Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én nem használom őket, közel sem szívás a felröpi. :) Akkor sem, ha szívószál reppen fel. :D

2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia :) Ebben bízom én is :D
    677 felröpi van már. Végül is a fele már majdnem megvan. Még 794 db, és meg is van a teljes felröpi adag :D

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Felröpi nekem sem jön annyi, de majd összejön. Utolsó kör megy, aztán hagyom a növényt. Azért amarántot is megnéztem, de egy darabot sem adott. :D

4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Dögmeleg van. Lemondtam a holnapi tornát. Ki nem teszem a lábam, az biztos. Végeztünk (Olival) a takarítással. Mit mondjak, nem egyszerű 7,3 kg macsekkal a porszívófejen takarítani. Mérembe kiporszívóztam Olit is, szerintem élvezte, mert nem menekült, A felmosás is így történt, tiszta izom leszek. Nem eventelek. Pihi van gazdagodom a kakiból.

Szavaztam.

Köszönjük a munkádat. Szebb lett ez az oldal. Lehet a képeket cserélni, vagy csak törölni?

5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..én is szavaztam mindenkire :) super..most adja is hozzá egyből a szavazatot amit adtál.....a nagyítás is jó...:) köszönjük : )

6. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Nem tervezek képcsere funkciót.
    A szavazatok egy adott farmképre érkeznek. Szóval ha valaki cserélni akar farmképet, törölnie kell a jelenlegit és egy újat feltölteni. Így igazságos szerintem.

7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)

Szép álmokat mindenkinek!

Fätum and zsani_apja like this.