Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Sziasztok!
    No és ez is.https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-változásai-csevegő.2390/page-4#post-1448845
    Nehogy már zökkenő mentesen menjen már valami is.:oops::mad:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...szokat-eventcsevegő.26297/page-6#post-1448853
    Még egy hír. Jó é vagy nesze semmi fogd meg jól.:music:
    Hát megértésetekkel szöveggel tele van a hó cipőm, tudom hogy nem a modik a hibásak, ők csak közlik a központtól való tájékoztatást jó lenne már ott feljebb egy kis változást beiktatni , de no komment.:wuerg: Azért annyira már nem hat meg semmi a játékkal kapcsolatban, úgyis én döntök, oszt szoroz oszt ennyi.xD

Utoljára szerkesztett: 8.5.25, 14:00
    **jeje**, tina07141983, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  2. cili53

cili53 Fórum bárója

**jeje**, tina07141983, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Közben kijött egy új információ:
    A TWINDELAY kód 2025. május 17. szombat 23:59-ig váltható be, fiókonként egy alkalommal.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...nt-későbbi-indulása-miatt.26304/#post-1449012

További jó játékot!

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    A türelem kódot terem. Mi lesz szegény rózsával!? :( :D

6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütés volt, de hideg. Mászkálós, tornás piacos napom volt. El is felejtettem aratni az eventgazt. Kapirgálom csak, nem fogok beleszakadni. Holnap spenótot főzök. még nem tudom mivel, de spenót lesz a biztos. Tegnap főztem egy kis eperdzsemet. Micsoda illat! Utoljára a drága párommal csináltunk ilyet.... hiányzik. Ő is.
    Oli reggel meg volt bolondulva. Akkora futkosást csapott, mint egy ménes. Neki mindennek, fel a szekrény tetejére, le, ki a teraszra...

Megyek szavazok.

Zene

7. jófarmerlány

Sziasztok!

Galadriel, **jeje**, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

reggelt!
    Vannak azért pozitív dolgok is a játékban és azon kívül is. :)

Tegnap beszélgettem egy nénivel és megállapítottuk, hogy életünk végéig fogunk élni. :D

9. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok !
    Jó reggelt Mindenkinek :)

Eventet elkezdtem , a 10 órás növénnyel indítottam most így kényelmesebb.
    reggel este aratok , még véletlenül sem kelek fel azért , hogy éjszaka is arassak
    Bahamán fa és növény kiváltva , termelésben vannak
    Titokfák betervezve , talán érkezik új fa is

Szép napot Mindenkinek :)
    Vigyázzatok magatokra :inlove:

10. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Én is elkezdtem az eventet hosszú érésű növénnyel...még jó, hogy ilyen is van. Amikor meló van úgysem tudok aratni és hétvégén sem tudnék többet lenni.
    A tárgykeresős eventnél is mindent letermeltem aztán kedden elég gyorsan lejátszottam mindent és végigvittem a játékot. A tapírnak örültem mert még nem volt.
    A szezonosból tegnap meglett a porzófa,holnap a kopasz ciprus és muntyák is meglesznek...ezekből sem volt még egy se.
    Már nagyon rég vettem titokfákat...de tegnap megvettem farmaranyér mindkét csomagot ,így rögtön meglett a 2 új fám.

11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütés, de nincs dögmeleg, ezt szeretem. Tegnap éjjel kaptam egy meghívást egy színházi előadásra, vígjáték, szóval igent mondtam. Kicsit gyorsan kellett leszervezni a dolgokat, de sikerült. Ma még a lánykánékhoz is megyek, meg a porszívót is körbe kell kergetni. Az eventet elkezdtem a rövidebbel, nem kedvenc. Jutok, amaddig jutok.

Megyek szavazni.

Zene

Leszoktam a titkosokról. Soha semmi érdekes.... A szigeten én is hasonlóan vagyok. Szépek az új növények.
    Grat a keresőshöz! Sajna nem jutottam el a tapírig, no de majd lesz. Vagy nem. A szezonosból én is kiszedtem minden érdekességet.

12. zsani_apja

halo!
    Ma lesznek változások. Ne kérdezzétek, hogy mi, de rengeteg gólyát láttam repülni. :D

13. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Szia!
    Nem kérdezem csak azt hogy mikor, óra, perc, másodperc,xD a gólya a babákat szokta hozni, rengeteg.....:music:
    Tényleg elemében vagy Apja.
    Tudod mit én akkor is pisztáciát kérek még ha elfogyott is.:DxD;)

Fätum, Kuzdern, Puli-tanya és 3 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

Szia!
    Már rendeltem. :D Győrbe vannak ismerősök, mehettem volna, de nem volt kedvem. :) Sógorom grilleznek, ez már sok nekem. :D

Fätum, Kuzdern, Puli-tanya és 2 más kedveli ezt.
  15. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Sokk......xD Hát van ez így.....xD

Fätum, Puli-tanya, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

Ezek azt mondták, hogy pápá, pápa, aztán röpültek vissza. :D
    Még egy ó kb. és meglátjuk, Erzsi néni. Esetleg, ha csúszik, akkor holnap. :)
    Sokk az mindig van. :D

update: nem jött el a változás ideje, holnapra ígérte a szent atya. :D Bízzunk a legjobbakban. :)

Utoljára szerkesztett: 10.5.25, 16:12
    Fätum, Puli-tanya és szellorozsa kedveli ezt.
  17. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia.. Ceerendence super nóta....erre lehet rázni...meg a tagok..;)xDde régiek ők is ...hát ezek a régi zenék mindent visznek ....
    mondja az öreg néne;) (őzikéje ):D.
    Nekem is lett muntyák a titkosból csak néztem ez meg mi...de jó hogy van.
    Eventet csinálom...5 órással kezdtem. Az előbb a párom fülemre tett egy fejhallgatót..magyarul fülest:) lóg ki egy két elem meg ez az mondja büszkén rádiót csinált kettőt délután...de kis gyufa méretű...mondom jó szép:sleepy:...ezé nem haladnak a férfiak semmivel mer elmolyolják az időt..:eek:
    Bezzeg én most is milyen hasznosan tőtöm ..:D8)

Fätum, jófarmerlány, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  18. jófarmerlány

Sziasztok!

Fätum, Galadriel és Kuzdern kedveli ezt.
  19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk szép, melegszik is. Tegnap este megsétáltattam a kabátom, nem volt rá szükség. Érdeks volt a darab, de semmi esetre sem vígjáték. Ionesco: Makbett-jét néztük. Inkább volt groteszk, de végül is tetszett. Az eventet tekerem, amikor eszembe jut, de már a gyopit is teljesen elfelejtem, még a napi 1 kapálást is.

Megyek szavazni.

Zene

Fätum és jófarmerlány kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Elkezdtem én is az eventet, a rövidebbel. Nem tudom meddig jutok, majd a jövő héten már látni fogom, Az előző eventnél sajnos a tapírt nem sikerült megszerezni. Nem baj, talán lesz a következő szezonban, most ahogy a mostaniba is betették a muntyákot. Pajtát töltögetek. A megrendelők a szezonban úgy el viszik a készletet, mint a sicc. Tápot is keverek, hogy tudjak majd állatozni, így nem győzöm pótolni a pajtába amit kell. De nem bánom, én szeretem ezt az azt csinálok amit akarok filinget. Nyugis így játszani és ez tetszik.

Este szavazok :)