Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Én meg képzeld el, hogy félek hóba vezetni pedig 35 éve napi szinten vezettem. De sokszor ha nem volt muszáj el sem indultam. Most hogy már korosodok, nem tudom mivel lehetne rávenni a hóba vezetésre :) Már riasztottam az unokaöcsémet, hogy ha mégis mennem kellene valahová, akkor ő lesz a taxis :)
    Na amúgy hulla fáradt vagyok, még be kellett fejezni a padlás takarítást. De kész, jöhetnek a födémet szigetelni . nálunk az éjjel is esett egy pici hó, csak mi ilyen dimbes dombos faluban lakunk, elég magasan, szóval nem annyira ecccerű a közlekedés.

2. cili53

cili53 Fórumgróf

Sziasztok:)

Kora reggel nálunk esett a hó, aztán szinte ragyogó napsütés ......egész nap:)

Szia:)
    Nem is rossz ötlet , nálunk is mindenki imádja a bolonait:)

Szia:)
    Most olvastam én is az előrejelzést ,......azt írják..... hogy olyan hideg és akkora hó jön , amire rég nem volt példa Magyarországon:(
    Hólapát beszerezve:)

Szia Dóri:)

A barátnőm is fél..... én meg imádok vezetni.....télen, nyáron..../hát kb 20 éve nem ültem vonaton, buszon,..../

Köszönöm mindenkinek a sok-sok ajándékot megpróbáltam viszonozni:)

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Szomszéd ajándékos nap tolódik egy napot. Pont írni akartam, hogy nem jó az idő, de hál Isten pont belefutottam a hosszabbításba. :) Egy 50 FA- t hozzá dobhattak volna. :D

Last edited: Jan 4, 2026 at 9:32 PM
  4. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Nem cserenap az apja, hanem szomszédaji.

5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

Ui.
    Kedves miniowl, régen láttunk körünkben, üdvözlünk újra!
    Aranyos kis farmképet készítettél, szavaztam is rá! :D

Last edited: Jan 4, 2026 at 9:32 PM
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon bele ragadtam, javítom is. :D
    Köszi!

7. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Köszönöm kedves szavaid!
    Nehehezen sikerült ez is, még tanulom ezt az új rendszert :sleepy: Már pár napja szavazok én is :)
    Jó éjszakát!

8. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Cilikém én bizony nem szeretem már a havat, fiatalon igen, no meg bentről a meleg szobából nézni ahogy nagy pelyhekben esik a hó. Be szorulunk a lakásba, csúszik az út , el kellene dobálni a havat ha bírnánk, pedig erre délen sok havat mondott meg igen kemény mínuszokat, még a bevásárlás is gondot okoz, pedig valamikor még fel nőt fejjel is örültünk a hónak ahogy dobáltuk a havat úgy visongtunk mint a gyerekek. akkor én elkezdtem az embert hógolyózni, egy darabig tűrte utána megelégelte és egy nagy lapát landolt a nyakamban. Szép a tél de hát.......
    Magical snowy street hó az utcán.png Képalkotás biztonságos jelenetekről 2026. 01. 05. 10_31_01 vers.PNG

9. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Hu emberek kazán megjavítva. 80 ezerbe fájt :) Ha végleg bedöglik, akkor már csak a kondenzációs rendszerűt lehet venni, ami kb 1,5 millió. A miénk még turbós, úgyhogy akkor új kivezetés ami ugye nem kémény, csak csőben-cső :) Arany áron... Na mindegy kazán pipa, lassan melegszik a ház. Most kell egy maszek belgyógyászt keresnem, mert nálunk Tatabányán!!!!! a megye székhelyen NINCS szakrendelés a házi orvos meg már nem csinálhatja meg. Vicces helyzet ez. És csak egy szürkehályog műtét lesz...
    A hó is elkezdett esni.... Mindenki nagyon vigyázzon magára, én a házból sem lépek ki a rossz csípőmmel.
    Előkerültek a macskáim is. Két betoji, jöttek a szerelők elbújt mindkettő. Aztán egyszer látom ám, hogy a pasi kiment a kocsihoz, a bejárati ajtó meg nincs rácsukva. Na azonnal pánik szerűen kerestem őket a házban. Még jó hogy ismerem az elbújós helyeket :)