Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia Dóri!
    Mondjuk én régi dekorokat is meg fogok venni, ami már nincs meg, mert cseréltem, vagy elajándékoztam és amikor meglátom
    őket régi szép emlékek jutnak eszembe.1-1 szeretek belőlük birtokolni. Nekem azok többet érnek, mint amikkel megkínálnak mostanában, pl. semmit nem érő felhők.
    Persze az Ünnepi fa meg talán még a Repülő korizás és a Hócsúszda kaszkadőrei. Azért nekem nincs túl sok nagyon
    megérős dekorom. Az Ünnepi fa is csak 1 van, mert ugye tavaly a decemberem és a januárom azért elég vacak volt.
    Holnap lehet ráveszem magam meglátogatom a kisfarmokat és meglátom ott miket tudok megszerezni.

2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    A kis farmoknak nagyon gazdagnak kell lenni-e, hogy mindenből sokat vegyél xD

3. GA-BI-O-Farm

Szia Norbi!
    Szerintem nem lehet csak 1-1 venni és nem is tudnék, csak majd sasolok, hol mit tudok megvenni.;)

4. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

sziasztok !

Remélem Mindenki jól van :)
    Erikáról tudtok valamit ? írtam farmjára ezidáig nem jelentkezett , persze nem szeretném zaklatni csak aggódok ...
    próbálom összeszedni magam -nem egyszerű- , összeszedtem egy középfültő gyulladást , nagyon kínlódok , napok óta alig alszom , teljesen kimerít ez a nyavalya .

Csinálgatom ezt a Vikingest , de alig alig haladok bár napi egy/ max. két / aratással nem is igen lehet .
    Telefonon nem jelenik meg az eventes terület , más lehetőségem napközben pedig nincs.

Köszi az emlékeztetőt :)

Azt hiszem csemegézni fogok , a Fagyöngyös puszinak különösen örülök :inlove:

Szavazok :)

5. GA-BI-O-Farm

Kuzdern likes this.
  6. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Egyszer valamikor, valamiért kaptam Tőled a Boldog hógyerek, úgy örültem neki mint majom a farkának.
    Most a Szörfös Mikit szemeltem ki főleg, Fagyöngyösöm van, de lesz pár új-régi kis dekorom;)

7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jobbulást ;)