Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

30 darabbal ki tudlak segíteni viszont akkor a Panni jobb lába az enyém:D:D.

**jeje**, _Ilona49_, -Anyu- és 8 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Az engedéllyel nagyobb problémám van. A másik, ha mondjuk 72 db- ot kérne, azt mondom, nem olyan gáz, de 75. :D Azt már én is sokallom.

**jeje**, _Ilona49_, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok :)

Szeretnék én is tippelni, de nem a sajátomból indulok ki, hanem csak úgy per harsraütésszerűen. Nálam a kerék nem szórja a sárga ólakat, de a narancs deni, holló, és a szamár viszont annál népszerűbb lett. Lehet, hogy kinőtem a sárgákat? Nem akarom elkiabálni, de talán...:):music:
    No a tippem: 823 darab ól.

**jeje**, -Anyu-, tina07141983 és 6 más kedveli ezt.
  4. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép estét
    Napsütéses szép nap volt. Sajnos gyászol a család, meghalt Zsuzsikám cicája. 4 műtét után csütörtökön hazaadták a klinikáról, de már nagyon rossz bőrben volt, Katám kérte, hogy inkább altassák el, ne szenvedjen feleslegesen. Azt mondta az orvos, hogy csak depressziós.... Hajnalban meghalt szegényke. Zsuzsikám, lánykám persze zokog egész nap... Szóval nem tudtam a cserével foglalkozni. Az event kész lett.

Szavaztam.

Zene

Köszönöm.

Tippelek: 689 db

**jeje**, _Ilona49_, -Anyu- és 10 más kedveli ezt.
  5. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia jajj de sajnálom a cicuskát...meg Zsuzsikát..családot...:(...ez az a cicuska amit a múltkor írtál és beteg volt...de megjavult haza jött a kórházból?? jajj de sajnálom...:sleepy:az ilyen nagy fájdalom olyan mint egy családtag...

Holnap jobban foglakozom a cserével...ma elfoglalat voltam...
    Kokó te gyűjtöd a Fagyöngyöst...?
    Majd tippelek..meg hallgatom a zenéket :)

**jeje**, _Ilona49_, -Anyu- és 9 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Igen, az a cic. Azóta még 3x operálták. Szörnyű tortura volt ez az egész családnak. Olikám annyira érzi, hogy valami baj van, hogy le sem tudom magamról vakarni. Mint egy matrica. Vigasztal.

**jeje**, _Ilona49_, -Anyu- és 8 más kedveli ezt.
  7. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.

Mesikém, veletek érzek a cica elvesztése miatt, tudom milyen érzés a szeretett állat elvesztése. :(

Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, _Ilona49_, Galadriel és 9 más kedveli ezt.
  8. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok !

Tegnap nálunk is izgalmasan telt a nap .
    Pici unokám úgy gondolta egy kicsit mozgalmasabbá teszi a vasárnapot , mint ahogy azt mi elképzeltük :)
    Nagyon aktív volt , és már már úgy nézett ki bizony ebből kórház lesz .
    Végül voltunk is , de vizsgálatok után megnyugtattak bennünket nincs semmi gond csak "rosszalkodik kicsit "

Köszönöm szépen

666 :)

Nagyon sajnálom szegény cicust :(

Legyen szép napotok
    Vigyázzatok Magatokra :inlove:

**jeje**, Baby72, miniowl és 10 más kedveli ezt.
  9. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Sziasztok. Segítsetek nekem egy nyomorult viking hokit szerezni. Az én hajómon eszement ajánlatok vannak.
    Köszönöm vízöntő Erzsike és Cili a kisasszonyt

Utoljára szerkesztett: 9.2.26
    **jeje**, Baby72, miniowl és 9 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nálam ez nyerő. :)

Mennem kell egy picit megmozgatom magam, ezek az új megrendelők nem hagytak békén. :D

**jeje**, Baby72, cili53 és 8 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Szép estét
    Napsütéses szép nap volt. A család nagyon ki van borulva a cica miatt. Zsuzsikám is csak sírdogál. Átcsaltam palacsintát sütni, ez kicsit kiszakította a fájdalomból. Ez a csere most nélkülem zajlott, abszolút nem tudtam vele foglalkozni. Ezt a hegyvidéki újdonságot el tudná valaki egyszerűen mondani? Belenéztem, de nem lettem okosabb. nagyon bonyi a leírás is,de hát ez az event vagy mi is nagyon macerásnak tűnik.

Köszönöm az együttérzést mindenkinek.

Szavaztam.

Zene

**jeje**, -Anyu-, Baby72 és 10 más kedveli ezt.
  12. szellorozsa

Szia de sajnálom Zsuzsit..meg benneteket is...eggyem meg a cicuskát...lépkedjen odafenn boldogan az örök vadászmezőkön....:inlove:
    Én nem játszom ott a hegyvidékin...

13. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:)

14. szellorozsa

Szavazok..

**jeje**, -Anyu-, Baby72 és 9 más kedveli ezt.
  15. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    bemész az eventablakba. Ott a Hűtőszekrény melletti plusz jelre kattintva megnyílik egy új ablak. Maximum 900 (vagyis 870, mert 30-t kapunk) értékben átváltasz tetszés szerinti Alpesi növényt / fatermést Összetevő pontszámra (16:1-ben történik az átváltás)
    Amikor elegendőt átváltottál, visszamész a Fő ablakba. A Hűtőre kattintva kapsz a középső részre (Tervezői rész) véletlenszerűen 20 db Összetevő kártyát.
    A felső részen van két Vásárló, akik italokat kérnek, ehhez kell az öszetevőkből 10-10 db Összetevő kártyát leszállítani (lehet több is, azt is elfogadja). A Tervezői részen az egyforma kártyákat egymás mellé tudod mozgatni.
    A Hűtőre bármikor kattinthatsz, amíg van legalább 20 Összetevő pontszámod, ha elfogy, akkor újra át kell menned az Átalakítóba, a plusz jelnél.
    A Vásárlóktól Gyopárkártyát kapsz, és ha Különleges kérést teljesítesz, akkor még plusz ajándékot is kapsz. Minél több Vásárlót kiszolgálsz, annál előrébb jutsz a szinteken. Az eventboltban a Gyopárkártyával tudsz fizetni, az ajándékok a szintlépéssel szabadulnak.
    Röviden így tudnám összefoglalni.
    Leírni nehezebb, mint a tennivaló.
    Ha elakadsz, gyere Segítségkérő topik-ba, Farm név és Farm ID megadásával, s akkor benézünk Hozzád, úgy könnyebb segíteni.
    Sok sikert!

16. Galadriel

Szép napot. Köszönöm. Pont ilyen összefoglalóra volt szükségem Remélem így majd tudok valamit alkotni.

17. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    nagyon szívesen, ha elakadnál, várunk Segítségkérő topikban Farm névvel és Farm ID-val.
    De ha olvasgatsz ott, lehet ott is "tanulni" a másik Játékosoknak vitt képpel ellátott válaszokból.
    Sok sikert!

18. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok !

Nemcsak Nálad voltak "eszement" ajánlatok ! Ez az event már rég nem a cserékről szól , sokkal inkább a kifosztásról , lehúzásról !
    Még a "régi szép időkben " mikor zsongott a cseretopik ..most nézd meg 5-6 oldal , mindenki a hajón kutat /hirdet inkább
    Régen a gazdák összefogtak segítették egymást , ha kellet az egyetlent vagy utolsót is odaadtad mert tudtad ha neked kell valami neked is odaadják.
    Teljesen ki / megölték a varázst az egészből. Magas Tp-s dekor nélkül esélyed sincs javarészt semmire ...aztán kb...fél év múlva már azok sem érnek semmit , mert jött ki jobb , erősebb és kezdődik minden elölről.

Na ilyenekről és hasonló társaikról beszélek .

Nem véletlen a Tipp ;)

Anno ránéztem teljesen "tudatlanul " a gyopárra ..láttam a tölgyesen van egy kiváltatlan rúna , gondoltam akkor kiváltom .
    Ha lehetne "resetelni " megtenném még annak árán is , hogy buknám a kiváltásért felhasznált csillagokat.

Jövő héten hétfőn megyünk lányommal Veszprémbe NST-re , mondták neki úgy készüljön -ha addig nem történik valami- , hogy elképzelhető ott fogják .Szóval vigyünk mindent .

Szép estét Mindenkinek
    Vigyázzatok Magatokra :inlove:

19. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Az én hajómon is van valaki aki ilyen ajánlatokat tesz ki. Nem tudom miért kell szórakozni. Amikor kezdtem a játékot én is nagyon sok mindent kaptam ami nekem még hatalmas érték volt annak aki régóta játszik szinte semmit sem ér. Aztán egy ideje már én is tudok segíteni kisebb gazdáknak. Adni-kapni jó.
    Nagyon drukkolok nektek, nem sokára boldog mama leszel. Aztán repül az idő. Nálunk Janka 15.-én már 4 hónapos öreglány lesz. Pénteken és szombaton megyünk le Fehérvárra, végre költöznek, nagyjából elkészült a ház. Végre nem kell a 4. emeletre felmásznom a fájós lábammal. Lesz nekem is egy kicsi szobám, szóval végre többet látom a babusomat :) Nem tudom neked az első unoka lesz-e, nekem igen, de teljesen más mint amikor a sajátjaim születtek.

**jeje**, tina07141983, -Anyu- és 9 más kedveli ezt.
  20. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:)

**jeje**, tina07141983, -Anyu- és 8 más kedveli ezt.