Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. miniowl

miniowl Fórum bárója

Szia!
    fentről lefelé haladva:
    pandás, majmos, macskás golyórágó adagoló a nevük :)

**jeje**, cili53, Galadriel és 4 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Itt megtalálod mindet, szellocske! :)
    Keresőbe beírod a nevet ...

**jeje**, _Ilona49_, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Köszönöm szépen :inlove::D

PS: Természetesen szavaztam én is.

Utoljára szerkesztett: 10.5.26, 17:59
    **jeje**, _Ilona49_, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  4. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

**jeje**, cili53, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  5. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia nem baj....biztos hogy nem te tehetsz rólla:)...majd felteszem azért is...:) nehogymán ;)

Szia...de ez látható mert meg van a könyvtáramban:D...a töltőn lehet eltűnik..xD..de ez banner..vegyék már figyelembe...
    Köszönöm...de ez honnan van neked? lehet eventben volt..és én nem csináltam...pedig aranyosak...nahh mindegy már...:(
    De mit apjok???:D én mit keresek??xD hiába írom be attól még nem lesz ;)
    De köszönöm szépen gondolom az adagolót írtad... akkor megnézem...

Szia...nagyon szeretem a pizzát :) ..de jó lenne ...fogok is sütni de csak sütőbe :)
    Gyerekkoromban volt kemencénk..azt mondta a nagynéném..mikor kicsi voltam...mindig a padkán ültem....mer már akkor is fázós voltam....:D
    Jahh szavaztam én is.
    Nagyon jó volt az Olasz énekes ...most délután.. Természetesen kellett táncolnom nem tudtam volna kihagyni. Az ember falun ő nem jött...gondolom jobb is neki...:D;)
    Igen köszönöm megtaláltam a golyórágó adagolókat...2018-as farmaranyeggyüttes csomagban volt....köszönöm mindekttőtöknek...akkor nekem már ez nem lesz...:(

Utoljára szerkesztett: 10.5.26, 19:29
    **jeje**, Kuzdern, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  6. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, _Ilona49_, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  7. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Ez így teljes, csak a pontosság kedvéért. DE nem szoktuk kitacepaozni a szavazókat. Mindenki láthatja, aki akarja.
    1.png 1.png

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Majd, ha ráérsz és érdekel a lista, kérlek nézd meg a szavazások idejét :)
    Cili: 17:40:30 az utána következő szavazó 19:18:54

Nem én voltam aki a topiklakók teljes létszámú szavazását hangsúlyoztam.

Nem ígérem, hogy ez többet nem fog előfordulni, remélem mindenki tartja a topik szabályait és nem sokszor fordul elő ez a lista :)

Legyen szép napotok :)

9. szellorozsa

Szia...johhhát van olyan ..aki aznap nem szavaz..mer éppen nincs ideje...vagy valahol van..:) semmi baj ebből...:) ezt nem írja a szabályzat elő hogy mindennap kell :) Látom a listán pl. tegnap Emese nem szavazott...de biztos hogy akkor senkire sem :)...de előtte ...előtte igen.
    Nahh de nincs is semmi baj...nézzünk előre nem hátra...:)
    Egyúttal szavaztam..:)

10. Gobio55

Gobio55 Fórum bárója

Tessék visszafejleszteni a harmadik szemet és akkor nem csak előre lehet látni! Egyszerre több felé. :)

A fejtetői szem, vagy harmadik szem, az epithalamus része, számos ősi származású állatnál megfigyelhető. A fejtetői szem két nagyobb részre osztható: magára a tobozmirigyre (pineal organ vagy pineal gland (ang.), corpus pineale (lat.)), ami endokrin (hormontermelő) szerv és a szűkebb értelemben vett fejtetői szemre (parietal organ (ang.)), ami fényérzékelő szerv. Maga a fényérzékelő szervrész a törzsfejlődés során elcsökevényesedett.

**jeje**, jófarmerlány, Ms.AbyZu és 5 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, az adagolót. Be is írtam neked, ahogy látod. :D

**jeje**, Kuzdern, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  12. Galadriel

Szép napot
    Hatalmas zivatar volt nálunk végre. Olikámat egyfolytában símogatni kellett, pedig eddig nem félt a villámlástól. Voltam tornázni is, főztem is. Édeskáposzta levest, rántott cs- mellett, fokhagymás sült cs. mellett, rizi-bizit. Holnap még rittyentek egy gombaszószt. Az eventtel kész vagyok, amit akartam kiszedtem a boltból.

Szavaztam.

Zene (végig bőgtem)

**jeje**, szellorozsa, SnéDóri és 8 más kedveli ezt.
  13. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét!
    Látom megy az ellenőrzés...o_O
    Miért kell itt felelősségre vonni bárkit is? Azt kell nézni, hogy aki írta, hogy szavazott, az tényleg szavazott-e, és nem azt hányszor írt a topikba a nap folyamán. Nehogymár mi magyarázkodjunk a tőzsgyökeres MB-ek...:oops:
    Aki jön, és szavaz, tegye, de ne követelőzzön!-.-
    Én most érek rá, most szavazok. Ha tetszik, ha nem...:wuerg:xD

**jeje**, _Ilona49_, Ms.AbyZu és 6 más kedveli ezt.
  14. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, zsani_apja, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  15. Galadriel

Szép napot
    Akkora zuhancsunk volt, hogy csak na! Sajnos egyszerre esett sok eső, így gyorsan leszaladt. Olyan gyönyörű, illatos bazsarózsát kaptam! Imádom. Az egyik kedvencem a nyáriak közül. A szomszéd bejárati ajtót cserél, akkora por van a lépcsőházba, hogy ki nem teszem a lábam.

Szavaztam.

Zene

Nyugi. Nem ér az egész annyit, hogy itt feszkó legyen. Vigyázz magadra, nehogy megint túlhajtsd magad. A Tóhoz mentek a hétvégén? Nálunk építkezés van, a gyerekek ráhúztak még egy szintet a meglévőre, tetőcsere... Azt hiszem kihagyom.

Anikám! Adj már valami jó kis kajatippet. Olcsó és nem ráz fajtát. Az sem baj, ha nem kell kinn rohadni a konyhában.

-Anyu-, **jeje**, _Ilona49_ és 6 más kedveli ezt.
  16. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Sziasztok. Azt hiszem egy kicsit el vagyok fáradva. Igyekszem mindig visszaolvasni, de nincs kedvem írni :) Csinálgatjuk a házat, sajnos lassan haladunk, valamit mindig intézni vagy keresgélni kell, sokat vagyok az unokámnál, szóval lóg a belem. Megkaptam az orvostól a papírokat, indítanom kellene a leszázalékolást, közben kérvényt kell írni az Önkormányzatnak hogy engedélyezzék az árok feltöltését, aztán már nyakamon a szezon, venni kellene földet, palántákat, kúszóepret keresek, nem tudom merjek-e netről rendelni. Szóval van teendő bőven.
    Az eventeket igyekszem gyorsban megcsinálni, remélem nem jön valami időre aratós mutatvány. Mindenki vigyázzon magára, ne hagyjátok magatokat provokálni.
    Van egy szomszédhelyem ha érdekel valakit.

-Anyu-, **jeje**, Ms.AbyZu és 8 más kedveli ezt.
  17. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

Olcsó, nem rázó,/ gyors/: tojásleves pirított kenyérkockával, paradicsomleves ,paradicsomszósz húsgombóccal, tejberizs, tejbegríz..sűrüre főzve esetleg lehet rántani, befőttből meggyleves, meggyszósz,főtt krumplival , / üveges hagymás/ lecsó, rántott parizer, pirított csirkemáj, mirelitből: zöldbab-, zölborsó főzelék

Egy szerintem fontos hozzászólásom sajnos teljes egészében minden magyarázat nélkül törölve lett, azóta nem merek szavazni...sőt még írni se nagyon.

-Anyu-, **jeje**, Ms.AbyZu és 9 más kedveli ezt.
  18. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia! Ne szegje semmi a kedved. Próbáljuk a rendes mederben tartani ezt a topikot. :)

-Anyu-, **jeje**, _Ilona49_ és 8 más kedveli ezt.
  19. szellorozsa

Szia már nekem is kezd nyilladozni falun a bazsarózsa...nagyon szeretem én is az illatát...
    Szia..kicsit lassítsál...sorrendet próbáljál állítani...nem jó ha nagyon lehajtod magad. Az unoka persze nem várhat...;):inlove:
    Én is befejeztem az eventet..de ha gyűlik röpi keverek a malomba..túl termeltem a növényt :sleepy:
    Szia jó sok tippet írtál...ebből válogatok én is...:) köszi...
    Szerintem szavazzál nyugodtan meg írjál...rendeződnek a dolgok..látod Zinnia is erre biztat :)
    Milyen jó kis név Zinnia...tetszik...meg a banner is...:)
    Takarítottam...most meg majd elugrok a templomban...nekem a múlt héten már 9-re kész lenni ebéd...:eek:xD...ezen a héten 10-re...a fiam ilyen időre megy dolgozni...a Mama-hotelba nagy a forgalom...:oops::Dnahh de az ember élete végéig...a gyerek az gyerek marad...:inlove::)
    Így legalább szabad a délután...lehet pl. takarítani;)...meg elmenni ide-oda.
    A múlt hetem nagyon zsúfolt volt...írtam is szerintem mi hol.
    Hétfőn biciglivel voltam falun lehet írtam megnyitón népművészetin..meginterjúvoltak...:eek: megnéztem...sírva fakadás vót...a hajam úgy szétfútta a szél...meg magamat látni borzasztó vót..remélem nem sokan nézték a TV-ét :D Meg ugye csak felét adták amit mondtam. Mondjuk lehet jobb is...:DAz biztos hogy legközelebb megmondom a felvevőnek xD csak akkor adok interjút ha hoz egy sminkes asztalt..tükröt..stb. stb...;):p

Utoljára szerkesztett: 12.5.26, 17:58
    -Anyu-, **jeje**, _Ilona49_ és 8 más kedveli ezt.
  20. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

Szia!
    Olvastam kaptál jó pár kaja ötletet.
    Had járuljak hozzá én is egy recepttel, ez pedig a tejfölös borsos kalács.
    Nagyon finom és laktató.
    Ha nem akarsz a kalács tésztával bíbelődni akkor nyugodtan használható a bolti fonott kalács is.
    A szósz elkészítése pillanatok alatt megvan.
    Egy nagy kanál olvasztott zsírba elkeversz másfél doboz tejfölt (nagy doboz), sózod és bőven borsozod.
    Ezt kevergetés mellett felmelegíted és ebbe a szószba beleforgatod földarabolt fonottkalácsot.
    Ezután lefedve egy kicsit állni hagyod, hogy a kalács magába tudja szívni a tejfölös szószt.
    A receptet decsi kalács néven megtalálod a neten.

apjok, -Anyu-, **jeje** és 6 más kedveli ezt.