobbantani a farmot, és még hétfőn is. Ha nem lenne visszarendezőm, biztos nem csinálnám.

-Anyu- hol vagyol mááááá? Tán felfaltak a cápákok?

Szavaztam.

Zene

**jeje**, Baby72, cili53 és 9 más kedveli ezt.
  12. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok !

Felénk is igazi téli idő , néha kukucskál napocska felhők között :)
    Élénk szél fúj , hordja a havat biztos lesznek kialakult hótorlaszok .
    Szerencsére az ígért ónos eső elmaradt , nem is hiányzott szerintem senkinek .

Titkos fa csomagokat megvettem estére lesz eredmény .
    A szomszédajándékozáson kapott "Danakil " talányos tenyészetekből lett 3 db Búbos banka :inlove:

Ebédre , húsleves , rántott sajt, kukoricás rizs , gyros húsi készült :)

szavaztam .
    Szép napot Mindenkinek

**jeje**, Baby72, cili53 és 10 más kedveli ezt.
  13. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép délutánt!
    Sziasztok! Itt vagyok, ragyogok...:)
    Szavaztam! Jó hátra kerültem...:eek:
    Jan. 5.-én jöttünk haza...a lányommal face-time-oztunk, mutatta a szilveszteri hó esést...;)
    Azóta is hatalmas hó van, jóóó hideg...Én nagyon szeretem.
    Mikor megérkeztünk, másnap meló, azt sem tudtam hol vagyok...Bent az irodában jó meleg, kint meg szakadt a hóóó... :inlove:
    Én simán elvezetek a nagy hóba! Szeretek vezetni. Nincs messze a melóhely, kb. 25 perc
    Névnaposoknak, szülinaposoknak Boldogságost.
    Mindenkinek boldog új évet!

Mára értem utol magam, még 2 géppel mosnom kell, de már kitakarítva, anyuéknak bevásárolva, kitakarítva, itthon megfőzve, (Marha husi levest csináltam, meg rakott kelt kínai kelből) meg akarok még egy jó kis mákosgubát...vanília öntettel... nyammmiii:p
    Amíg nem voltam, Rózika segített, itt is köszönöm! :inlove:
    Jók legyetek, megyek ruhát pakolni, meg futópadozok kicsit...:wuerg:;)

14. tina07141983

Sziasztok !

Beértek a titkosaim

Farmos :
    upload_2026-1-11_20-0-9.jpeg

Bahama

upload_2026-1-11_20-0-53.jpeg

Farmon az egy garantált fán kívül lett + 3 db ezüst nyírfa ,
    Bahamán az egy garantált fa mellé + 1 db Tessmannia fa lett

Szép estét , jó pihenést Mindenkinek !

**jeje**, szellorozsa, -Anyu- és 12 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

Szia!
    Bahára vettem csomagot egy nálam is kisebb farmra. Egy darab Thrashmanis sem lett. :(

**jeje**, szellorozsa, -Anyu- és 9 más kedveli ezt.
  16. jófarmerlány

Sziasztok!

**jeje**, szellorozsa, -Anyu- és 11 más kedveli ezt.
  17. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Sziasztok:)

Igazi hideg tél napközben is -11 °C ...

Egyik kedvencem: József Attila:Tél

Sziasztok:)

Leszoktam a vásárlásról néha veszek 4-4 db .....hideg van.... kell a tüzifa....

Szia:)

Ma du. folytatás következik....nem elfelejteni:inlove:

Szia Anyu:)

Kipihenten újra itt, már hiányoltunk....

Szia:)

Szerintem inkább szánkós kirándulást kellene szervezni......

Szavazok:)

**jeje**, szellorozsa, -Anyu- és 10 más kedveli ezt.
  18. Galadriel

Szép napot
    Hideg van, napközben kis napsütéssel. Hazaértek a fiúk, izgultam értük. Már megin örökké álmos vagyok. Bicikliztem, nem merek kimenni. Persze, hogy 2 órás késéssel kezdtem az eventet.

Szavaztam.

Zene

Egész jó lett.
    Hát most kihagyom.
    Én is szeret JA verseit. Még Ady is nagy kedvenc. Naná, hogy elfelejtettem.

19. jófarmerlány

Sziasztok!

**jeje**, szellorozsa, -Anyu- és 8 más kedveli ezt.
  20. tina07141983

Sziasztok !

Nagyon hideg nincs , mínusz 4 fok , viszont megérkezett az ónos eső . Nagyon hiányzott .
    Remélem jól vagytok . Egyenlőre minket elkerül mindenféle megfázás , vírus .Anyumnak is rendeződött a vérnyomása ,bár gyógyszereit lecserélték , holnap teszik fel neki 24 órás vérnyomásmérőt .

Szerintem sem lett rossz , legutóbb fordítva adta ...Bahamán lett több új fa ..most farmon :) Ennyit költök rá , többet nem - titokólra még ennyit sem , - . Vagyis semennyit
    Ha jól emlékszem Te kerestél Kentucky kávéfát xxl -ben ...lett az is , így jut belőle Neked is , ha cserenap cserélhető lesz :)

Event harmadik részét megcsinálom , most van egy kis idő - szeretném hamar letudni - , látom itt lesz felhő , de rá dekor már nem
    Na mindegy majd megpróbálok szerezni rá

Falunkban nagyon zajlik az élet ..
    Tiszta Hollywood :D
    Nemrég TEK-esek látogatták meg falunkat , két testvérpárra -vadászok - csaptak le orvvadászat és egyéb bűncselekmények végett
    Most ismét látogatásukat tették , most meg emberkereskedőkre csaptak le

Vigyázzatok Magatokra .
    Később jövök , és szavazok :)

**jeje**, -Anyu-, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.