Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dr_Apja

Dr_Apja Utánpótlás-írogató

Szia!
    Van időpont még februárban. :D

**jeje**, tina07141983, SnéDóri és 5 más kedveli ezt.
  2. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Az én tippem:799 db

**jeje**, tina07141983, -Anyu- és 7 más kedveli ezt.
  3. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Ó én balga elfelejtettem hogy van neked saját rendelőd, és még van is időpont nem is sokára, nyilván nekem kell orvoshoz fordulni nem neked. Azért ajánlom te is néha kukkants, be egy két szakrendelésre, sosem árt egy vérkép, stb. és bizony van néha olyan is hogy akasszák a hóhért is. xD:D;)

**jeje**, tina07141983, SnéDóri és 7 más kedveli ezt.
  4. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Elég rendes idő van, a fűtés kikapcsolva, ablakok nyitva. Egész nap a konyhában szambázok, szegény Olira is majdnem ráléptem. Csérogott, de szerintem csak jelzés volt, igazán nem léptem rá. A királynős kész, a rackófelhők beüzemelve, A másik nyögve-nyelve haladgat, nincs még minden főld felszabadítva.

Szavaztam.

Zene

**jeje**, tina07141983, -Anyu- és 8 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Idén voltam vérvételen, de talán meg is lett említve még itt is. :) A lényeg...
    Farmerama- a biztos választás :D

**jeje**, tina07141983, -Anyu- és 9 más kedveli ezt.
  6. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia...jajj ez nagyon jó...beszeretném festetni a hajamat rövidre...xDxD:D
    Amugy Mindenkinek boldog Valentint...:inlove::D
    Szia...hát tudod hogy Apjoknak minden van...repülőgéptől kezdve..kiskertig...;)
    Én Erzsike majd bekukkantok a te szakrendelődbe is...jó lenne kis masszír..iszap..nyakkezelés...:sleepy::D
    Szia 3 Felhőből csak 4 dekor van meg...:music: lehet kiraktam...vagy nem tudom de jó neked hogy mind meg van...
    Nekem már minden terület szabad sőt ültettem az elsőt mikor már nem kellett volna..
    Egyenlőre csápfejlesztést még nem tudok nincs annyi hínár.

A kosarasba most bele húztam pörgettem...Jack..meg supertrágya...Piccolóból kiváltottam fényfesztivál lett...
    Szép kis dal...
    Este Hobó film bemutató lesz...:)

Dr_Apja, **jeje**, tina07141983 és 9 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Akkor ott tali majd. :)

8. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Én is elek 999 db, amúgy hirtelen nem is tudom mire :pxD

csigusz10, **jeje**, tina07141983 és 9 más kedveli ezt.
  9. szellorozsa

Téged is behívtak a Tv-be :)
    A tv-ben lesz nem moziban...:)
    Sárga Birkanyíróra...:D
    nemrég mikor pörgettem..10 perc alatt kaptam 3 -at...:sleepy:annyi birka nincs a világon amennyi nyíró van itt nekünk :)

**jeje**, tina07141983, -Anyu- és 7 más kedveli ezt.
  10. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Szellőcske!
    Na most fején találtad a szöget.
    Hát ezek nekem sem ártanának meg, Tudod mit lepjük meg Apját, Látogassunk meg hogy jöttünk a rendelésére. Szerinted mit szólna, az asszonykáról Zsuzsikáról nem is beszélve. xD:music:xD

**jeje**, tina07141983, Ms.AbyZu és 8 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

Szerintem az ő maga laza stilusával kivágná magát...xD;) utánna meg fordítva....xDxDxD most úgy nevetek....:D
    Gondolom érted???;)
    Amugy este a tv2 is lesz egy jó film...3/4 10-kor....de már nekem is elég lesz a reklám...mert intőt kapok :music:
    Hoppá tennap vót Hobó...fel van véve...

Utoljára szerkesztett: 14.2.26
  12. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Sziasztok. Itt vagyok, ma annyira nem ragyogok :) Nagyon elfáradtam, de minden cucc a házban, igaz hatalmas a káosz, szegény lányom csak állt a doboz hegyek előtt. Végül nem csak babáztam, cipekedtem én is, aztán kivittem a kismanót sétálni, én a fájós lábammal. A kicsiért mindent, de gyakorlatilag nem élek. Áldom az eszemet hogy nem kezdtem el a csápos eventet, mert a tervekkel ellentétben holnap is mennünk kell segíteni. Így totál nyugodt vagyok, amúgy meg képes lennék magammal cipelni a lap topot és a legnagyobb rumli közepén nekilátnék aratni :D A kosarast még lesz időm lenyomni, a felröpik már meg vannak.

13. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Dórika, a frissen műtött szemeddel, ne cipekedj, ne hajolgass sokat, az most neked szigorúan tilos!!!!

Szép álmokat mindenkinek!

14. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

szép álmokat!
    szavaztam

Bubó dokihoz még én is bejelentkeznék.......a valóst hanyagolom.3 havonta legalább 4 helyre kérni időpontot ,beutalót,majd betegszállítót ,,,,oxigénes hátizsákkal ami csak öt órát üzemel......majdnem lehetetlen vállalkozás....meguntam a torturát.....várom a tavaszt.....addig kímélem az idegeim.

Dórika! Te csak maradj a babázásnál. Örüljetek a szép új otthonnak......lényeg mindenki tudjon hol aludni,minimalizálva főzni,enni.... etetni,,majd minden a helyére kerül.Lasan érünk messzire!

Utoljára szerkesztett: 14.2.26
    **jeje**, tina07141983, Ms.AbyZu és 7 más kedveli ezt.
  15. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Nagyon aranyosak vagytok. Mivel már nem fáj a szemem, mindig elfelejtem hogy még vigyázni kell.
    Gyönyörű szép új otthonuk lett a gyerekeknek, szeretik egymást, egészséges a picilány, kegyes a jóisten.
    Ilona, tortúra minden az egészségügyben. Mondtam a dokinak én is, hogy most egy kicsit hagyjon békén, én nem megyek sehova :) Vigyázzon mindenki magára. Ölelés

16. Galadriel

Szép napot
    Nagyon szürkeség van, de nincs hideg. Rotyognak a cuccok a tűzhelyen, készül a kocsonya, abáltnyelv, körömpöri. A sáskahad már bejelentkezett. Szép virágokat kaptam Valentinre. A polipost nagyon unom, most fogom tudni fejleszteni a csápokat.

Szavaztam.

Zene

Ne vigéckedj! Még nem telt el a hat hét! Nagyon ráfaraghatsz, tartsd be az előírásokat. Tessék kibírni!
    Pont ez járt az eszembe.

17. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, tina07141983, _Ilona49_ és 9 más kedveli ezt.
  18. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

Mosolygós szép napot!
    szavaztam

**jeje**, tina07141983, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  19. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórum biztosa

Szia.:music:
    Ismered?
    Volt nekünk egy orvosunk úgy hívták, hogy Rendel xD óvakodj a házától..

Utoljára szerkesztett: 16.2.26
  20. Galadriel

Szép napot
    Egész rendes idő volt, még a nap is sütögetett. Danikám tiszteletét tette, megéhezett a drágám. Hozott nekem habos kávét, isteni finomat. Sütöttünk egy kis sütikét is, na persze fel is lett falva. A csápok 3. szinten vannak, az időt nem tudom érdemes-e csökkenteni, mert így legalább egyszerre aratható minden.

Szavaztam.

Zene

Utoljára szerkesztett: 16.2.26