Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Sziasztok!

Köszönöm, hogy említetted, örülök, ha tetszik. :)

Én is beleszerettem amikor megláttam a kisoroszlán képét.
    Alkalmat adott, hogy játszak a színekkel, hiszen szép színeket lehet találni a rémes területen, mindig szerettem ott képeket készíteni :).

Tenyésztés: engem nem zavar akár hányadik helyezéssel végzek is. Játszom, mert amúgy is tenyésztettem volna az eventes felröpik miatt is, no meg beleszerettem a rózsa ólakba, de ez sajnos csak vágyálom maradt, és marad is még sokáig amennyi állatot be kéne adni érte. Egyébként nem adom fel ezt a tervemet, tudom, hogy előbb utóbb lesz nekem is rózsa ólam belőlük.

Szép napot kívánok mindenkinek és kellemes hétvégét.

PS: Holnap cserenap lesz ki mit gyűjt? Ha van szívesen küldök :D

Utoljára szerkesztett: 5.10.24
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)

Gyöngyöm, szuper a farmképed, gratulálok hozzá!
    Szép álmokat mindenkinek!

szellorozsa, **jeje**, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Esős, de kellemes idő van. Mondjuk abbahagyhatná már az eső, bár imádom a kristálytisztára mosott levegő illatát. Ma családozás, este ötye. Még sütnöm kell valami süpettyűt is. A tanyámon béke honol.

Megyek szavazni.

Zene

Zavarni engem sem zavar, de nem annyira lélekemelő örökké sereghajtónak lenni. Most ilyenem van. Majd elmúlik.

4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    A piramisrejtvény kitehetőt keresik sokan, tudna nekem segíteni valaki, melyik felhőre kell ez a dekor :music:

5. SnéDóri

SnéDóri Fórum veteránja

Szia. A tollas macska felhőre kell. Kettőt lehetett szerezni mert nekem is van egy pluszban.

6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Nekem is van 2 belőle, de nekem nincs felhő hozzá...valamit elbénáztam -.-

DetoX666, szellorozsa, **jeje** és 8 más kedveli ezt.
  7. SnéDóri

SnéDóri Fórum veteránja

Kell még rá az elveszett és megkerült, és a holdkapu dekor. Nehogy elcseréld. Azt hiszem a tollasmacska az ezelőtti hétvégi küldetés volt. Ha rosszul emlékszem majd valaki kijavít :) De ha vannak dekorok, akkor hol a felhőd? Kérj ellenőrzést.

szellorozsa, **jeje**, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Öt /ce keresem, hogy mi az az item, amit annyian írtak és sokan olvasnak. o_O Aztán rájöttem, hogy az a neve. :D

cili53, Kuzdern, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  9. **jeje**

**jeje** Fórum hercege

Sziasztok!

Én is alkottam picit az oroszlánvirággal :D

---
    Megyek szavazni :)

Gyöngy, nagyon szép lett az új képed! :inlove:

cili53, Kuzdern, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  10. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...nahh most kivételesen egy rugóra járt az agyunk :) Pedig ez milyen ritkaság..;) Ugyanígy voltam nemrég olvastam hogy megkerült előjött megjött keresem...mondom mi a fene amit ír...és rájöttem dekorok...:D
    Szia ...a tiéd is nagyon szép lett :inlove:...jópofa ez a kis oroszlánfejecske...
    Egész héten ide dőltem-oda dőltem..:oops: azt hittem hétközepén rendbe jövök és újból elő...szerintem ez Covid...nahh holnap el kell mennem dokihoz nem javulok. Tennap Pesten voltam fiamnak vittük fel az útlevelet mert utazik...ő is szegénykém beteg volt..de ő jön helyre az antibiotikumtól..de kell is neki reggel repül. Vittem nekik fini husilevest biztos az is gyógyít.
    Nahh meg ugye Évike ki nem hagyná...( mármint én ) ;)ha Bpesten van valami bótot...Ikeában voltunk..de amennyi ember :oops:
    Nahh mán nekem mindegy vót..mer úgyse jó voltam. Megyek most is fekszem le... egyszerüen :cry:ez van...:)

Utoljára szerkesztett: 6.10.24
    cili53, Kuzdern, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Sziasztok, szép estét kívánok :)

Segítséget szeretnék kérni abban, hogy indítottam-e játékot tárgynyereménnyel, mert véletlenül töröltem az összes jegyzetlapomat. Most szégyenszemre itt állok és ha ígértem bármit is azt teljesíteni nem tudom.
    Nagyon megköszönném, ha megírnátok :)

cili53, jófarmerlány, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  12. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...én úgy emlékszem de nem biztos...hogy indítottál...de régebben és szerintem teljesítetted..meg is kaptam én...de a többiek is majd írják.

cili53, jófarmerlány, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

Sziasztok!

cili53, Kuzdern, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütés, kellemes idő, a szél sem fújdogál. Voltam tornázni, mászkálni. A héten nem kell főznöm, úgy fel vagyok tankolva. A tanyámon béke és nyugalom. Ki mit keres?

Megyek szavazni.

Zene (érdekesség)

Nagyon szépike lettél!
    Gyógyulj gyorsan! A húsleves tényleg gyógyszer. Remélem a fiacskád rendbe jött az utazásra.

15. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! Jövök szavazok, olvasok.
    Köszönöm az ajikat, du.-án leszek és osztogatok én is!:)
    Rózsaszálam! Jobbulást neked, :inlove:én a múlthéten voltam beteg...Szerintem sokkkk volt az infó ami történt velünk...:oops:-.-
    Kokokám megint eltűnt, Jejém is jöhetne sűrűbben...:)
    Szijja Gyöngyöm. Emesém feljegyez minden játékot, most nem voltál benne... Rózsám meg én hoztunk tippelőst. Te szerintem előtte voltál, amit már gondolom letudtál.;)
    Ki mit keres?

cili53, jófarmerlány, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  16. **jeje**

**jeje** Fórum hercege

Sziasztok!

Szellőcske,jobbulást. :)

-

Az eventeket szombaton befejeztem. :)
    A csere bere most nem hozott lázba, ajánlatot se tettem ki...talán túl fáradt vagyok hozzá. xD
    -Anyuszikám, itt vagyok én..csak néha nálam is összejön sok minden. xD:inlove:

Hoztam én is egy kis Mikát :D (Imádolom :inlove: )

Ms.AbyZu, cili53, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

Sziasztok!
    Betegeknek mielöbbi gyógyulást! ;)

Ki mit keres, szívesen küldök bármit, csak 1 baglyot kérek cserébe:p! :D

-Anyu-, **jeje**, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia! Sziasztok, szép reggelt kívánok mindenkinek :)

Köszönöm szépen a válaszokat, Emese gyűjtését néztem én is. :), csak az adott szó számomra fontos és inkább kérdeztem, mint megszegjem :)

Hoztam egy kis kávét is a köszönés mellé :)

Szavaztam volna ma reggel, de szépen megkért, hogy nézzek vissza később :(

jófarmerlány, -Anyu-, **jeje** és 4 más kedveli ezt.
  19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nagyon szép, napos idő van. Megyek mindjárt csavarogni. Kell egy-két dolgot beszerezni, meg nézelődni is akarok. A konyhaműszak most kikapcsolva, kivéve átjön valaki éhes. Bár suli van, nemigen van idejük rám.

Kinek mi hiányzik?

Megyek szavazni.

Zene

Jó kis mjuzika! Köszi. A csere-bere engem sem hozott lázba. Annyi a tiltott, hogy szinte érdektelenné vált.
    Köszi a kávét, rám fér.

jófarmerlány, -Anyu-, **jeje** és 4 más kedveli ezt.
  20. cili53

cili53 Fórum hercege

Sziasztok:)

Kellemes őszi idő nálunk is, bár a nap nem akar kibújni:)

A betegeknek gyógyulást:) A múlt héten én is nyomtam pár napig az ágyat, de már egész jól vagyok:)
    Ki mit keres? Kinek mi hiányzik?:inlove:
    Sikeres cserrét:)
    Nagyon szépek az új képek, ügyesek vagytok:) Nálam is tervbe van.....:inlove:

Megyek szavazni...

DetoX666, jófarmerlány, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.