Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Ragyogó napsütés, kifejezetten meleg van. Jövőhéten végre jön a tűzhely szerelő. Tegnap rakottkrumplit sütöttem, ma rittyentek egy kis zöldbablevest. Nem értem ezt az eventet. Termelem a gazt, de nem tudom merre induljak.

Szavaztam

Zene

Ügyes vagy, én még nem értem.

koko.54, Ms.AbyZu, -Anyu- és 8 más kedveli ezt.
  2. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Kedves Ilona!
    köszönöm, de lehet olyan ember is, aki pont az ellenkezőjét mondja, mit akar már ez a nyanya megint itt.
    Más
    BCO.311b1cef-9d30-493d-86f4-6e6085256764farmeramakép az mb nek.png versike vágott.PNG
    Bocsi, de mint ha egy kicsit vissza húzódó lenne mindenki.
    Tényleg hadd legyen már egy kis vidámság, tudom mindenkinek meg van a saját nyűgje, nekem is.
    De hadd szórakozzunk már kedvünkre, az eventeket meg nem muszáj csinálni, csak akkor ha kedvünkre való, attól hogy most nincs meg a felhőm akkor mi van. Főleg ha nincs is különösebben szükségem rá.
    Még csak annyi valaki tud valamit Kokóról????
    ff0c5a45615b5f582ad817cb6b87517b.gif Egy frissen főzött kávé mindenkinek. Egészségetekre.

koko.54, Othep, Galadriel és 9 más kedveli ezt.
  3. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Sziasztok:

Tenyésztős event 2. rész

Díszkerti határ 2
    A küldetés kezdete (várhatóan): 2026. április 17. (péntek) 10:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2026. április 19. (vasárnap) 22:00 óra

Sikeres tenyésztést és szép hétvégét:)

koko.54, Galadriel, zsani_apja és 8 más kedveli ezt.
  4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét!
    Végre 7 vége...:p
    Szavaztam.
    A tenyésztőst hamar lezavartam. Tetszik a kitehető...:)
    Igazi nyári idő van, imádom. Holnap anyuéknak bevásárlás, takarítás, mosás, aztán haza kertészkedés.
    Vigyázzatok magatokra.
    Szia Erzsike.
    Köszönöm a versikét! :inlove: Aranyos, és tényleg ilyen vagyok... Jövök-megyek intézkedek.;)

cili53, koko.54, _Ilona49_ és 7 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

cili53, koko.54, _Ilona49_ és 6 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Szép napot
    Gyönyörű idő van, kellemes langymeleg. A hétvége a családozás jegyében teik. Azért majd főzök egy kicsit, jó kis spárgalevesre fáj a fogam, vettem is egy csokrétával. Nagyon szeretem ezt a zöldséget, bár nem nyuggereknek való.... Véfgre nagyjából átlátom ezt az eventet. Játszom mert ezt a mahjongot szeretem. Nem minden tisztult még ki, de majd az idő megoldja. A tenyésztős kész, még, jó hogy Cilink szóbahozta, mert elfelejtettem.

Szavaztam.

Zene.

Köszi a figyelmeztetést. Teljesen kiment a fejemből.

Jjjjja. Szélvész kiasasszony. Aztán lóg a beled a melótól, és lebetegszel. Szóval vigyázz magadra. Valami verseny?

Ezek mik? Nem tudok rájönni, hogy mit kéne csinálni.

1.png 2.png 3.png

Utoljára szerkesztett: 18.4.26
    cili53, koko.54, _Ilona49_ és 8 más kedveli ezt.
  7. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia Emese ...kb. én is úgy vagyok ahogy te nem minden tiszta az eventtel...de ültetek...meg játszok..de a pipák gyorsabban nőhetnének...:) Jó dalokat hoztál megint..egyet már nem hallani...de nem baj :) Szavazni szoktam általában minden nap.
    Délután falura megyünk...szomszéd faluban hurka.... pite fesztivál van...útba esik de szerintem nem megyünk be.
    A pite nem süti hanem olyan mint a véres hurka.. de sütve tepsiben...máj nélkül...ez állítólag a falu névjegye...ők találták fel :) én is ettem már...:)
    Szép idő van...süt a nap...mit mondjak még :):)

cili53, koko.54, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  8. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Amikor masnis kockát kattintasz le, kapsz valami "kincset", ami ott van a hátizsákban /gondolom felfejlesztetted 6-ra,
    mert 25 energiába kerül kiüríteni.
    - Az első és utolsó képed, ugyan az, csak 1 és 3 kincsnél be kell gyűjteni. Egyébként célszerű csak 6-nál üríteni.
    - Lépj be a kövi területre 10 db eltávolításával, itt egy új területen 5 párat kattints le és menj másik területre.
    - Lépj be 6 alkalommal új területre, tehát legalább 6 területen kell játszani, amiből már úgy látom 3* meg is tetted.
    Jó szórakozást hozzá:)

cili53, _Ilona49_, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  9. Galadriel

Köszi, próba.

cili53, koko.54, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szavaztam...
    Megyek kertészkedek...
    Csodás 7 végét...:)

cili53, koko.54, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  11. jófarmerlány

Sziasztok!

cili53, _Ilona49_, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  12. Galadriel

Szép napot
    Ragyogó napsütés van, szeressem idő. Tegnap isteni spárgalevest főztem, meg rántott padlizsánt, tzatzikivel. Nagyon nincs hús ehetnékem. Ma családozás lesz. Az eventet nem fogom tudni megcsinálni. Az a 10 db-os nem sikerül.

Szavaztam. Anikám! Sajnos véletlenül 9-es nyomtam. :(

Zene

-Anyu-, szellorozsa, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Itt keleten is kellemes az idő :)
    Vasárnapi ebédre megyünk, anyósóm 70 éves a mai napon...kisebb kerti partit rendezünk neki xD
    Süssön rátok a nap... :D

-Anyu-, szellorozsa, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha szeretnéd ezt a küldetést teljesíteni, akkor pontosan 10 csempét kell leszedned (5 pár.)
    De az nem elég, hogy éppen 10 csempéd legyen leszedve, hanem ekkora már meg kell jelennie a mászókötél ikonnak is, mert amikor a 10 db. megvan, akkor le kell menned egy újabb pályára és csak így lesz kész ez a küldetés.

Viszont az event szempontjából ez nem lényeges feladat, mert ahhoz csak az Eredmények fülön teljesítettek számítanak. A Küldetések, ahová a 10 db-os is tartozik, csak választható feladatok.
    Az event első felének teljesítéséhez 1950 energiát kell elhasználni. Energiába kerül szinte minden, nem csak a párok leszedése.
    Olvasgass az eventcsevegőben, sok segítséget találsz.

Sok sikert. :)

szellorozsa, zsani_apja, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia, sziasztok!
    Keleten kicsit borús az idő, eshetne is, már rég volt eső.
    Már hogyne tudnád megcsinálni, ez még csak az első rész, csütörtökön kezdődik a második része, újabb 1 hétre, úgyhogy
    termelgesd a gazt.
    De ha az 5 párt a szélekről szeded le akkor csak lesz egy mászóköteled, amivel tudsz menni másik területre, de olyankor ne
    szedj le masnis mezőt, mert az nem számít bele.
    Hoztam egy kis zenét, ami nekem nagyon tetszik.

Szép napot mindeninek:)

-Anyu-, szellorozsa, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Rád meg a mama. :D Gondolom megtette.. :)

-Anyu-, szellorozsa, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  17. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Itt vagyok ujra,sajnalom egy kicsit eltüntem lenni dolgaim.Remelem mindenki jol van,azt hinni lesz mit vissza olvasni.Minden szomszim eltünt,ujra kell majd keresgelnem.Olvasgattam igen sok eventek lenni,en most kimaradok ezekböl.Lattam valtozasokat pl.malom,meg jobban utana kell nezegetni.sok sikert az eventezöknek,meg jönni.

-Anyu-, Othep, szellorozsa és 8 más kedveli ezt.
  18. jófarmerlány

Sziasztok!

Mesikém, nem baj, majd valaki "megtisztel 1 db 1-essel, akkor újra kerek leszek! :)

Kokokám, csak ,hogy végre megjöttél, már nagyon vártunk, hetek óta borzasztóan aggódtunk érted!!:(

Boldog születésnapot kívánunk @ballamarika-nak, Ő is benézhetne néha-néha! :(

koko.54, -Anyu-, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  19. Galadriel

Szép napot
    Hajnalban volt egy kis zápor, de már süt a nap. Legalább a levegő kitisztult. Nem is baj, mert valami nagyon piszkálja a szemem, viszket egyfolytában. Tegnap sütögettünk a lánykáméknál finom csirkecombokat. Zsuzsikám csinált salikat, dumíroztunk.... Az event első része kész. Sokat segítettetek. Nem volt időm kibogozni....

Szavaztam.

Zene

Köszönöm. Siker!
    Köszi, sokat segítettél. Mindig leszedtem az ajándékos csempéket, ezért nem jött össze. Nagyon jó feldolgozás ez a mjúzika! Köszi.
    Bizony, bizony. Marikánk nagyon eltűnt. Ráírok, hátha előcsalogatom.

-Anyu-, Othep, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  20. csillagzoé

csillagzoé Fórum-zöldfülű

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Köszi a korábbi segítséget, most a következő kérdéssel fordulnék hozzátok:

Több, mint 700 sóm és 600 feletti mennyiségű cukrom van Farmerámában, azonban ezeket sajnos nem lehet eladni a piacon. (Mindkettőből van fám.) Valakinek van esetleg valami ötlete, mit kezdhetnék velük? Ha valahogy csengőpengővé, vagy tapasztalatponttá tehetném őket, az szuper lenne, mert így csak gyűlik. Lekvárokat nem nagyon főzök, három receptem van összesen, más nincs meg a Mesterségek völgyében.

Köszönöm a válaszokat!

Csillagos lány