Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. alzapont

alzapont Utánpótlás-írogató

Van egy nóta, nem dalolja senki, ezek szerint, nem is hallható,
    szellocskének fekete szemébe szerelmes lett egy farmos legény.

jófarmerlány és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Gratulálok! Jó egészséget kívánok mindenkinek. Örüljetek együtt , ennek a babának.:inlove:
    De hát kérdezgettünk. :inlove: De hát nem vagyunk egyformák:inlove:
    Nahát kellemesen csalódtam benned.Nem is gondoltam volna. Úgy látszik elég nehéz téged ki ismerni.
    De jár egy nagy piros pont:inlove:*********

Szellőcske hoztad a formádat, :inlove:Nem csalódtam benned.:inlove: De nagyon aranyos vagy:inlove:

.

Utoljára szerkesztett: 17.10.25, 10:49
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, személyesen azért más lenne. :) Ezt leghamarabb JÓSunk élheti át majd. :D
    szellocske, megint lesz, min agyalni :D

4. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

OTE="alzapont, post: 1469930, member: 209205"]Van egy nóta, nem dalolja senki, ezek szerint, nem is hallható,
    szellocskének fekete szemébe szerelmes lett egy farmos legény.[/QUOTE]
    Tyű a mindenit, Szellőcske erre varrjál gombot.:inlove: a szem pár.jpg

*********** kép levendulás.jpg tündér komandó vers.jpg kvíz1-2.jpg kvíz 3-5.jpg

Utoljára szerkesztett: 17.10.25, 13:27
  5. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Felénk nagyon kellemes az idő. Szeretem az ilyen szép őszt. Az avar illata lengi be a levegőt, lágy szellő fujdogál, és hét ágra süt a nap. Kicsit el voltam havazva a napokban, de már vagyok. Ezt az eventet én is kihagyom, nem hozott lázba, és jó lesz már egy kis nyugi, legalább a tanyán.

Szavazok. Anyu elhúzott, Ankám, Szellőcske és Cilike mi meg lemaradtunk. A mi pontjainkat nem változtatja meg a program.:wuerg::cry:

Zene

Először is, a gyógyulás lehetőségét azért ne zárd ki. Nekem a torna sokat segít testileg, lelkileg. Aztán pedig, NAGY-NAGY GRATULA AZ UNOKÁHOZ! Legyen benne sok örömetek, hozzon boldogságot, örömöt a családba.
    Grat, hogy kibírtad a szülést. Nem minden pasi éli túl. ;)
    De hát kérdezünk! Csak te szeretsz bújkálni szép csöndben. Pedig tudod, hogy minden is érdekel bennünket.
    Meg
    Hogy ti milyen ügyik vagytok! Csak a sok melónak nehogy megint nyavalya legyen belőle. Lassíts! Milyen az irodai élet?
    Végre el tudtam olvasni a versikéket. A telón nem ment. Aranyosak nagyon, köszönjük.

zsani_apja, -Anyu-, SnéDóri és 3 más kedveli ezt.