Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok !

Behavazott , na nem sok max 2 cm de valójában nem mértem :D
    Most még nem olvad szóval ahhoz elég , hogy lehet csúszkálni , akrobata mutatványokat végrehajtani :cry:
    Nekem majdnem sikerült , vigyázzatok Magatokra ha felétek is ilyen az idő és kimentek :)

Tegnap kb. este öt , hat óra között írták csevegőben , hogy megjelent az óra kiírás . De rejtély minden , meddig lehet gyűjteni és utána még hagynak időt beváltani , biztosat senki nem tud . Vagyis tud / tudnak / a modik , de ők meg szövetkeztek :D

Mivel volt jegyem , így második dekort is kiváltottam .

Legyen szép napotok :)
    Vigyázzatok Magatokra :inlove:

-Anyu-, miniowl, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  2. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia én is írtam itt tegnap hogy láttam még egy nap az event..és most meg nulla...reménykedem az éjféli végébe..mert 7 jegyem van..és még 1 db. kell a második dekorhoz...nem váltom be másra...hátha sikerül még az az 1 db-
    Itt is esik a hó csendesen mindent belepett..vigyázzál el ne csússzál én me nem megyek ki..még kicsit javulnom kell :)

3. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

4. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Szürkeség, de enyhülés. Nagyon unom a telet. Oli már megint segít hsz-t írni. Nyolcadszorra kezdem el. Tegnap itt volt Danikám, jól felfalt mindent, ami nem harapott vissza. Levágtuk Oli körmeit. Ma torna és mászkálás. A tanyán béke van.

Szavaztam.

Zene

-Anyu-, cili53, miniowl és 7 más kedveli ezt.
  5. tina07141983

Sziasztok!

A változatosság kedvéért ma reggel eső esett és még most is szemerkél :)
    A hőmérséklet 7 fok . Szóval megenyhült , hónak nyoma sincs .

Titkos eventből sikerült majdnem mindent kiváltani , végül a második dekort is kiváltottam .
    Bár nem űzöm a tp-t , de valamire csak jó lesz .

Lányom volt UH vizsgálaton , jövő héten valamelyik nap viszem Veszprémbe NST- re .
    Egyenlőre nem fordult át a baba , és azt mondták neki ha így marad akkor császározni fogják . Így az apás szülés elmarad .
    Szegényem nagyon sírt , mikor jött már láttam valami van , de Zalánnal amúgy minden rendben . :inlove:
    Persze megnyugtattam , amennyire lehetett.

Pletyisben olvasni az új majdan tenyészthető állatról . Nagy a találgatás / tippelgetés
    Volt már minden . Említették a mókust / ennek nagyon őrülnék / , kengurut -ennek is - , és többek között még a varangyot is ...:cry:
    Fújj már ...milyen lenne egy tenyésztett varangy :D, alapból undorító attól , hogy tenyésztve lesz esetleg , még nem lesz szép xD

Na majd hamarosan ki kell derüljön :)
    Amúgy Nektek van tipp ??

Legyen szép napotok

-Anyu-, miniowl, -gyöngy-581 és 8 más kedveli ezt.
  6. szellorozsa

Szia..super volt ez a dal is...már múltkor is akartam rendelni szájharmónikát magamnak:) most hogy láttam megint Dylant eszembe jutott. Apukámnak volt tangóharmónikája...nekem is vett egyszer szájharmónikát..tanítgatott. Már néztem Ferenczinek van fenn oktatófilmje..nahh de majd meglátjuk :)
    Itt is szürkeség...unom...de nem látta a medve az árnyékát úgy tudom...akkor nem lesz hosszú a tél.
    Olvastam a holnapi eventet..tetszik...meg a dekorok is..meg főleg hogy Bahán lesz..csinálom...
    Nekem is kellene vágni mind a háromnak a körmét...tennap este lábamnál aludtak...Tigris meg Aladár hát kitúrnak az ágyamból...majd hozok képet milyen cukik voltak hogy aludtak...
    Szia...nekem is sikerült kiváltani a második dekort is épp még időben :)
    Lánykád egyem meg...nem kell izgulnia nagyon sokan szülnek császárral...biztonságos lesz így akkor ...meg nem lesz széles a csipője..de ezt csak úgy írtam..ő és a baba a lényeg....milyen jó neked mami leszel :) biztos minden rendben lesz.
    Milyen szép neve lesz a kicsinek :)
    Szerintem varangyra tippelek..valamelyik nap is nézegettem milyen állatot rakjak ki ..a varangy jutott eszembe. Szerintem a mókust meg a kengurut elfelejtették...meg a mókusnak nem igen van megújitva még a fészke sem...úgy emlékszem.
    Nahh én teszek ki varangyot :D vagy az lesz vagy nem...
    Köszi hogy írtad :inlove:
    Szavazok..
    itt a kép az éjszakai cicákról :) A kicsit.... nyalogatta Aladár...az meg emiatt pofon akarta vágni ...de úgy maradt a keze a levegőbe majd rajta mert elaludt..:Dcsak ezért öleli át...utánna átraktam őket...mellém a ládára...de az Tigrisnek nem tetszett Aladár ott maradt később elaludt...:sleepy:

https://kepkuldes.com/image/te1Sjq7

https://kepkuldes.com/image/te1u2v2
    Ez meg Karácsonyi..már nincs dísz..csak direkt maradt miattuk a fenyő Apjok döntése alapján...:music:
    Kukucskás :)
    https://kepkuldes.com/image/te1uawH

Utoljára szerkesztett: 4.2.26
    -Anyu-, miniowl, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  7. jófarmerlány

8. tina07141983

Sziasztok!

Enyheség , kellemes idő , borult , nem esik semmi .
    Nárciszok , krókuszok , tulipánok törnek elő a Föld alól :) Korainak tartom , de nekik nem lehet parancsolni :D
    Tavaly vettünk egy csüngő barkát , hát az is konkrétan teljesen ki van pattanva

Valószínűleg én is csinálom eventet , nekem meg az tetszik ,hogy nem bonyolították túl és nem változtattak a korábbiakhoz képest :)
    Lányom megnyugodott . Annyi , hogy így az apás szülésről le kell mondaniuk . De fontosabb az Ő és Zalán biztonsága , egészsége .
    Tegnap Tapolcán volt Nst- n , Kis Herceg a kb . 20 perces vizsgálatból csinált majdnem egy órát
    Olyan aktív volt , hogy "lerúgta " a tappancsokat :D
    Amúgy minden rendben :inlove:

Jajj ...varangy ...nem akarok varangyot :cry::cry::D
    Szedd be őket gyorsan, tegyél ki mókust , az sokkal aranyosabb , vagy kengurut annak már terményes bokszgyára is van ;)

Aranyosak a cicusok , ők is eszetlenkednek néha ?

Drága Anna !

Ennyi cukiság , fantasztikus ez a kép :inlove:
    Valóságos szerelem sziget

Mindig ez a mese jut eszembe a borzokról , mennyiszer megnéztem gyerekekkel :music:
    Virág , a kis szerelmes borz fiúcska :inlove::)
    upload_2026-2-5_11-28-57.png

Legyen szép napotok

-Anyu-, -gyöngy-581, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  9. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, miniowl, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  10. Galadriel

Szép napot
    Enyhült az idő, de maradt a szürkeség. Valamit rittyentenem kell ma, kifogytam a kajából. Danikám is bejelentkezett. Elkezdtem az eventet. Irdatlan mennyiségű felröpi kell. Ráadásul a szigeten.

Szavaztam.

Zene

Nem lesz semmi baj a császárral. Nyugi. Ezek a cicukák.... Negnyunyálni való szépségek.
    íemlékszem erre a képedre, nagyon aranyos sok borzocska.

-Anyu-, miniowl, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  11. tina07141983

Sziasztok !

Tavaszias idő , napsütés :) Kicsalogat mindent aztán szépen elfagy . Na ez nem hiányzik .
    Csinálom az eventet 13000 növény megvan , sikerült 3 db 100% bónuszt pörgetni :inlove:

Cserenap indul délután
    Emesének ígértem xxl kentucky fát ...ha cserélhető lesz küldöm :)
    Többiek ? majd jelezzetek ha már látható mi cserélhető mi nem ;)

Legyen szép napotok

-Anyu-, miniowl, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  12. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

13. Galadriel

HaHó!!!

Írjatok, ha kerestek valamit!

Valakinek ígértem valamit, de nem emlékszem! Írj rám, hogy küldhessem!

Köszönöm, jó, hogy szóltál a cserenapról. Persze ezt is elfelejtettem...

-Anyu-, miniowl, _Ilona49_ és 8 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

Sziasztok!
    csak bekukk egy aratásra.:)
    Boldog névnapot kívánunk @yucee !
    Szavazás estefele.;)
    Legyen szép napja mindenkinek!

15. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Sziasztok:)

Boldog Névnapot itt is:) @SnéDóri @yucee

Gratulálok:)
    Nekem is nagyon jól sikerült 4 db 100% és egy 200%
    Ma reggel már aktiváltam a felhőt:)

@genka53 által készített: takarékos megoldás a "csak a felhő és a rá való dekorok" - ezt csináltam:)

https://board-hu.farmerama.com/thre...ztivál-eventcsevegő.27393/page-2#post-1494132

Sok sikert mindenkinek:)

Cserenap, ha valaki keres vagy gyűjt.... bármit .....:):inlove:

16. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Nagyon szépen köszönöm. Aranyos a cicáskép. Mondjuk amikor a saját virágom hevert romokban a földön, akkor azért nem voltam boldog :)

-Anyu-, miniowl, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  17. tina07141983

sziasztok !

Sajnos Emese xxl kentucky fa még nem cserélhető :(, így nem tudom küldeni .

Én valami dekorokat kerestem felhőre ..de már nem tudom melyiket :D

Utánanéztem / saras siklás , hógolyóvető :) ..bár azt nem néztem , hogy cserélhető vagy sem

Utoljára szerkesztett: 6.2.26
    zsani_apja, -Anyu-, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  18. szellorozsa

Sziasztok délután óta nem tudok belépni a Farmra...ide tudtam a Fórumra csak itt alul. Ti betudtok??? nem értem miért...így nem haladok az eventtel!!!:wuerg:
    Már 3-szor is arathattam volnA....nem értem!!!!

Szia Tina igen kerestél...emlékszem...de már én sem tudom melyik volt...jajj írtad...nekem egyik van meg duplán... másikat elbambultam...megnézem melyik és küldöm neked...jajj igen majd ha betudok lépni....>:(
    Nahh végre betudtam....
    Keresem Tina...mer valahova kitettem..a felhőre biztos nem :)))
    Meg van mind a kettő 1-1 db....most már csak azt kell megkeresni melyikből van kettő....:)

Nahh a hógolyóvetőből van kettő...elküldtem ...

Utoljára szerkesztett: 6.2.26
    zsani_apja, -Anyu-, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  19. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Szia Tina:)

Küldtem mindkettőt:)

zsani_apja, -Anyu-, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  20. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

Nyugodt alvást,szép álmokat/
    szavaztam

zsani_apja, cili53, Galadriel és 5 más kedveli ezt.