Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. apjok

apjok Utánpótlás-írogató

Szia!
    Hozni fogom a képet, ha sikerül. Sőt, még lehet, hogy Wolfhoz is regizni fogok. :)
    Hajnis sztorit majd hozom neked. Nem tudom mikor, de igen. :D

2. oson

oson Fórum-zöldfülű

reggelt!
    Ismét találtam egy frappáns nevet. Hál Isten ez sem lett robot. :D

cili53, tina07141983, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Szellőcske :) Gondoltam ide is kiírom, mert lehet nem vetted észre a banneres topikban. Csináltam neked szellőrózsás bannereket, és betettem, a banner kérő topikba. Ha nem tetszenek, semmi baj :)

Megyek szavazni.

cili53, tina07141983, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ma kicsit jobb idő van, a nap ki-kikukucskál. Nem főztem semmit, és ma sem fogok. Majd holnap. Minden pindúrka farmon tenyésztettem az 1 tápossal, hogy haladjon a közös. Nem tudom elérjük-e a 2-st valahol....

Megyek szavazni.

Zene a szülinaposnak (is)

cili53, tina07141983, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Keleten havazik igaz olvad is, a kocsin eddig 6-7 cm hó van xD

cili53, tina07141983, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  6. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok!
    statements_52784 másolata (2).gif a köszöntéseket, aranyosak vagytok!:inlove:
    Elárulod hogy hanyadikán, és mennyi az annyi, persze csak akkor ha te is úgy gondolod.
    Szellőcske!
    Akár a férjemet, hallanám. Lehet hogy igazatok is van. Nem beszéltetek ti össze....:inlove::D;)
    No én most már el osonokxD

cili53, tina07141983, zsani_apja és 7 más kedveli ezt.
  7. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...várom hozzad a képet.
    biztos érdekes lesz...lehet kicsit dekoncentrált vagyok de milyen Hajnis sztori??:eek::music:
    Erről a Rózsaszín párduc jut az eszembe...milyen jól mutatna rajtad a rózsaszín rucixDxDegyik kezedben nagyító..a máskiban meg legyező...:D
    Köszönöm szépen...mindjárt megyek megnézem :):inlove:
    Szia..hát tudott valami ez a gitárvirtulóz :)
    Igen nagyon szépen hullt a hó...de mikor délben jöttem a miséről láttam ebből nem sok minden marad :(
    A két kis ikercsajt elvitték a szülők Zakopánéba...lássanak már telet meg havat is...nahh itt most lett volna...de ott is van azért láttam a képeken. Szóval elolvadt... itt is volt 5 cm.
    Jajj Erzsike hogyne tudnám milyen a vízöntő...a fiam után van tapasztalat bőven...xD:oops::inlove:

Kedves Fatum..melyik részben van a Bannerkérő topik.?
    Ami a bannered alatt van arra rá katt..de ott szellorózsásat nem láttam...
    A két medve maci a barlang előtt nagyon cuki tetszik..
    Megtaláltam a törzsasztalban van ahol a MB-od. Nagyon szépeket csináltál..gyönyörűek..:) lehet az első lesz az...:) köszönöm...majd jelzem :)))

Utoljára szerkesztett: 2.2.25
    cili53, tina07141983, zsani_apja és 10 más kedveli ezt.
  8. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Erzsike: 18 és 78.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

cili53, tina07141983, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  9. kasszás

kasszás Járnitanuló

Szia!
    Rájöttem, hogy nem -ni, hanem -nalom. ;) :D

cili53, tina07141983, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Napsütéses tavasz van. Még jó, hgy az időjárás nem hallgat az időjósokra. ;) Elnyomkodom még a kucsiken a zsetonokat, aztán ráhagyom. Reggel sikítoztam, mert betojt a laptopom töltője, és le volt merülve az aksi is. Szóval futottam a számtech boltba, hogy azonnal adjanak madzagot. Nem volt nekik, de nem voltam szívbajos, kiszedettem az övékéből, kölcsönbe. Na, nem a nyúl viszi a puskátt.

Megyek szavazok.

Zene

Igen. Jimmy megreformálta a zenét. Azóta minden elektromos gitár másképpen szól. A Másik reformer Keith Richards, aki bluesosra hangolta a húrokat. Hó errefgelé egyszer volt, még tavaly kb 3 mm, fél órára.

????

kasszás, cili53, tina07141983 és 6 más kedveli ezt.
  11. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Igen inkább a macikra hallgatok, és nem bújtak vissza a barlangjukban, állítólag.
    a macik.jpg
    Hát nem semmi csajszi vagy az biztos.xD Sőt ne hogy már, a farka csóválja a kutyát;)

cili53, tina07141983, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Szellocskének írtam, de szerintem ott is marad a kérdőjel. :D

cili53, tina07141983, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  13. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Nagyon morózus voltam, mert kb. 3 hónapja vettem tőlük az elromlott töltőt.
    Drágám, itt mindenki olvas minden hgsz-t.;) Ha csak egy valakire tartozik akkor javaslom a baglyot...8):inlove:xD

-Anyu-, cili53, tina07141983 és 4 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, koko.54, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  15. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Igen.. értem... akkor nem hajni..hanem hajnalom..ércsük mi Emesével :)xD:p
    Szavazok.
    Kedves Fatum...írni akartam baglyot...de hol van az "a" betű amin 2 pont van??:D
    Gondolom német ABC lehet. nahh mindegy oda akartam írni de nem sikeredett:(:) Jobban szeretném oda írni...:inlove: De ha nem tudok majd nincs más altrnatív hátha majd itt elő lehet varázsolni:)

Utoljára szerkesztett: 3.2.25
    -Anyu-, koko.54, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  16. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Szellőcske, a "ä" betűt úgy tudod elővarázsolni, hogy ha elég újkeletű a klaviatúrád, egyszerre lenyomod a Ctrl+Alt
    billentyűket/alul/ és az "A" betűt!
    Ott van a "ä" az A betűvel társbérletben!
    Remélem érthető, ahogy leírtam!
    Sok sikert a használatához! :)

-Anyu-, koko.54, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Megint napsütés van. Tegnap főztem egy kis tojáslevest és sajtostésztát, maradt még mára is. Mindjárt megyek mászkálni. Remélem az eventnél sikerül elérni a 2 szorzót, én amit tudtam megtettem.

Megyek szavazni.

Zene

-Anyu-, koko.54, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  18. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia szellőcske. Igen ez egy umlautos a betű. Pulitanya leírta, hogy lehet elővarázsolni, de ha van a gépeden ALT gr billentyű (ez általában laptopon a szóköz billentyű mellett van jobbra) azt lenyomod + az a betűt, akkor előjön az umlautos a. De leírom neked ide a farmnevem, és ha kijelölöd ctrl+C akkor a levelezésbe betudod illeszteni ctrl+V-vel. Fätum ezt jelöld ki és másold be a levél címsorába. :)

19. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok !

Napsütéses , de hűvös fagyos deres a reggel . Hétvége felé még talán havat is mond Nyugat Dunántúlra. / is /
    Láttam , olvastam Keleten volt hó a napokban , hát felénk maximum hűhó
    Szülinapozások megvoltak , örült Mindenki , hogy emlékeztettük Őket egy évvel ismét öregebbek lettek :D

Farmos szülinap. Hmm...nagyon kíváncsi leszek mi sül ki ebből .. még 36 óra lassan araszolnak a % ok.
    Előszedtem pár farmot ahol csináltam amit tudtam . Fruzsina lányom is segédkezett :inlove:

Fruzsina. Február 22-én Kiscsőszőn néptánczenei versenyen vesz részt. Ez lesz az első igazi megmérettetés.
    Bátyja nyomdokaiba lépett :music:
    Nagyon izgul , izgulnak a kis Csigere csoporttal :)

Hétvégén cserenap . :) Ha Valaki valamit /ket/ keres ..ugye nem kell mondanom , vagyis írnom ;)

Gyorsan megyek szavazni képekre
    Aztán indulok munkába
    Legyen szép napja Mindenkinek :inlove:

20. vízöntő

vízöntő Fórum félistene