Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Kicsit mintha hűlt volna az idő, még nyitva tud lenni az ablak. Az a jó, hogy az éjszakák még finomak. Tegnap tornás-takarítós-unokázós napom volt. Ma családozás lesz. Az eventek kész vannak, a tenyésztőst lehet megcsinálom a kicsin is. Olikám teljesen belustult, döglik egész nap.

Zene

Nagyon szép valóban. Én is szoktam a régebbi képeinket, videóinkat nézegetni. Nosztalgiázok a csodás fákon....
    Szia! Szerintem mindannyian vagyunk így, hogy hanyagoljuk kicsit a játékot, mert akad fontosabb.... Azért gyere kukk be, szólj egy-két szót...

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Egy szónak is száz a vége. :D
    Szép napot! :)

3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Az "Egeres event" kész, kihasználtam az egytápos tenyésztést!:)
    A másik event is megyeget, de messze még a vége, igaz, idő is sok van még!
    upload_2025-6-14_23-22-19.png
    Szép álmokat mindenkinek!

zsani_apja kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...gyönyörű kép :) olyan kár hogy már nincs kerítés :(...olyan dekoratív volt pedig...nadon szép..nem csoda hogy győztél a képversenyen :)
    Szia... nahh itten vagy végre :)
    Nekem is van úgy nincs kedvem eventhez kihagyom...ez dominós is..fáj a csuklóm nehezen lehet mozdítani a dominókat...
    fogalmam sincs miért a jobb kezemmel kezelem az egeret..meg húzogatomo_O mikor bal kezes vagyok...és jobb kezem az gyengébb..:sleepy:10 óra előtt értünk haza csak 132 állatot tudtam betenni a tenyésztősbe ...de már 10 után arattam vége volt a Boomnak...nahh mondom teszek még be se Boom..se egy tápos..ereffel látom van még 1 tápos :Dde 2óra 30 perc alatt érik be mer nem adtam bájitalt...ugyhogy én is kicsit unogatom ezeket a hülye elnézéseimet.
    Majd lesz jobb kedved is hozzá neked is :) Most akkor 1 tápos akkor maradt gondolom ..csak boom lett vége..
    Száz szónak is egy vége...jóccaka..8)
    ezt már nem neked írom...kicsit mérges is vagyok ma volt egy program ingyenes Mol-os és nem tudtuk:( ingyen vót minden :)
    Nahh mindegy...de délután voltunk a MÜV.ház előtt jó kis programok vótak...de a másik jobb lett volna..Jóéjt..

zsani_apja és jófarmerlány kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Rendes ez a MOL, még ha nem is tudtad. :D Tudod mi az a szosön média? Ott majd megnézheted miről maradtál le. :D ;)