Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Kint voltam cigizni. Most csak a forint esik, azt legalább nem kell lapátolni. :D
    Boldog névnapot, cilike!

2. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Egyszer hirtelen nekilódultál a top-on,és már ott is vagy az elején, így kell ezt csinálni, gratula

3. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Én nem megyek ki cigizni mert itt a hó esik. A forint eshet, most van euróm :)

zsani_apja, cili53 and koko.54 like this.
  4. zsani_apja

Én kimegyek, ha esik, ha fúj, ha hozzák, ha viszik, ha nem, akkor is. :D Itt csak hideg van. Egyébként most erősödik a forint, veszek is X eurot jövő héten, nem 10- re gondolok. :D
    Úgy unom ezt a keresgélős eventet, nem tudom rávenni magam, hogy elkezdjem. :(

SnéDóri and koko.54 like this.
  5. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Boldog nevnapot cilike!
    Sajna csak itt ertesülök a nevnapokrol,nalunk nem köszöntik szülinapot igen.
    Kivancsi vagyok meddig lesz meg Euro!

zsani_apja likes this.
  6. zsani_apja

Szia!
    Azért haza ne költözz, hogy a névnapodon felköszöntsenek. :D ;)

SnéDóri and koko.54 like this.
  7. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Meg egy ev es 50 eve elek itt kint,mar ide gyökereztem,igen regen jartam odahaza,sok szep orszagok vannak.

zsani_apja and SnéDóri like this.
  8. zsani_apja

Az szép, egy fél évszázad. Én akkor próbálkoztam a biciklizéssel. :D Kár, hogy nem értelek utol. ;)
    Ezt miért írtad? Kivancsi vagyok meddig lesz meg Euro!