Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Öregszel Apja????? Vissza a 80-as években, no ugye hogy milyen kedves tud lenni még egy két mozdulat is.:inlove:No az én kézzel írott szövegemet, kevesen olvassák el olyan mint a macska kaparás. mindig is írígykedtem aki gyöngy betűkkel tud írni. :inlove:
    jó.PNG
    No akkor már ha itt tartunk, ly -s betűknél akkor a leghosszabb magyar szavaink ki se tudom az elsőt rendesen mondani.
    El sumákoltad a főnök lettemre a választ......:music:

Utoljára szerkesztett: 9.11.25, 13:10
    Galadriel és zsani_apja kedveli ezt.
  2. cili53

cili53 Fórum veteránja

Sziasztok:)

Nincs hideg de hajnal óta esik az eső, ma felmentésem volt főzésből, tegnap egy fazék toroskáposzta /imádom/ és túrós, meggyes rétest volt az ebéd, maradt bőven mára is:)
    Szavazok:)

Ezt a kéthetes eventet csináltam, nem kellettt bontani semmit, hamar kész lett,...... a teliholdason még reggel este /mikor eszembe jutott/ arattam, pár napig a 8 órás eventnövényt,...... jók voltak a dekorok és az ajándékok:) szeretem mahjong játékot:)
    Tegnap este renzóból kiszedtem a Csokinyuszi tojást :)

Reggel kiraktam 10 piccolót:)

Szia Apja:)

Gratulálok ....gondolom több lóvé,..... bár több felelősség is:)

Tényleg jóók , szoktam hallgatni :)

Most Joe Cockert hallgattam meg 2x , amit Emese hozott,......nagyon szeretem a jellegzetesen rekedtes, mély hangját:)

Drága Gyöngy:)

Nagyon vártunk itt is , nagyon örülök, hogy újra itt vagy köztünk, hiányoztál, gyógyulj gyorsan, jó egészséget:) /a játék gyógyít/

Utoljára szerkesztett: 9.11.25, 14:36
    Kuzdern, Galadriel, feki13 és 4 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Nem is tudom, mit írjak most.
    Igen
    :D

4. feki13

feki13 Fórum félistene

Szia Cili!

Ez valami zseniális nyitás! Gratulálok :)

Kuzdern és cili53 kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én inkább azt mondanám, hogy zseni nyitotta, nekem a látszat egy majális. ;)

feki13 és Kuzdern kedveli ezt.