Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Picit szerkesztettem, paár képet már csináltam életemben. :) Ez nem lett olyan tökéletes, de szerintem sem rossz. Nem kell köszönnöd, láttam egy pici csúszás volt a tiedben, azért csináltam.

2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ronda, hideg szürkeség van. Ma befejeztem az első adag birssajt-tekercset. Isteni lett. Majd adagonként gasztro ajándék lesz belőle. Lehet elkezdem a második adagot. Ma lehet gondolkoznom, hogy indulok-e. A végére értem a gazgyártásnak. Még agyalok. Aki indult, annak HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Szavaztam.

Zene

Hajrá magyarok!

Cilikém! Boldog névnapot kívánok.

3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Cilikém!
    Bocsi én is boldog névnapot kívánok!Akartam már hamarább is köszönteni de mindig elmaradt bocsi!:inlove:
    www.tvn.hu_752551b6f1956e6719f323ee817de351.jpg Erőben, egészségben, boldogságban, minden jóban legyen részed!!!:inlove:

4. cili53

cili53 Fórum veteránja

Szia Emese:)

Köszönöm szépen:)
    Szerintem indulj, a ládákat és a dekorokat érdemes kiszedni, aztán menet közben majd meglátod, rá érsz agyalni:)

Szia:)

Köszönöm szépen:)

Hajrá mindenkinek:)

5. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Eröt, egeszseget!
    Latom igen sok magyar indul,en meg gondolkodom utolso nap döntök.HAJRA MAGYAROK!

6. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...most már én is bekapcsolódok a helyzetbe :) Annyit tetszikeltem hogy a jobb kezem már csak ütné tovább.
    Jó volt olvasni a sok jó híreket.
    Gyöngy nagyon örülök hogy újra köztünk vagy...tudtam hogy így lesz nemsokára..:inlove:
    Erzsike ...Cilike utólag sok boldog névnapot kívánok...holnap Katalin arról már nem maradok le...;)
    Tina hát Nagymama leszel:inlove:..gratulálok..nocsak a fiatalág leköröz.:inlove:
    Emese a dalokat végig fogom hallgatni..jó a repertoár:)
    Nahh ki maradt ki Annácska Apjok Kokó Anyjok Erzsike Rózikám...Ilona...Dóra...Zsuzsi..Norbi..meg nem akarok kihagyni senkit de mindenkit olvastam :)
    Gratulálok a topposoknak...pláne Ciliéknek újból remekeltek...
    Le vagyok maradva kicsit az eventekkel..0 percezni kell koromért ...nincs sok a háznál. A toppon még nem jutottam be nem sokára. A keresőnél Felhő a cél és jól van :)
    A kis tigrisem beteg :( Elvittük itt a városban és talált a jobb állán ilyen csomót ...mondta ez nem jó:( írt fel címeket Bpest..Debrecen.
    Debrecenben csináltak szerdán röngent többet...megy szét az álla..:( és foga gyökere és terjed át a másik oldalra. Most a doktornő átküldi a Bpestre nagyon jó szájsebészetre a röngenfelvételt...megrendeltük a konzultációt...szerdára...és ketten megkonzultáják a továbbit. Lehet műteni..nem...vagy vesznek mintát nem..mert Debrecenbe nem vettek.
    Úgy sajnálom fekszik a jó meleg radiátoron a drága...ráadásul a páromat is sajnálom mer látom nagyon megviseli :( engem is...de lehet én jobban tudom kezelni.
    Eddig még nem csináltak szegény cicussal semmit...de már sok kellett rá...hát elég drágák ezek az állatorvosok.
    Labor 25 e. - röntgen 70 e.- első vizsgálat 15 e. - gyógyszerek cseppek.- 20 e. konzultáció...- nem baj nem sajnáljuk rá csak meggyógyuljon. Aladár ő jóvan...eszik alszik :)
    Nahh ennyi jutott eszembe...mindekit üdvözlök puszilok...;):inlove::D

Last edited: Nov 23, 2025 at 7:53 PM
  7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Gratulálok a "betűkirakósoknak" a HUNGARY felirathoz, szuperek vagytok!
    Hajrá minden magyar TOP-posnak a helyezésekhez!!!! :D
    Szellőcske, Katalin nap csak kedden/11.25./ lesz, nem holnap! :D
    Szép álmokat mindenkinek!

SnéDóri and zsani_apja like this.