Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia én is Röfist nem tudtam megcsinálni végig...csak az alap lett meg.
    A felhőt meg megkaptam a másodikat..és csa 376 csillagom lett és nem tudtam megvenni rá...mi is vót az..nahh mindegy.
    Tennap Miskolcon voltam szűrésen avval is eltelt az idő...nem olyan nagy cucc a második felhő...Pufóka ládája viszont nem rossz lett volna. Nézem lesz event valamikor...
    Né mától lesz....:( tennap este későn értünk haza nem is olvastam...Főfarmon üresen nincs benne semmi..nahh semmi felröpin nem lesz:

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    szellocske, ez a baha annyira hiányzott nekem, mint neked a tészta szűrés Miskolcon. :D
    Kész vagyok, csak bolyongok, a szentélyt is alig találtam meg. Na mindegy, 13 évem van még a nyugdíjig. Szerinted a bahán érem el először a plafont, vagy farmon. Azt gondolom, hogy a fürdőben, ahhoz csak létra kell. :D :p
    eventet holnap kezdem, most nincs energián 20 percenként aratni.

3. cili53

cili53 Fórum veteránja

Sziasztok:)

Tessenek Tippelni!!! Koko...Norbi.....Anyu...Erzsike...Ani.. Erika.....Tina......Alex..... Szellőcske........ meg aki még szeretne holnap zárom a tippeldét....:):inlove:

Sajnos a Gyöngy hőmérője nemsoká pirosba.....aggódom ....

Erika Nagyon Boldog Születésnapot:)

4. zsani_apja

Tudjátok mi megy a tv- ben?
    Apja, kicsi lett a jaguár kalapja. :D

5. szellorozsa

Szia mi az a bolyongás..megnéztem télleg sok új ól fa :) csak 875 szinten vagyok...ez elég alacsony...szerintem más már 1000 vagy több.. Te tudod hol éred el a plafon szintet...szerintem a Bahán elősször... a másikon nem tudom mennyi de ott képtelenség ...:)
    a fürdőbe nekem lépcső kell :D...most van a Szlovák Német meccs...nahh én most nem nézem megyek kicst tornázni...
    Szia Cilikém..legyen a tippem : 210 ezer...:D...mondom nem becsüllek már alá xD.
    Igen Gyöngynek nagyon alacsony már a zöld hőmérő...:oops: olyan jó lenne ha már belépne:inlove:...
    Szia apja...hát olyan nagy fejed lenne? xDvagy jaguár kicsi?;)...vagy elszabták?:eek:

jófarmerlány and zsani_apja like this.
  6. zsani_apja

Szerintem csak simán csütörtök van. :D :p

szellorozsa and jófarmerlány like this.
  7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Cilikém, én is tippelek 150000 db "cicád" lett.
    Szép álmokat mindenkinek!

8. szellorozsa

Én meg azt hittem hogy holnap péntek lesz...;)