Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia drága Nagyi! :) Mostmár ez lesz a neved. Gratulálok a picurhoz. Sok egészséget, boldogságot kívánok! :)

2. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

Őszinte örömmel csatlakozom az előttem szólókhoz!!!!!!

3. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Szia!
    Gratulálok a kis unokádhoz :D

4. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét!

Az a csapóajtó pók vagy mi a szösz megvan...a felhőért pedig most keverem a teli zsákokat.:)

Köszönöm. :)

Igen,igen...bolt kifosztva. Jó sok szupertápot elhasználtam. :)

Drága Tina!
    Milyen nagy öröm ilyen sorokat olvasni itt!:inlove:
    Gratulálok az unokádhoz! Jó egészséget,boldogságot a családnak! :)

5. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia gratulálok..hű azt a jó nagy baba a kis Zalán...igen erős kis legényke lesz a biztos. Jó egészséget sok örömet az egész családnak :):inlove::)
    Mi az a pók...hol van..nekem a 30-as szorzós meg lett harmadjára...:Djó kis dekor..most kis farmon is akarom...
    de a pók az nem tudom mifán terem..
    Látom Jeje is írta a pókot..nahh kérek informácijót...köszönöm :)

6. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Gratulálok Mamika! Üdv a klubban. Az unokázásnál nincs jobb, csak a szeretés, a felelősség a szülőké. Nyugodtan lehet kényeztetni. :)

7. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Szia Szellőcske:)

A játékpont táblázat utolsó ajándéka: a Csapóajtóspók-fészek:)

8. szellorozsa

Köszönöm hogy megírtad...hát még kicsit messze vagyok tőlle...pedig lementem az aljára...de a piccolóra sandítottam csak...
    nahh hátha meg lesz még van idő :))

9. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Drága Tina! Gratulálok az egész családnak, sok boldogságot, jó egészséget a babának és a mamának!
    Neked is, beléptél a Nagyanyók hatalmas táborába! :D
    Szép álmokat, jó pihenést mindenkinek!

10. _Ilona49_

Jó éjt!
    Kedves Tina! Mégegyszer kívánok minden szépet és jót,erőt egészséget minden szerettednek,családod legifjabb tagjának,és neked,mint
    újdonsült nagyinak

szavaztam
    szép álmokat!!

11. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia tina! :)

Gratulálok! Jó egészséget és sok örömöt kívánok nektek! :inlove:

12. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szép vasárnapot mindenkinek, igaz nálunk a köd az úr 8)
    A farmom most érte el, hogy a virágos dallamok dekort már nem tudom kirakni, dekoros területekre, mert telt ház van :p
    Pedig mennyit küzdöttem értük, most már szinte értéktelen lett :)
    Tejfölös zöldbab főzelék lesz fasírttal, és nasinak palacsinta minden földi jóval :p:p

13. szellorozsa

Szia Erzsike..köszönöm szépen a szép verset :) már hiányoltam hogy mostanában nem írsz ide rímeket a MB-ban :)
    Igen ilyen a szellorozsa..csak még vannak szinei lila..rózsaszín..sárga...volt fehérben..de nem maradt meg...:(
    Igen...már várom én is meleget...úgy volt délután falura megyünk de nem...hideg van...mikor jöttem délben a templomból olyan hideg volt...utánna Lidli..mire haza jöttem majd lefagytam...:sleepy: most megyek befekszem valami meleg plédbe...
    A két fiu mint a Messiást úgy nézi a könyvüket amit olvasnak..közben a jégkorong megy arra is pislognak..én meg megyek a melegbe:)
    Event megy..a kicsiken is szedegetem a dekort...jó a TP-je...
    Megyek burkolózni a melegbe:))))):D

14. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép 7 végét! Sziasztok!:)
    Jövök olvasni, szavazni...

Jájjjj! Drágassszááág!
    IMÁDOM BRUNO MARSOT!:inlove:
    Annyira old school a figura, hogy szerelmes vagyok...:wuerg:xD:inlove:
    A zenéje, a mozgása, ahogy kinéz...:p;)

Drága Tinám!
    Hatalmas gratula! Édes picikém! :inlove:
    Mekkora boldogság már!:inlove:
    Nagyon jó egészséget, boldogságot, minden jót nektek!:)

15. _Ilona49_

Szervusztok!
    Tegnap elmorzsoltam egy "imát" azért aki a
    Baby-boom-ot és az akciós napot elválasztotta egymástól. Lassan minden örömétől megfosztják a játékot.
    Játék csak elégedett,boldog játékosokkal működik.A kölcsönös,egymás érdekeit figyelembe vevő együttműködés elengedhetetlen.
    " Mézzel könnyebb legyet / csapóajtós pókot /fogni,mint ecettel" ......remélhetőleg ágyi poloska vagy kullancs nem követi ! Annyi bájos szeretnivaló állat van még.....az ilyen kevésbé kedvenceknek legfeljebb a Teliholdason lenne a helye.
    Elnézést a dörcögésért,de ez már rég kikívánkozott belőlem.

Az eventel még mindig nem boldogulok,valamit nagyon rosszul csinálok......Persze máig félszemmel a Téli Olimpián csüngtem.Annyira csodálom,tisztelem a sportolókat!!!

Ebéd :sertés- és gombapörkölt spagettival,reszelt sajttal és joghurttal.Az utóbbi kettőt tetszés szerint.
    Megyek szavazni.
    További sikeres ,őrömteli játékot ----mosolygós szép napot.
    .
    .

16. .szellorozsa.

.szellorozsa. Utánpótlás-írogató

Sziasztok...a kis birtokon ügyködök...:Dmár Ilona lassan vége a Téli olimpiának...záró lesz..itt is az ment mindig...a jégtánc nekem nagyon tetszett...a hokisok is arik voltak...a kis kapuba találásokhoz kellett taktikázni.
    Igen nekem is minden tisztelet a sportolóké...én nem nagyon voltam olyan lelkes az iskolákban a torna órákon...de már most érgebben rájöttem a mozgás fontos.
    Majd a főfarmon szavazok....
    Most látom milyen jó kendőm van...;)

17. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szép álmokat mindenkinek!

18. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Szellőcske!
    Akkor neked küldöm ezt a kis dalocskát,
    de a tánc is jó ha azt szłvesebben vállalod.
    de0a8f87976118583e627c0ee3bb33d9.gif

Tinám!
    Neked mint nagymaminak küldöm ezt a kis dalocskát.

Egészséget babának, mamának, sok örömet okozzon ez a csöpség az egész családnak.

Last edited: Feb 23, 2026
  19. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szép álmokat mindenkinek!

20. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép estét
    Enyhe az idő, délután még a nap is kisütött. Olyan meleget csinált itt a nappaliban, hogy kinyomtam a fűtést. Főztem, zöldborsó levest, rizses csirkét, rántott sajtos padlizsánt, rántott csirkecicit, cukkini főzeléket, tzatzikit. Egyhamar nem kell konyhaszambáznom. Holnap irány a fodrászda. Megkaptam a dombon a 40 szintért járó területet. Majdnem két napig vártam rá. Gyorsan odateleőítettem a pókot, meg a varangyokat.

Szavaztam.

Zene