Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Na hallod, hol laktok ti mini Chicagóban? Zajlik az élet az biztos. Ha kell valamelyik dekor, majd írj rám szívesen neked adom. Én tegnap este fullra befejeztem, bár mozgalmas napok vannak mögöttem. Nem volt jó a fűtés a javítás után, várni kellett egy barátunkra aki végül megcsinálta talán, de kezdhetek gyűjteni új gázkazánra. Napokig 13 fok volt a házban. Itt az éjjel hó esett kb 3 cm, az előbb némi eső. Mentem volna ma megint az unokámhoz, így stornó. Innen Fehérvárra horror az az útszakasz. Végig az erdőben, kanyargós, tele vaddal, sokszor térerő sincs. Az uncsim egy pufók, mosolygós, beszélgetős angyalka. Annyira szeretem, hogy szinte beleremeg a szívem :) A lányom pedig egy csodálatos anyuka, nagyon büszke vagyok rá.
    Tegnap vérvételen voltam, 40-en voltak előttem :) Közeleg a szürkehályog műtétem, tiszta para vagyok :)
    Örülök, hogy az anyukák mindenkinél jobban vannak.
    Várom ezt az új maratoni eventet, remélem érthető és teljesíthető lesz.
    Vigyázzatok magatokra és egymásra.
    Mindenki nagyon vigyázzon magára.

2. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Kutya hideg van., de a hó világít. Vettem magamnak egy cserép mini cikláment. Kell már a szín. Nem kell házimunkát végeznem ma, ilyen is ritkán van. Kész lettem tegnap este az eventtel, felhő beüzemelve.

Szavaztam.

Zene

Az a helyzet, hogy én sem vásárlok már titkosat, úgysem kapok semmi normálisat. Köszönöm, aranyos vagy. Dekorilag majd szólj. Van amiből van.

Ilyen körülmények között ne menj sehova. Majd találkoztok, egyszer csak vége lesz ennek a csúszós időnek. Jókor tojt be a fűtésetek. a 13 fok igen kevés. Ne izgulj a szemed miatt. Én már túl vagyok rajta mindkét szememmel. Sosem láttam ilyen jól. Rövid ideig tart a műtét, fájni nem fáj, kicsit kellemetlen.

3. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Budapesten voltam orvosi vizsgálaton vonattal, és tényleg eset ónos eső :wuerg:
    Minden rendben zajlott, késtünk hazafelé de jól teljesítettek, nálam nincs panasz xD:D

**jeje**, szellorozsa, DetoX666 és 14 más kedveli ezt.
  4. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

Szép estét......csúszásmentes közlekedést....csak ha nagyon muszáj!
    Dóri! Ismeretlenül is nagyon szorítok a sikeres szemműtétedért.

megyek szavazni

**jeje**, koko.54, szellorozsa és 8 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!

Szavaztam.:)/Bocsánatot kérek mindenkitől, akinek 9-re végződik a szavazása, én nyomok sokszor 9-et 10 helyett, még egyszer BOCSI!/

Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, koko.54, szellorozsa és 9 más kedveli ezt.
  6. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Sziasztok..most szavaztam...és fogok még írni...mert el vagyok maradva vele :)

**jeje**, koko.54, jófarmerlány és 8 más kedveli ezt.
  7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jóóóóó reggelt!
    [​IMG] Szavazok...aztán irány a surány...:wuerg:xD

**jeje**, koko.54, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Szia!
    Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el...Üdv: ÁFÉSZ ;)

**jeje**, -Anyu-, koko.54 és 11 más kedveli ezt.
  9. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok !

Enyhülés kezdődött. Éjjel sem volt már nagyon hideg , reggel 0 fok körül indult , tegnap napközben 5 fok körül volt , elég jól olvadt a hó.Tegnap event harmadik részét sikerült nagyon hamar megcsinálnom , pörgettem 200% és egy 100% termény bónuszt és ezt ki használtam .

Nem még nem Chicagó .. de már nem sok hiányzik :D
    Férjemmel pont arról beszéltünk , hogy a falunk csak akkor hallat magáról mikor valami maffiás dolog kitudódik .. , jó dolgokban nem jeleskedünk .
    Legutóbb talán akkor volt jó hír róla , mikor valamelyik csatornán ment a Totem , és annak részben itt forgatták a részeit .

Remélem minden rendben lesz a műtét alatt és utána is hamar rendbe jössz.
    Vigyázz Magadra :)

A titokfákat még nem tudtam elengedni :music:, de már nem viszem túlzásba.
    A felhőre majd mindkét dekort keresem / hógolyókatapult , saras siklás / mert csak felhő van , dekor nincs :D

Mellkasröntgen vizsgálaton voltam , eredmény még nincs
    Holnap vérvételre megyek

Vigyázzatok Magatokra .:inlove:
    Na és akkor most szavazok :music:

Szép napot Mindenkinek

**jeje**, -Anyu-, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  10. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Jó ébredtél Norbi! De jó .....
    ****--
    vágott.PNG
    ******-

Nálunk is volt ilyen ,kerestek egy embert sőt még ismertük is tőlünk nem is olyan messze lakott az illető, nálunk is volt ám felfordulás, kimentünk a kertbe ránk kiabáltak azonnal befelé, négy autó volt kint hát félelmetes volt. Úgy ugráltak a kerítéseken hogy már azt elég volt látni, no meg a ruhájuk, meg minden az oldalukon. Valóba mi is megijedtünk.
    Szélvész Anyóca, azért egy kis beszámolót írhatnál, esetleg még kép is jöhet. Azért vigyázz ebben a lehetetlen időbe. írígylésre méltó az energiád.

Utoljára szerkesztett: 14.1.26
    **jeje**, -Anyu-, koko.54 és 8 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép estét
    Ma nálunk is enyhült, lótottam-futottam. Végre.

Szavaztam.

Zene

Majd írj rám. Minden rendben lesz.
    Félelmetes lehet egy ilyen akció. Nem hiányzik a tapasztalás.

**jeje**, -Anyu-, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  12. szellorozsa

Szia Erzsike....de jó hogy hoztál ilyen összefoglalót...én még Mélykútról nem hallottam ...nem rémlik...de lehet. Van ám minden télleg...csak bót nincs amint írtad...De amugy nagyon szép és modern ez a komplexum... és szép szinekkel..motívummal...A mozi is milyen klassz...jól néz ki meg kell hagyni...:)
    Szijjja Anyu...nahh megjöttél....úgy suhansz mint a szél...;)csipp-csapp minden...futópadon is lehet közben dolgoznixD...így gyorsabb;) nahh tessék lassítani nem kell neked 100-on 9.3 -at futni...;):):inlove:örülünk hogy megjöttél....
    Szia...biztos nem lesz semmi gond...itt a környezetemben tavaly elég sok ismerősömnek volt ilyen műtét..és Hál Istennek mindenkinek jól sikerült. Persze be kell tartani az utasításokat. Ne izguljál...persze én is izgulnék...:oops::inlove:de ilyen az ember...de majd meglátod milyen jó lesz ha vége lesz..és milyen jól látsz majd...:inlove:
    Erzsike szerintem van még ÁFÉSZ...vagy átnevezték már?? nem tudom de nállunk is volt...de lejet más neve lett. Takarékszövetkezet is ...:D ha jól tudom..
    Szia...itt még tennap este is minusz 10 körül volt napközben is minusz..dunántúlon meg tavasz. Erre keletre is jöhne mág jobb idő.
    Most kicsit melegebb...de 2-3 nap mulva megint jön a hideg :sleepy:

Majd én küldök neked hógolyókatapultot abból van kettő. De a másikat nagyon elszurtam csak 1 van sarasból...fél 3-kor kaptam észbe hogy még beadjam ami kell hozzá..de kettőig tartott:sleepy:az event. Nahh mindegy...majd küldöm szóljál is...:)el ne felejtsem.
    Amugy én lehet ki sem teszem felhőre...hanem jó nagy TP-je van és kiteszem máshová..Majd meglátom...
    Szia Emese..jó dalokat hoztál megint...köszönjük...:inlove:

**jeje**, -Anyu-, Galadriel és 8 más kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:)

Szellőcske, 22 óráig tartott az event, 14 óra után még 2x belefértél volna az aratásba! Néha be-be kell ám nézni a event leírásokba, nem lett-e valami változás a kezdés után!!! Sokszor "menet" közben is javíthatnak !!!!/szokás szerint. :D/
    A lényeg, hogy a Felhősorod meglett, dekort meg szerezhetsz a cserenapon!

Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, szelllofiu, -Anyu- és 8 más kedveli ezt.
  14. szellorozsa

Igen Annácska a mai event tudom hogy este 10 -ig tartott...de a második event...ahol a 2-ik dekor volt...az csak du.2-ig tartott :) ezért csúsztam le fél 3-kor :) Meg van a dekor csak az a baj hogy 1 db lett belőle...nekem kettő db. kellett volna...mert jó nagy TP-és...és nem igen teszem Felhőre...:)
    De köszi hogy írtál...most figyelmes vótam..láttam az átírást...:)

15. jófarmerlány

Bocsánat szellőcske!
    Azt hittem a mai napra /01.14.-re!/ gondoltál, azért is írtam, olvasni--nekem is- a sorok között is kell! :D

16. Kuzdern

Sziasztok!
    Most a napokban volt a házassági évfordulónk...és a feleségem meglepett egy koncert jeggyel :music:
    Mága Zoltán Újévi koncertre szeretne elmenni velem ;)
    Jártatok már a koncertjén :music:

**jeje**, csigusz10, kmandy és 11 más kedveli ezt.
  17. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok !

A tegnapi kicsit enyhébb idő után ma is téliesebb arcát mutatja az idő . Mínusz 5 volt reggel , és ráadásul ködös , párás szépen ráfagyott fákra , bokrokra .
    upload_2026-1-15_9-24-24.jpeg

Mellkasröntgen eredményem kész lett , negatív lelet .
    Ma letudtam a vérvételt , délután lesz eredmény :)
    Köszönöm a felajánlást a dekorokra Mindenkinek , majd egyeztetünk ha eljön az ideje , csak egy-egy darab kell a felhőre , a tp nagyon nem érdekel . Így nem szeretném ha többet kapnék mint amennyi kell :music:

Továbbra is gazdaköri feladatok csinálom , célom a gazdakör kinullázása . Miért ?? nem tudom így döntöttem ..legalább van valami célom ;)
    Már nem sok kell a rengeteg növényből . A Havasi katasztrófa és az Energiatinktúra van már csak vissza , előbbihez 30000 havasi őszirózsa , utóbbihoz kb . 8000 db gyékény kell még .
    Ezeken kívül már a többi ami kell ,hogy üres legyen ...tényleg apróság. :)

Vigyázzatok Magatokra .
    Később szavazok :)

Utoljára szerkesztett: 15.1.26
    **jeje**, szelllofiu, -Anyu- és 8 más kedveli ezt.
  18. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Szellőcske ÁFÉSZ Általános fogyasztási értékesítő szövetkezet volt .régen minden bolt így működött , persze azért régen is voltak maszekok.

Gratulálok, Hát a Mága koncert ízlés függő, van aki imádja, van aki nagyon lehúzza.

Ha érdekel hozok még képeket, sok híres ember származik Mélykútról,sok minden van itt , érdemes rászánni pár napot körül nézni
    szálloda is van , a közlekedés is jó, Szegedtől egész Pécsig lehet busszal közlekedni. Sőt még kerékpár út is vezet végig.
    Te hol laksz????

**jeje**, -Anyu-, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  19. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Nalunk is a minuszok röpködnek es meg neha havazik,igen kell vigyazni mert a ho alatt jeges,eventet csinalni fogom,sok sikert mindenkinek.megyek szavazni,

**jeje**, -Anyu-, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  20. szellorozsa

Gratulálok az évfordulóhoz !Szia.. én még nem jártam...de ha már van jegyed menjél el...;):Dlegfeljebb viszel napszemüveget ha véletlenül elalszol...akkor nem lesz feltünő..;)
    Szia akkor majd megbeszéljük irjál cserekor :) Biztos jó lesz a laborod is...:)
    Én nem csinálom a gazdakörit...az nagyon jó ha célt tűztél ki..olyan jó érzés mikor eléri az ember :)
    Szia... nagyon jó a bannered...:) Hozzál persze érdekelnek a települések...mi merre :)
    Én Borsod és Hajdú határában...Tiszaújvárosban lakom...itt is elég sok minden van...sok fa virág főképp nyáron...most nagy hó...
    megyek a bótba most ilyen 20 %-os kuponos dolog van a COOP-ban...
    Akkor Mélykút város igaz..nem község? mert írtad 7-8 ezres lakosságú...
    Csinálom az eventet...meg kell a kártya is ;) remélem megéri gyűjteni...:)Hódom 1806 db. van csak lehet kellene gyártani :)
    Tenyészteni is akarok azért...

**jeje**, -Anyu-, Galadriel és 6 más kedveli ezt.