Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Marad a ronda szürkeség. Már a gatyám költöm virágra, annyira elegem van ebből a színtelenségből. Várom a tavaszt. A madarak is elkezdtek csirregni, de még nem szól az énekük, csak torokköszörülésre telik. Sok dolog van ma, szóval futok is. Hogy álltok a titkossal?

Szavaztam.

Zene

-Anyu-, koko.54, kutyika és 6 más kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Na tényleg nagyon vidám, 3 óránként bolyonghatunk a farmon, hurrrrráááxD
    Felénk éppen szállingózik a hó, már nem tudok örülni neki.
    Azt gondoltam már inkább tavaszodni kéne;)
    Titkos küldi halad, szerencsére olyan másfél óra késéssel fedeztem fel tegnap.
    2 dekor kiszedve, már az állatüdülőbe vannak. A többin gondolkodom.:)

Utoljára szerkesztett: 1.2.26
    -Anyu-, koko.54, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
  3. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Borús , kicsit hűvös idő hószállingózással.
    Ma töltött káposzta lesz az ebéd.
    Délután szülinapozás , Édesapám 70. :inlove: éves, Őt megyünk megköszönteni .

Titkos eventből 12 lapom vagy kártyám van , de még nem váltottam ki semmit..nem is tudom mit váltsak ki.
    Egyik dekort szerintem kifogom , a többit majd még eldöntöm .
    Ti , hogy álltok ?? Persze ha tudni lehetne meddig tart , de csak találgatások folynak :music:, modik nem nyilatkozhatnak ..szerintem jókat kuncognak a "háttérben " :D

Legyen szép napotok .
    Vigyázzatok Magatokra :inlove:

-Anyu-, koko.54, szellorozsa és 8 más kedveli ezt.
  4. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

Mosolygós vasárnapot!
    Puskáztam....utána olvastam,hogy válthatom ki a titkosakat,én 8-nál tartok.
    Megyek a szépségfarmokra gyönyörködni és ...szavazni.
    Bővebben a Tiszántúlon

koko.54, tina07141983, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Csak bekukk 2 aratás közben!:D
    Az Újévi szezon kuponokat NE felejtsétek el beváltani,/akinek még van/ ma 22 órakor a Főszezon bezár!xD
    A 3 órásakat én is learatom, ha el nem felejtem.:wuerg:
    Majd estefele még jövök, szép napja legyen mindenkinek!

-Anyu-, koko.54, tina07141983 és 8 más kedveli ezt.
  6. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Sziasztok:)

Nálunk tegnap volt előbb eső, aztán hószállingózás, ma 0 fok és szép tiszta idő:)
    Nagyon Boldog Születésnapot édesapádnak:)
    Délután nálunk is szülinapozás a családban 5 vízöntő:)

Így állok a titkosokkal, ma szerintem még......nem tudom ...talán 2xbelefér a bolyongás:)

Sok sikert aki csinálja:)
    Mindjárt kezdődik:) xD:inlove: szoktad nézni?:pxD

-Anyu-, koko.54, tina07141983 és 8 más kedveli ezt.
  7. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Bocsi de ezt az 5 nem értem . lehet nehéz a felfogásom ma, talán nem is csak ma;):D de azért rájöttem a családban van 5 vízöntő.
    Mert nekem is ma van a szüli napom, az zavart meg

_Ilona49_, cili53, tina07141983 és 6 más kedveli ezt.
  8. Galadriel

Sziasztok Fiatalok!
    Még nem vagyok kész a konyházással, de már látom a cső végét. Zöldségleves, kelkáposzta főzelék, sült csirkeszárny, hurka-kolbász savanyúkáposzta ágyon sütve (még sül), tepsis krumpli, tzatziki. Egyhamar nem kell szambáznom. A két dekort én is kiszedtem, de mivel nem tudni meddig tart nem merek gyűjtögetni a papagájra. Szóval az apróságokat szedegetem ki én is.

Minden szülinaposnak sok boldogságot és jó egészséget kívánok!

Gratula az apukádnak, jó bulikázást! Aztán semmi hetvenkedés!

Köszi a figyelmeztetést.
    Gratulálok, úgy látom időben észrevetted ezt az eventet. Ügyi vagy!

-Anyu-, Dél-KoreaNiki, _Ilona49_ és 7 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mikor reggel mentem boltba, mondta rádió, hogy Győrben havazik, gondoltam, de jó, talán erre jön, aztán nem. :( Pedig szállingózott, de megunta.
    Anyám megszokta alapozni a vasárnapot, utána szoktam menni anyóshoz, ott már megy a zene. :D Ma volt Hál Isten a tenisz döntő, azt nézte após. :) Egyébként mindig az szokott lenni, ahogy belépek a nappaliba. :D

-Anyu-, _Ilona49_, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  10. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Sziasztok...kicsit le vagyok gatyásodva...2-3 napja...nagyon nem olyan jó vagyok...:oops:fáj mindenem...meg gyenge stb...torkom...
    mi van hogymivan??? valami kereső?? megnézem nem értek semmit amit írtok...:eek:

Drága Vízöntő Erzsike ! Nagy szeretettel gratulálok a születésnapod alkalmából!:inlove:
    A fiamnak is lesz nem sokára....hát ezek a vízöntők nem semmik az biztos...;):inlove::D Apukámnak is ma lenne a szülinapja...:inlove:-.-

Hol van a leírás a keresős eventnek nem találom...most már látom keresni kell dolgokat..értem...:)de a leírást nem látom :)

-Anyu-, _Ilona49_, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  11. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    miniowl, hová tűnt a farmképed? :(

Vízöntő Erzsikének és minden születésnaposnak sok boldogságot és jó egészséget kívánok!
    upload_2026-2-1_21-25-17.png
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, _Ilona49_, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  12. Galadriel

Szép napot
    Éjjel havazott, reggelre 2 cm hólepel fedte be a tájat. De olvad is, szóval nem fog sokáig tartani. Olyan jó lenne tudni, hogy meddig tart ez a titkos event.

Szavaztam. Nem nullázódtak a pontok :eek:

Zene

Gyógyulj gyorsan! Nincs leírás, titkos event van egy pár napja. A térképen a vidámpark előtt, a városban balra a városi projekt szobra mellett, a szigetre vezető térképen a kikötőnél, és a teliholdas térképen jobbra egy plusz gombacsokornál találsz 1-1 piros felkiáltójelet, rákatt, akkor tudod aratni. Ha mindet learattad, akkor a másik gombra katt és megnyílik az event, itt tudod a megszerzett dolgokat leadni. Majd a farmárudában a speciális fülön tudod elkölteni a megszerzett kémengedélyeket. Nem tudjuk meddig tart, a modik nem szólhatnak semmit.

-Anyu-, _Ilona49_, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  13. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok !

Borult, párás , nyírkos idő hószállingózással , 2 fokkal .

Édesapám megköszöntöttük , szegényem elérzékenyült -persze én is :) - , nem gondolta ,hogy " megéri " dédipapa lesz :inlove:

Nagyon szépen köszönjük , nagyon rendes Tőled ! :inlove:
    Családban is több vízöntő van , csütörtökön nagylányom , szombaton nővérem ...őket hétvégén fogjuk felköszönteni :)

Nagyon szépen köszönjük ! Nagyon rendes Tőled :inlove:
    Visszafogott bulikázás volt , tudod először a " jajj lányom ezt meg minek kellett " , de aztán a " most fejezd be , amíg van hova jönni addig jönni fogunk , ha tetszik ha nem " után már nem mert vitatkozni :D:inlove:
    Ma mennie kell ahogy Ő nevezi " cukrosnénihez " , úgyhogy nagyon módjával fogyasztott bár a torta saját készítésű -mindenmentes - joghurttorta volt .

Szépen bent hagytam 12 zsetont , este aratás után már nem volt értelme be válltani semmit :cry:

Nagyon Boldog Születésnapot kívánok !

Titkos event még tart , titok , hogy meddig . Egy dekort és drakulapapagájt kiszedtem , meg 1 bónuszládát és dzsungelharcosládát .
    Majd ma még gyűjtöm , csak nem lesz úgy vége , hogy beválltani nem lehet .

Hétvégén cserenap.
    Ha Valakinek valami -bár majd ha látjuk mi cserélhető - akkor lesz igazán aktuális , de ha van kedvetek jelezzetek előre :)

Legyen szép napotok
    Vigyázzatok Magatokra :inlove:

-Anyu-, _Ilona49_, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  14. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Szellőcske tilos a betegség, neked is tessékvigyázni,
    A vízöntők tökéletes emberek nem de,xD Mi a baj velük???
    Mindenkinek köszönöm a köszöntéseket.

15. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Szia Erzsike:)

Nagyon Boldog Születésnapot:)

-Anyu-, tina07141983, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  16. szellorozsa

Szia...köszi hogy leírtad...én csak 1 helyet vettem észre....meg a farmárudát sem tudtam most néztem...csak 2 db..kémengedélyem van szerintem az kevés...azé már kattogtam tegnap is...
    azt láttam kiírva valamelyik részen..hogy még 1 nap az event.... A sajtköltők társaságának főhadiszállásán......köszi :)

17. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

18. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

végre ideértem,megyek szavazni

Aludjatok jól,álmodjatok szépeket

19. szellorozsa

Szavazok...jóéjt....Milyen korán írtam...:D
    Télleg nem nullázódtak a pontok...nem baj így biztos az utolsó előtti hely..meg az utolsó..igaz anyu...;)
    megyek megnézem a Nagy Őt...:D

20. Galadriel

Szép napot
    Szürkeség, hideg, a hó nem olvadt el. Még. Ma randim van a húgommal. Viszek neki egy kis kaját , szerintem cserélnu fogunk. Vajon mióta volt kiírva az event hossza a beadós felületen.

Szavaztam.

Zene