Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. **jeje**

**jeje** Fórum hercege

Jó reggelt!

A pisztácia krémtől és szezámmagkrémtől olyan édes, cukor nem ment bele. Számomra a tésztatöltelék nem szimpatikus. :D
    Hűű, ez nagyon jó...gratulálok! :)
    -

Szavaztam.

Kuzdern, cili53, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szürkeség van. Voltam mászkálni. Lánykámék lepattantak Lengyelországba, az uncsik őrzése rámhárul. Nem könnyű a kamaszokkal, mennének ezer fele, de suli van. Szóval én vagyok a hárpian. A tanyán béke és nyugalom.

Húúúú! Ezek nagyon jók! Mázlista.
    Nekem sem szimpi a tésztás majszli. A tahinipaszta önmagában nem édes. Szoktam használni a zöldséges kencékben. A pisztáciakrémet nem ismerem, lehet az ilyen borzasztó édes.

Kuzdern, cili53, szellorozsa és még 1 ember kedveli ezt.
  3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...remélem jól érezted magad :) és jó volt kis hazait enni :) és örültetek egymásnak :)
    Szia...nem iszik energia italt sokat...vagy valamilyen koffein tartalmú dolgot. Nekem is 120 volt mikor írtak fel blokkolót..
    Szia...ezzel a szabival jól összevariálnak...a Fiamnak kellett nyáron mikor nem volt meló kötelező szabi.
    Nincs is neki semmi szabi..és ráadásul túlóra hétvégén szombaton mindig..hétközbe meg 1 órával tovább.
    Mérgeskedik mert Önkéntesnek jelentkezett a Debrecenben a Női kézilabda Eu bajonkságra...és szombaton sem tudott menni...délután is elég későn ér oda. Szereti az ilyen dolgokat...még annak sem örültek hogy 1 órával hamarabb elmenjen :(
    Én is ettem Dubajból hozott csokit tevetejből...:D
    Szia biztos szép a fenyő..már láttam ilyet :) Oli csak nem dőti el ;) Jajj nekem is a kettő macskusz :eek:fenyőt rendezés lesz de nem biztos...
    Köszi hogy írtátok..hogy rozmár lesz..ki is teszem őket :)
    Gratulálok..nekem pockos ..Jack kettő...meg élőholt kincs én is 4- et bontottam....ha jól emlékszem ezek lettek..
    Én erről nem is hallottam láttam volt sorsolás Holdfény kapta...akkor már nem kell írni..vagy mindennap lehet...vagy hogy van
    Szia mi is voltunk tegnap a téren az Ünnepségen..az adventi gyertya gyújtáson meg a fenyő beüzemelésén..szép. Az ikrek felléptek mazsorettel nagykabátban...:)
    Itthon volt a fiam a barátnőjével ők is kinn voltak...és meginterjúvolták őket :) A barátnője mondta most van itt elősször (igaz másodjára) kicsit meglepődött..egész úton hazafelé mondta hogy biztos nem jól sikerült..hogy Ádám milyen jó beszélt..mondtam szerdán lesz a városi TV-én majd felveszem..;) Jó lesz az...:) András napot ünnepeltünk szombaton ...nagyobb fiam direkt nem ment Debrecenbe a kézie...és mondta pesti fiam fél 3-kor indulnak.. mondom fél 5-re ide érnek.
    Rendeltem a tálakat 4 óra után... fél 5 után menni kellett érte...hívtam Pestit hogy akkor gondolom már ide érnek.
    Vissza hívott 5 után még nem indultak el...:eek:nagy bódogság...mondtam már 4 tál rendelve...mondta indulnak.
    A nagyobb fiamat meg letolták mer nem ment Debrecenbe...nahh de végén este összejött minden ünnepeltünk xD
    Evnetet nem csinálom nem értem rá..Szavazok..
    Nahh nem tudtam belépni mer elszállt minden mikor a gép KÉK lett :) meg kell keresni a jelszót...:cry:

Galadriel, zsani_apja és Kuzdern kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

rohantam vissza :D
    Szia!
    Sok energiaitalt ivott, már csak reggel iszik egyet. Én arra gondolok, hogy mivel a vérnyomása alacsony, a pulzussal van kompenzálva. Persze nem tudtam ezzel ledoktorálni, de majd egyszer. :D
    Rozmár tovább jutott, így le ne szedd őket. :D
    Minden nap új TOPIK. Egy hozzászólás, név és ID. ennyi Itt olvashatsz róla, de akár meg is ismerheted. :)

szellorozsa kedveli ezt.
  5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia..köszi hogy leírtad...be is csekkoltam;).
    Szerintem a mozgás is jót tenne neki...és a galagonya tea...az nagyon jó a szivre vérnymásra...
    Pedig olyan jól mutatna : Dr. Apja :D

6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!