Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    A Titokzatos sziget event kész, a másikkal még "döcögök". :)

upload_2025-6-29_23-26-10.png
    Szép álmokat mindenkinek!

2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, köszönjük. Szeretném kérdezni, hogy cserélni is lehet képet, vagy csak törölni és újat feltenni? Csak mert, hogy a régi verzióban lehetett cserélni is.

Kész lettem én is az eventekkel, a lámpásat megcsináltam Csibelibén is. Azember totális sztrájkot jelentett be a farmjára. Azt mondta nem érdekli. Nah mindegy. Azért én megcsinálom nála amit tudok, de nem töröm kezem lábam miatta.

Melegszik az idő. A héten megint kibírhatatlan lesz. Nem is megyünk sehová a héten. Még jó, hogy tavaly megcsináltattuk a légkondit. Most tuti kipurcannánk panelben a 10.emeleten.
    Szépen gyűlnek az új farmképek az új szavazós oldalon. Szavaztam is bőszen :D

3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Hát a 10, bizony nem semmi, van lift??
    Én fel sem bírnék menni, nekünk az idén lett csak légkondi, tényleg ma már nem luxus ebben a hőségben sajna.
    Norbi!
    Te biztos tudod hogy tanítja meg a varázsló a pókot úszni?????

Hokusz pók Ússz remélen jót pacsáltál

4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..tennap kész lettem a szentjánossal.. a szigetest most csinálom tele raktam tyúkóllal a főfarmot...felröpi meg van...csak tyúk meg kakkuk kell kitenyészteni...
    Szia erre én is gondoltam majd hogy lehet cserélni...de lehet törölni kell és nem vész el a szavazat nem tudom...nem próbálom ki..:D

Szavaztam is ...tőllem még egyenlőre mindenki 10-et kap..míg nem látszódik nagyban a kép.
    mert így nem tudom felmérni az összhatást..még szemüvegben sem...8):):D

Last edited: Jun 30, 2025 at 3:18 PM
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Erzsike. Persze, hogy van Kettő is. Be@na ha nem lenne xD

zsani_apja and Kuzdern like this.
  6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam mindenkire! :D
    Szép álmokat mindenkinek!

Last edited: Jun 30, 2025 at 10:23 PM