Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Múlt hétvégén szerencsésen megjártuk az utat,minden rendben volt. Ma jött a számla páromnak is és nekem is beszámoltak valami napi rooming díjat vagy hogy hívják. Nem is emlékszem,hogy bekapcsolva hagytam a mobilnetet... :music::D
    Szüleim jól vannak (fogjuk rá).Apumnak 1 hónap múlva kontroll,lehet kell majd mennie MR-re,hogy kiderüljön lehet e már műteni.
    -
    Köszönöm én is mindenkinek az ajándékokat! :)
    -
    Eventnél a felhőt kiváltottam és van egyenlőre 580 csillagom,még nem döntöttem mit váltsak ki belőle.
    Ezenkívül 162 nyomozós mancsos izém,még nem nyomoztam egyet se. Egyszerre szoktam,páromat magam mellé ültetve letolni az összeset,hogy ne kelljen minden képet betanulni. Lehet ez lesz a vasárnapi/nőnapi programunk. xD
    -
    Nagymamik,nagy öröm olvasni az unokázós soraitokat! :inlove:
    -
    Szavazok. :)

-Anyu-, cili53, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, **jeje**, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  3. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Szia Apja!
    Nem is láttunk még hosszú hajjal, a szakálladról, nem is beszélve. Jó lenne már egy kép is.
    Olvasom hogy elkezdted nyitni a Piccolókat, Lesz ám azért sok jó is bízni kell bízni :p
    Mióta főnök lettél nem lehet olvasni az írásaidat, nem is írtad azt se hogy hogy érzed magad a munkahelyen mint főnök.
    Pedig hiányzik a hülyéskedéseid (bocsi)
    fdb2460d50e241d5fd55f65a0c905a72.gif Nem csak neked mindenkinek.

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Megérkezett, köszi! :)
    Van oldal, ahol látható vagyok.
    Egyenlőre abba marad a picolló pakolás, megtelt a hajó töröttek. Gondoltam, hogy törlöm, ami trágyát, PP-t, stb.- t ad, de inkább kivárom.

**jeje**, cili53, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  5. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Igen néha feltűnsz máshol, tényleg kíváncsi vagyok a feltett kérdéseimre. :)

**jeje**, _Ilona49_, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

Nem másik topikra gondoltam. Vagy már nem tudom, hogy érted a feltűnést. Néha szoktam viszketni, de nem attól. :D
    Munkahelyen jól érzem magam, talán még többet dolgozok, mint eddig. Kevesen is vagyunk, nem is ragoznám ezt tovább. :)

lemaradt..
    Tényleg egyre jobb a bannered. Mondjuk így jobban tetszik, de ez csak az én véleményem. :)

**jeje**, _Ilona49_, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  7. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

-Anyu-, **jeje**, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Ragyogó napsütés van. Kell még egy kicsit konyhaszambáznom, de aztán családozás. Akarok sütni egy csokis brownit, olyan banánosat, cukor nélkülit. Jól nézett ki a vidin. Aztán még biciklizni és mászkálni is kell. Annyi dolog van ezzel az öregedéssel.

Szavaztam.

Zene

-Anyu-, **jeje**, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  9. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Szia!
    Most tényleg jó értelemben használtam.

No ezen jót kacagtam,xD de igazad van. Ahogy írod úgy tűnik nálad minden rendben van az egészséggel, most itt a csípő protézisre gondoltam. Sokszor főzöl is, és finomakat, a család is úgy látszik szépen össze tart, biztos a te erényed, lelki erő stb......
    A térdem nekem is rendben, de a derekam meg a csípőm bizony egyáltalán nincs. nem nyekergek tovább, legyen szép napod az idő is kellemes. Érezd jól magad.:inlove:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nőnapi-köszöntő-a-központtól-ajándékkóddal-2026.27533/

10. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Szép napot!
    Boldog Nőnapot kívánok! ;)

-Anyu-, Ms.AbyZu, **jeje** és 11 más kedveli ezt.
  11. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Sziasztok:)

Sikerült befejezni az event jobb oldalát is, különbségkeresőst csináltam szerintem ez a leggyorsabb, tegnap óta az órákat naponta egyszer aratom /csak az érmést/ mikor eszembe jut :)
    Kiváltottam a felhősort a piccolót meg a steamjegyet, gyorsan elpörgettem:)a maradék érméke még nem tudom mire költöm:)

Gratula aki kész, sok sikert aki csinálja:)

Délután családi szülinap:) a sok vízöntő után 4 hal a párom a sógorom a sógornőm és az unoka tesóm:)

Köszi Norbi:)

Erzsike köszi a kódot:)
    Szavaztam:)
    11 db piccolót kiraktam:) majd hozom az eredményt:)

-Anyu-, **jeje**, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  12. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Nálunk is akadnak halak, nekem is a férjem hal, na ők se egyszerű esetekxD
    Gratula a Piccolókhoz, Remélem most ez egy szuper nyitás lesz;)

**jeje**, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

halo!

Boldog Nőnapot kívánok minden hölgynek!
    Nekünk is volt aranyhalunk anno. :) Lányomnak már akkor is kellett minden ... is. :D Ott volt az ágyam mellett a komódon. Etettem, itattam, bár azt megoldotta. :D Biztos amatőrök voltunk, de kiugrott az akváriumból. Sajna csak volt a padlón mozdulatlanul, amikor haza értem munkából. Aztán lett még kettő, a 2. produkciójánál sikerült időben haza érnem, még mocorgott. Elvittem a tóhoz, kívántam egy nagyot és ezzel elúszott ez a hobbi. :)

Még annyi, most látom az ajándékkódot. Mivel férfi vagyok, csukott szemmel váltom be. :D ;)

14. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Hát igen. Az egészségesség fenntartása kerül egyre több időbe. A biciklizés, a torna, a séta.... De muszáj, ha nem akarok csúszni-mászni.
    Aranyos vagy, köszönöm.
    Köszönöm a köszöntést.

-Anyu-, **jeje**, SnéDóri és 6 más kedveli ezt.
  15. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

Sziasztok!
    Boldog Nőnapot kívánok az erre járó hölgyeknek és boldog névnapot a Zoltánoknak!
    Nálunk tegnap volt a nőnapi ünnepi ebéd.
    Marhahúslevest és juhtúrós sztrapacskát készítettem.

-Anyu-, Ms.AbyZu, **jeje** és 8 más kedveli ezt.
  16. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Sziasztok:)

piccolók:) háát lehetet volna jobb is , de a jacknek örültem....

Köszi a köszöntést:)

-Anyu-, **jeje**, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

Szia!
    Én a Varázskalapnak is örültem. Aztán rájöttem, hogy az is a tied. :D
    Jók ezek. Engem már nem izgat, hogy mi lesz belőlük.

**jeje**, Galadriel, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  18. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

Szép estét!
    Köszönöm a sok kedves nőnapi köszöntést.
    Nekem szép csendben telt a napom.
    Csabi! Szívesen mentem volna hozzátok ünnepi ebédre...imádom a juhtúrós sztrapacskát.Csak nagyon ritkán szánom rá magam a készítésére.
    Azért a kedvenc kajáimmal kényeztettem magam: Jughurtos bableves füstölttarjával, rántott sajt, rántott parizer majonézes lilahagymás krumplisalátával, "desszert?" almakompót,....vajas kalács,kakaóval....Holnap is lesz mire néznem.
    Az event bal oldalával végeztem.....a jobb még jó messze van a végétől. Felhőt kiváltottam, rávaló dekorok megvannak,arra külön nem költök.
    Szavazni már szavaztam...ajándékokat még nem küldtem.

Utoljára szerkesztett: 8.3.26
    Ms.AbyZu, **jeje**, zsani_apja és 7 más kedveli ezt.
  19. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Sziasztok...Fiúknak...Köszönöm szépen én is Nőnapi köszöntést!
    Holnap megyünk péntekig wellneszni Egerbe:)...jó lesz kicsit enni más főztéből...:pxD
    Tegnap falun voltunk ...jó volt dolgozgatni kertészkedni..egy cicu már megint benn maradt 1 hétre...:( most már nagyon oda figyelünk...ne menjenek be..a múlt héten a párom meg fiam egyet egy fél óra alatt kitessékeltek de egy csak benn maradt:(
    Nahh de Hál Istennek nem lett baja kiugrott evett szegény sokat ivott.
    Szomszédtól kecske pörköltet kaptunk...ma ettük meg..én nagyon keveset...kicsit birkához hasonlít az íze de édeskés..
    Jókat írtatok olvastam ám mindent...
    Szavazok..

-Anyu-, Ms.AbyZu, **jeje** és 8 más kedveli ezt.
  20. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

Megtudom érteni, hogy ritkán szánod rá magad. Nálunk is ritkán fordult elő eddig, mert a krumpli reszelés nem egy felemelkedő élmény.
    De most sikerült gépesíteni ezt a munka folyamatot így biztos gyakrabban előfog fordulni. Én például nagyon szeretem a vörös boros marhapörköltet sima nokedli helyett juhtúrós sztrapacskával, bár amióta könnyű hozzájutni a marhahús helyett a vadhúst részesítjük előnybe de azzal is finom.
    A mai kaját én rendeltem, malacpofa hús volt sütve krumplipürével és a lányom meg somlói galuskával lepett meg.

Az event jobb oldalával a 142. szintnél járok. Még jó pár tárgyat meg kell keresni a végéig, pláne akkor amikor nem akarja elfogadni a kattintást.