Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Mosolygós szép napot!
    Sajnos ezt az eventet sem tudom teljesen befejezni...... Buta fejjel még 17 órakor mindent újból elültettem, de már nem tudom learatni időben, tény, hogy még ez is kevés lenne.
    Vannak a játéknál fontosabb dolgok.
    A szépséges farmképekre szavaztam.

Örömteli estét!

2. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét!
    Jövök szavazni...Nagyon sok meló van...Kipurcanok!:wuerg::(-.-
    Vigyázzatok magatokra.

3. cili53

cili53 Fórumgróf

Szia Erzsike:)

Mindig is baráti viszonyban voltam a számokkal .....a matematika szeretete végigkísért középiskolától ..... a munkámban is nagy szerepe volt...... és van ma is:) /kedvenc tantárgyam volt, 1-2 tanulmányiversenyt is megjártam/

Szia Apja:)

Igen , ebből a háromból vettem paár kisfarmon:) jó lesz karácsonyi ajándéknak:)

Mi ez a világvége hangulat?

Szia Emese:)

Nekem 2 barátnőm költözött Pestre:) és egyik most hétvégén volt nálam , de sajnos csak 1 napra jött:(

Szavazok:)

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Azért az nincs. :D Az életben elég vidám vagyok. Most megyek megborotválkozom, hogy szép is legyek. :D

GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  5. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Év végén csere-bere, ha tudnátok nekem szerezni 1 Édesanya szíve dekort, Ünnepi fát adnák érte xD;)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.