Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Nálunk derüre boru, aztán megint derü. Ma lezárulnak a ballagással kapcsolatos dolgok, aztán kicsit több időm lesz. Nagyon elaszomorít, hogy 1-2 beszólogatás éket vert a társaságba. Ráadásul a kirobbantói nem is járnak ide, csak a szépségoldalon kevernek-kavarnak. Kérlek ne hagyjátok magatokat provokálni senki által. Ez a hely ezután is a nyugalom szigete lesz, ha mi is úgy akarjuk, és kerüljük a felesleges acsarkodást.

Szavaztam. MINDENKIRE, MINT MINDIG. Annyira le vagyok maradva, hogy nem is értem. Anikám! Elfelejtettem kerekíteni.

Zene

Köszönöm, a támogatást, pontosan így gondolom én is.

koko.54, tina07141983, -Anyu- és 10 más kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Csak bekukk!:)
    Mesikém, nem baj, majd kerekít valaki 1X . :)

Köszönjuk Lumináry a kedves hozzászólásodat! :D
    Szavazás majd estefele.:)
    Legyen szép a délutánja mindenkinek!

koko.54, tina07141983, -Anyu- és 8 más kedveli ezt.
  3. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia...itt is végre esett már tegnap este...délután este 8-ig falun voltunk...jól kidolgoztam magam...haza jöttünk..hát lett egy váratlan ide csöppent emberke...nem tudtunk vele mit csinálni..lekéste utolsó buszt Pestre...ez hosszú hogyan jött ide és miért és az ismeretség és hogy mi baja..szóval nem valami nyugodt éjszakám volt.
    Holnap megyek a katolikus templomptól Egerbe Misére a bazilikába...érsek Úr tart misét...biztos szép a bazilika tavaly újították..
    Bele húztam az eventbe...Felhő aratás után 34 perc alatt ért be a növény...strágyával...és 16 db. növény egy kis kockáról...pörgettem-forgattam:D ugyhogy ma etetek fogaskerekért :)
    Én is szavaztam mindenkire :) Anikám maj kerekítek én is elfelejtettem...de amugy meg kerek minden úgy látom..:)
    Nahh megyek dógomra...a körmöm manikűrözöm...kicsit nagyon tennap a fődezés...meg limezés-lomozás...ablakpucolás megviselte...;)
    Emese tetszett mindkét romantikus dal..a fiatalemberektől...;):)

Utoljára szerkesztett: 8.5.26
    koko.54, cili53, miniowl és 8 más kedveli ezt.
  4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét!

Nagyon szépen köszönöm! :inlove:

És drágasszág! Neked külöm köszönöm!:inlove:

Utoljára szerkesztett: 8.5.26
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)/Felvilágosítana valaki, ki az a kutyika, mert nagyon tudatlan vagyok? :)/
    Szép álmokat mindenkinek!

6. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok !

Tudom mostanában nem írtam , olvasni szoktalak benneteket, -bár nem mindig- , de szavazni is szoktam .
    Általában kevés időm van - , vagy nincs is - ezért van az elmaradozás.
    Mint tudjátok új -még meg nem élt - helyzettel állok szembe , és keresem a "Mindenkinek " legjobbat .
    Új helyzet a nagymamiság ahol a lehető legjobban kell teljesítenem .

Mindez mellett család , munka ahol megint csak helyt kell állni.
    Fruzsina lányom hatodikas , egyre több kérdés egyre jobban nyit a világ felé , kérdéseinek soha sincs vége.
    Táncot abbahagyta -azt a fanatizmust - amit a tánctanárt elképzelt , nem lehetett bírni . Nehezen vette tudomásul , hogy a táncon kívül még a tanulás hátravan , ami már másfél két óra intenzív "ugrálás" után nem volt egyszerű.
    Most rajzra jár és imádja . Olyan rajzokat készít ,hogy csak ámulok és bámulok.

Zalán .Repül az idő . Telnek a hónapok . Két hónapos elmúlt, közelítünk a harmadik felé.
    Annyira imádom szavakkal nem lehet kifejezni.
    Voltak már a "kötelező" orvosi vizsgálaton első oltást is megkapta.Rendben van Vele minden . Lányom is volt vissza a kontrollvizsgálaton Vele is minden rendben .
    Tejcit már pótolni kell , de ez legyen a legnagyobb gond .

Farm . Az ólak nullázása még mindig nem valósult meg -valakit lehet fel kellene bérelnem -, egyszerűen kivitelezhetetlen számomra.
    Eventek kimaradnak , nincs esélyem olyan eventeknél ahol napi négyszer, ötször aratni kellene. Így neki sem állok.
    Vannak olyan újdonságok , amire napokkal később szembesülök , mint hogy bevezették. Szóval az információkkal le vagyok maradva mint a borravaló.
    Az utóbbi napok írásai elszomorítóak számomra.
    Van véleményem -de nem írom le.
    Én -mikor szavazok- , Mindenkire és mindig a maximális pontot adom . Nem "csak" a képet pontozom. Az időt , az energiát és mindent amit az alkotó elképzelt , belefektetett az épp aktuális farmképbe a farmon " fellelhető" kincsekből .
    Trollkodás helyett meglehet próbálni , meglehet mutatni .

Szeretném ha visszatérne a csoportba a jókedv az összetartás.
    Ne engedjük , hogy feszültséget generáljanak a szánalmasra sikeredett viselkedésükkel .
    Ezzel nem a mi képeinket , saját magukat minősítik.

Legyen Mindenkinek csodaszép hétvégéje.
    Vele kívánom Nektek .

https://kephost.net/p/MjM5NTAwMQ.jpg
    https://kephost.net/p/MjM5NTAwMg.jpg

koko.54, cili53, Kuzdern és 10 más kedveli ezt.
  7. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Szép idő van, kicsit borongós, de szép. A madarak telitorokból kiabálnak, nagyon élvezem. Olikám elvonult a fürdőszobába aludni. Szegénykém halálra dolgozta magát.... Holnap mad főzögetek, ma élvezem a semmittevést.

Szavaztam.

Zene

Tinám! Zajlik nálatok az élet rendesen, de úgy is kell. A picurka pedig nő mint a gomba! Gyönyörűség!.

koko.54, szellorozsa, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  8. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Szia Tina!
    Élvezd ki a nagymamaság minden percét, mert rohan az idő. Egy arany falat Zalán, a képek alapján érzem a jó baba illatot.Köszi.:inlove:

koko.54, Galadriel, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  9. Gobio55

Gobio55 Fórum bárója

Szia!

Tudom, jó dolog unokákkal büszkélkedni, nekem is van kettő lányunokám. (17 és 9 évesek.) De ÉN soha nem tettem fel képet egyikről sem az internetre, mert egyrészt nem kérdeztem meg sem őket, sem a szüleiket, hogy tehetek-e fel, másrészt meg tudomásul kell venni, hogy ha egy kép felkerül az internetre, azt onnan már nem lehet soha eltüntetni.

Helyes srác Zalán, még jobb lesz, ha már futni is fog a nagyi elől. :) Oszt a nagyi meg nem fogja tudni utolérni! Én már ezt is tudom. :(

Ne haragudj, ne vedd letolásnak ezt az írást! Nem áll szándékomban.

koko.54, Galadriel, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép 7 végét!
    Jövök szavazni...
    Mammáék letudva, bevásárolva, takarítva, elpakolva.
    Lehet betekerünk a Parlamenthez, nagy bulika kerekedik...;)
    Drága Tinám! :inlove:
    Köszönöm a véleményed!:inlove::inlove::inlove:
    Hát ez a gyönyörűség?!?? Imádni való csepp baba... :inlove:Nem csodálom, hogy nem tudsz betelni vele...;):)
    Vigyázzatok magatokra, egymásra!

koko.54, cili53, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Szia!
    Valaki eltérítette. :D
    Szia!
    Nagyon helyes kisbaba. :) Picit belegondoltam, hogy akár már 10 unokám is lehetne. :D dejó is lenne

koko.54, -Anyu-, cili53 és 9 más kedveli ezt.
  12. szellorozsa

Szia Tina...jó volt olvasni téged már régen írtál :) Hogy telik az idő a lányod is már 6-os...nem rég volt kis baba...;)...de látod a tánc helyett csak talált magának megint valami olyat amiben ügyes..és nem terheli le annyirra.
    Nagyon aranyos baba a kis Zalán...látszik rajta milyen kis életerős vidám.
    Milyen jó ötlet a kis takaró alatta..hogy lehet jelölni hány hónapos korban készül rólla a fotó. :inlove:
    Sok minden új dolgok vannak már :)
    Neked is szép hétvégét...és jó időtöltést...gondolom jól be kell osztanod hogy mindenre jusson...máskor is írjál sokat ha van időd...:)
    Szia Anyu..te is jó sokat teszel-veszel...:) néztem a TV-ben mikor haza jöttem Egerből a bulikát...de nem láttalak ;):D:inlove:
    Nagyon szép a bazilika...tele volt..székeken ültünk...közben előadás alatt azért kimentünk...kívülről is megcsodálni...;)
    Szia...nahh ezen meg én gondolkodtam el...hogy akár 10 unokád is lehetne:D Számoltam 5..meg mindenkinek 2 ...xD

Szavaztam..látom két új kép van...superek...miniolw jó a teliholdas...:) van olyan dekor rajta amit még nem is láttam...:eek:

Utoljára szerkesztett: 9.5.26
    koko.54, -Anyu-, zsani_apja és 7 más kedveli ezt.
  13. miniowl

miniowl Fórum bárója

Szia Szellőcske!
    Köszönöm :)
    Melyikre gondolsz, amit nem láttál még?

koko.54, zsani_apja, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Eventelek lassan de biztosan kész vagyok, tegnap Regéc várában és környékén kirándultunk ;)
    A mai nap szüli nap a lányomnak, főzőcske, délután fagyizás :)
    Szép vasárnapot mindenkinek :DxD

koko.54, Ms.AbyZu, -Anyu- és 8 más kedveli ezt.
  15. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

BCO.b48487c4-28d1-4563-9eb1-44a587f9c112bagolyvágottméret.png
    Á nem hiszem......;)ehun van e.....
    Na arra azért kíváncsi lennék......Mikor mind a 10 egyszerre mondaná PAPA gyere ide. De egyébként én sem bánnám, majd csak elbírnák velük, de azért 10 félét nem főznék az biztos neked még akár lehet is, Egyébként nagyon szép meg jó ha 10 gyerek csicseregne körülötted, körülöttem.

Tegnap néztem az eskü tétel, nekem tetszett, új minisztere van Magyarországnak:inlove:Magyar Péter:)
    Remélem ennyit lehet politizálni.:)

koko.54, Ms.AbyZu, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  16. szellorozsa

Szis ..ami középen van az a pandi macik..meg lenn ugyanolyan figurák...kis majom..cica...:)
    amik olyan rugós kis alátéten vannak...azokat a figurákat nem tudom mik...
    Szia...boldog szülinapot a lányodnak :)
    Én meg átugrok a szomszéd faluba délután...olasz énekes lesz..meg szörpike :) délelőtt meg pizzát sütöttek kemencébe...

Szia..megint eltűnt a bannerem :( nem baj majd felteszem megint :):D

koko.54, cili53, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  17. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

18. zsani_apja

Szia!
    No mindegy, bagoly mondja verébnek. :D Ezt elengedem. :p
    Én ki írtam, hogy Magyar miniszterelnöke lett Magyarországnak :D ;)

koko.54, cili53, Ms.AbyZu és 7 más kedveli ezt.
  19. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Szia!
    Nem tudok rá semmit sem mondani:eek:

koko.54, cili53, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

kepkuldespontcomon hozom én is a képeket. Mivel nem regiztem, bizonyos nap után nem lesz látható. Ezzel együtt kell élni. :D

koko.54, cili53, Galadriel és 6 más kedveli ezt.