Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

_Ilona49_, Kuzdern, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  2. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Sziasztok...nem tudok küldeni napi ajándékot! :mad: mindig azt írja még mindig küldhetek FA ajándékot..ingyenest majd holnap.
    nem értem...pedig 7 küldehtő ajándékom van...:oops:már máskor is volt ilyen....bosszantó...
    Szilveszter jól telt este voltam Hálaadó misén...utánna haza..TV-gettünk zenei csatornák ilyesmi..meg egy jó pezsgő 4körül feküdtünk és nem tudtam elaludni. 10-re mentem templomban..haza jöttem főztem meg egyebek..utánna bevágtam este -6-ig a szunyát :D. Most meg jégkrémeztem pedig fáj a torkom...lassan feküdni kellene..már 2-a van...;) Nem tudom mind a 3macska fel van...a férjem is ..meg a fiam is itt elvannak...fiam látom már megint nem megy át lakásába aludni itt alszik meg a macskája is...:(:D Jóéjt...
    Nahh szavazok...:) Anyu nem szervezte a karácsonyi képversenyt...nahh majd az új évit...8) Lassan jön haza...jó volt neki nem kellett főzni...;)
    Most látom kaptam ajándékot Emese...Cili...Koko ...köszönöm szépen :inlove:

Nem is foglalkoztam a cserével...meg látom lehetett kis talányos göncölt is küldeni...bocsánat nagyon le vagyok maradva...:sleepy:

Utoljára szerkesztett: 1.1.26, 23:21
    _Ilona49_, jófarmerlány, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ez akkor fordul elő, ha olyan szomszédnak szeretnél küldeni, aki már megkapta a napi 20 ajándékot/ vagy már küldtél neki. Akkor írja ezt ki. Én legalábbis úgy tudom. :)

4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

SZÉP napot!
    Szürkeség, és hideg. Tegnap hatalmas családozás volt. Nagyon jól sikerült, bár a legkisebbek jól ki voltak nyúlva a hajnalig bulizástól, de azért tudtak zabikálni. Én is kinyúltam a vendéglátástól, bár amit lehetett előre elkészítettem. Mára maradt egy rakat házimunka, meg szerintem lesz még kosztosom.
    Felértem a hegytetőre végre, pedig amit lehetett azt elbénáztam. Meglett a felhő. Még játszok a zsetonokért, aztán megnézem mit is lehet kapni értük.

Szavaztam.

Zene

Nálam is kettő van, egyik 5 Panniért, a másik 5 db Frizbi teknősökért. Ne mondjam, nincs 5 db frizbi izém. De most láttam, már kaptál is.

Cilikém! Köszönjük. Ezt én most észre nem vettem volna. A FB-osta biztos nem.

Szellőcske! Én azt tapasztalom, hogy akinek küldten rendes napi ajándékot, akkor nem tudok már szomszédajándékot küldeni neki, sőt az egész lemered. Csak olyan kicsike farmokról tudok szomszédajándékozni, ahonna nem küldtem napi ajit.

Utoljára szerkesztett: 2.1.26, 08:32
  5. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Igen ezt én is tudom hogy úgy van..20 után nem tud fogadni...csak olyankor azt írja ki hogy megtelt és holnap. de itt azzal kezdi hogy Fa-al tud...mi köze hozzá :) de köszönöm hogy írtad. FA -ost nem nagyon küldeni mert nincs FA fám egy sem :( Úgy látszik nem érdemlem meg..:music::D
    Igen nekem is a kis farmoknál nincsen semmi gond :) Ez is jó kis dal...tegnap én is hallgattam éjjel nem tudtam aludni pár ismeretlen magyart külföldit...meg szerintem a fiam kedvenceit is...

Kuzdern és _Ilona49_ kedveli ezt.
  6. cili53

cili53 Fórumgróf

szellorozsa és Kuzdern kedveli ezt.
  7. nagyipatrik

nagyipatrik Fórum-zöldfülű

hol tudom az ajándékkódot beváltani