Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórumelemző

Szia!
    Tojásos nokedli, lekvárralo_O xD Ettől már csak a hal lenne morbid pudinggal :p

Szép napot mindenkinek!:music:

_Ilona49_, cili53, **jeje** és 6 más kedveli ezt.
  2. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Sziasztok...játom jól kifőztétek magatokat...:D Én is ma felébredtem 5-kor..nahh mondom 6-ra ott leszek a Lidl- előtt...hogy kapjak paradicsomot...;)már vagy 3-szor vótam oszt nem vót...:)
    Valaki itt írta Dóri vagy Ilona hogy ő sem kapott...de úgy vittek mindent..fél 8-kor voltam...szóval lett...utánna főzés mer a fiam 1-re ment most dolgozni...a macskáját Borkát haza vitte délelőtt...szombatig majd 2 hétig itt dekkolt...mondtam vigye át hozzá Aladárt vendégsébe..
    Ezekben a napokban állandóan takarítás takarítás...Húsvétra meg a 3 macska...
    Ma jó idő volt..bementem sapkába reggel a Lidlibe mikor kijöttem megváltozott az idő.. szépen sütött a nap...de hát mondom a sapka már marad.
    Vettem futó cucott...tegnap este néztük a Futni mentem c. magyar filmet..kaptam az ihletet...:D
    Amugy nem néztem végig kicsit unalmas volt...a sztori is...a vége biztos happy end lesz...lehet meg sem nem nézem majd megkérdezem..
    Ma este megyek a templomban...Úr utolsó vacsorájának ünneplése...holnap délután is 3 -kor halála...este fáklyás körmenet...
    Össze állítottam reggel a listát..mikor mit főzök sütök...vasárnap hétfőn vendégség és mi is megyünk..
    Lassan megyek ezt-azt csinálni utánna készülődök ..ember megy majd falura..de előtte kötelező lesz neki felmosogatni...xD

Ez volt a vendég cicus...még nem hoztam rólla képet ..brit rüvid szőrű...nahh nem volt szívbajos ha elfogyott a cica-kaja egyszerre kaptak..minden szívrebbenés nélkül a nyomult a másik kettőjéhez..mancsával kapott el mindent....ügyes nagyon..Néha Tyson-nak hívtam...:D kicsit nyomott képe miatt...8)

Mániája az asztalról szépen lelökdösni mindent...esténként meg trappolt ide- oda...:oops:
    Aladárt nem viselte meg ahogy látta hogy fiam tuszkolja be a hordozóba...;) úgyhogy a vendégségnek vége lett.;) Szavaztam...
    Mindenkinek jó készülődést..lelkiekben gazdag szép Ünnepet kívánok!

Utoljára szerkesztett: 2.4.26
    cili53, **jeje**, Ms.AbyZu és 8 más kedveli ezt.
  3. apjok

apjok Utánpótlás-írogató

halihoó!
    Ez aztán tényleg jól sikerült. :D

cili53, **jeje**, SnéDóri és 6 más kedveli ezt.
  4. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Ragyogó napsütés volt ma. Danikám jött ablakot pucolni, végre volt értelme, nem esett. Orvosoztam. Teljesen kinyúltam mire hazaértem. Még 2 doki hátra van. Unom. Sajnos nem leszek fiatalabb, akármit is csinálnak a dokik, de én már megbékéltem vele. Ez a tegnapi ilyen-olyan földekk, meg valonok-polipos bigyusz-... Morogtam mert valami horror időt hozott a céklámra. Vártam vele máig, hátha lesz valami truváj, de ivel semmi nem lett kitöröltem, és pont. A csöves iszonyat lassú, sajnos nem mindig jut eszembe időben aratni, így még csak a 11. pálya van kész.

Szavaztam.

Zene

cili53, **jeje**, SnéDóri és 7 más kedveli ezt.
  5. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

Mosolygós szép estét!
    Végre sikerült szavazni

Az örömóda megunhatatlan!

cili53, **jeje**, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  6. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Végre itt a húsvéti szünet! :wuerg:xD
    Én már bevásároltattam magamnak az urammal a nyuszira, még anyuéknak szombaton megyek, tudom bolondok háza lesz...:eek:
    De aki dolgozik, annak akkor lesz ideje...:p
    Nálunk marhahusi leves, csülök, tojással, meg rengeteg friss zölddel, majonézes saláták, meg sonkatekercs.
    Lesz kalács, meg sajttorta. Lehet rittyentek még egy kis sajtos pogit, persze glutén, és tej mentesen..:p
    Szavaztam!
    Tina! Cukker képet csináltál! :inlove:
    Még jövök!

Drága Anna! Nagyon sokkkk a meló, alig van időm bármire is, de azért igyekszem... :inlove::)
    Koko-kám eltünt a szomszédlistámról, remélem nincs baj...:eek::(

Utoljára szerkesztett: 2.4.26
    cili53, **jeje**, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  7. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Mesike, együttérzek veled, ÚÚÚÚTTTTÁÁÁLLLLOOOOMMMMM az orvosozást, attól leszek még betegebb, de sajna fiatalabb már nem.:D
    Sajnos koko nálam is eltűnt, pedig nemrég még ajándékot is küldött, aztán napok óta semmi hír felőle, se ajándék, se megjelenés itt az MB-ben. Reméljük, nem beteg. :(
    Áldott Húsvétot mindenkinek. mára pedig szép álmokat!

cili53, **jeje**, Galadriel és 9 más kedveli ezt.
  8. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórumelemző

9. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Be kukk. Valóban sokféle az ízlésünk, a sok főzőcske amit írtatok, ki hogy ,mint szereti, valóban vannak köztük eléggé meghökkentők is.Én pl.a zöldbab főzeléket, tükör tojással, és ropogósra sütött füstölt szalonnával szeretem,Azért nagy nehezen össze állt nálunk is a húsvéti menü. Nagyon hasonló mint amit ti is łrtatok,
    Élénk színű húsvéti köszöntőkép vágott.png Húsvéti Kép Tavaszi Hangulattal 2026. 04. 03. 12_52_30 versike.PNG

Ms.AbyZu, _Ilona49_, cili53 és 9 más kedveli ezt.
  10. Galadriel

Szép napot
    Ragyogó napsütés van. A sonkát megfőztem, most hül a levében, az éjszakát a hűtőben tölti. A marhahús is megvan már puhítva, a levében hűl a hűtőben. Holnap megfőzöm a tojást a kaszinóhoz.... Sajnos a húgomék lebetegedtek, szóval kimarad a tali. sajnos. Betojt az iptv. A telekom azt mondta, nézzem a tv-t laptopon.

Szavaztam.

Zene

-Anyu-, cili53, **jeje** és 7 más kedveli ezt.
  11. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szép szombatot kívánok!

Utoljára szerkesztett: 4.4.26
    Ms.AbyZu, -Anyu-, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Akinek nincs laptopja, annak küldenek?

-Anyu-, cili53, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  13. alzapont

alzapont Utánpótlás-írogató

halihoó!
    Éjfélig megrendeled, délelőtt az ApjaBoxban leled! :D

upload_2026-4-4_13-52-22.jpeg

-Anyu-, cili53, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Írtam nyuszinak, hozzon nekem csillagos érmét, de EURO csokit kaptam. :D

-Anyu-, cili53, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  15. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Látom Apja nagyon ráértél. xD
    -
    Eventnél második körben a hetes pályánál tartok. Megy ez...nem kicsit. :D

upload_2026-4-4_15-59-2.jpeg

Ms.AbyZu, -Anyu-, cili53 és 8 más kedveli ezt.
  16. jófarmerlány

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, GA-BI-O-Farm, -Anyu- és 7 más kedveli ezt.
  17. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Apjok te kevered a szezont a nyuszival...:D Dr. Apjok rendelésére akartam menni...;)amugy meg húsvétkor nehogy mán dolgozzál...:p.
    nahh most látom bevonták a Bannerom...lehet nem jó volt méret...hát majd kiderül...:eek:teszek ideglesen másikat...;)de majd máskor ...így sem jó..

Kívánok mindekinek nagyon szép húsvéti ünnepeket!

Utoljára szerkesztett: 5.4.26
    **jeje**, Ms.AbyZu, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  18. Galadriel

Szép napot
    Nagyon szép nap van! Remélem mindenkinek úgy telnek az ünnepek, ahogy szeretné. Ma a lánykáméknál leszek, de készülődnöm is kell holnapra, ők jönnek. Meg szeretném csinálni a tzatzikit, a vadasmártást, a tiramisut, meg meg akarom pirítani a zsemlekockákat a zsemlegombóchoz. Szóval megyek szambázni a konyhába.

Szavaztam

Zene

Hát, persze, hogy nem. Viszont tegnap kijött egy mókus, és megcsinálta.
    Én is pont itt tartok, de olyan rengeteg cső kell hozzá, hogy legalább 2 nap.

19. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok! ;)

**jeje**, Galadriel, Ms.AbyZu és 8 más kedveli ezt.
  20. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

Mosolygós, napsütéses ünnepeket!
    Adriel! Megint megörvendeztettél a zenés videóval.Igazán kellemes hallgatni,egy kicsit ...sajnos csak ülve...riszálni.

Összejött néhány +-t adó bónusz,most így pajta töltögetés vetés,aratás.
    Voltam szavazni is.

**jeje**, Galadriel, Ms.AbyZu és 7 más kedveli ezt.