Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Köszönök minden jókívánságot amit kaptunk itt a topikban :)
    Én is Boldog új évet és az új évben minden jóságosat és szépségeset kívánok minden topiklakónak, amit csak a szíve megálmodik. BÚÉK!
    Szavaztam :)

**jeje**, cili53, jófarmerlány és 8 más kedveli ezt.
  2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...ki korán kel csillagos érmét lel. :)
    Nem tudom tudjátok hogy most csütörtöktől szombatig lehet FA-ért csillagos érmét vásárolni...a szolgáltatások----szezonális.
    Vettem mer kell a mamutfa...vettem egy gyertyát is anno..de lehet meg lett volna 4 a feladatokban is. Nekem csak 3 db. volt.
    Mikulás ajándék 1.Mikulás ajándék 2.
    [​IMG][​IMG]
    Ára: 69x FarmaranyÁra: 129x Farmarany
    1x Farmbónusz láda I1x Farmbónusz láda I
    2x Party pörgetés25x Trágyás láda
    50x Csillagos érme125x Csillagos ér

2. alkalom
    Kezdete: 2025. január 2. (csütörtök) 00:00:00 óra
    Vége: 2025. január 4. (szombat) 23:59:59 óra

Egy csomagból 5 db vásárolható, alkalmanként.

Hogy én milen mula vagyok...8)most jöttem rá hogy kisfarmokon is gyűjthettem volna a csillagos érméket ha begyűjtöm őket...:oops:semmit nem kell csinálni se ültetni semmi...és ott is vásárolgattam volna. Nahh most még akkor kicsit tudok gyűjteni...:D

Utoljára szerkesztett: 2.1.25
    **jeje**, -Anyu-, cili53 és 8 más kedveli ezt.
  3. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütés van. Húgommal voltunk kávézni, meg a sógorommal. Körbekergettem a porszívót, szóval vége az ünnepeknek. Mindjárt jön Danikám morzsabálra. Az eventtel csak kész leaszek, úgy tűnik.

Megyek szavazni.

Zene

Gratula!

**jeje**, -Anyu-, koko.54 és 8 más kedveli ezt.
  4. Csaba957

Csaba957 Rutinos

Szia!
    Köszi az infót, mert igaz, hogy volt róla ismertető, de én már azt rég el is felejtettem, így mindig jól jön a frissítés.

**jeje**, -Anyu-, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, -Anyu-, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  6. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Jöttem, sok-sok idő után bekukucskálni :inlove:
    BUÉK. Remélem mindenki jól van, és kellemesen teltek az ünnepek :) Mi most csendesen töltöttük a karácsonyt is, és a szilvesztert is. Kettecsként a férjemmel. Hát ez most egy ilyen időszak. Annyira elbambultuk pld. a szilvesztert, hogy elfelejtettünk pezsgőt venni o_O
    Így aztán bodza szörppel koccintottunk. xD Jó volt, csak nem durrant. Bár a férjem próbálta demonstrálni és mondta szépen : durr-durr. Elég vicces volt.
    Voltam szavazni :)
    Jó éjszakát mindenkinek!

**jeje**, -gyöngy-581, -Anyu- és 7 más kedveli ezt.
  7. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szürkeség van. Majdnem megszívtam. El akartam menni a kormányablakhoz, és kiderült, hogy hétfőn kezdenek. Fel is robbantam volna, ha ebben a nyúlós időben elmegyek hiába. Még mindig van maradék, nem tudom lesz-e segítségem, Danikám vizsgázik. Nem tudom kirakni a piccolókat, nincs helyem. Majd.

Megyek szavazni.

Zene

Neked is boldog új évet. Jó az a bodzaszörp, főleg a pároddal! Gyere gyakrabban. Nincs kedved egy jó kis téli képet csinálni.

**jeje**, cili53, -Anyu- és 6 más kedveli ezt.
  8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Köszi :) Persze, most van időm, biztos fogok jönni :) Neked kéne kép, vagy a topik elejére?

**jeje**, cili53, tina07141983 és 6 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Fätum ! :)

Szerintem Emese farmképre gondolt, a szavazó oldalra bár soha sem lehet tudni, kissé szűkszavú volt a kérdés :)

**jeje**, cili53, tina07141983 és 5 más kedveli ezt.
  10. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Sikerült egy kicsit vissza olvasgatnom,igen szep gyüjtemenyeket lattam,gratulalok hozza.En mar abban hagytam a pöttyösök gyüjteset,a jatek sem megy mar ugy,program is akadozik,na ja.De,azert probalok többet jönni,köszönöm a cserenapi ajandekokat,következö alkalommal probalom viszonyozni.

**jeje**, cili53, tina07141983 és 9 más kedveli ezt.
  11. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, cili53, tina07141983 és 7 más kedveli ezt.
  12. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Szavazok!

Szia kedves Fatum! :inlove: Emesém a farmképedre gondolt, ahol szavazunk...Annyira szép most a havas "design" a farmon, nem tudható meddig lesz.;)
    Nálunk a szilveszter annyira csendes volt, hogy este 1/2 10-kor aludtunk...:wuerg:xD 0 óra 10-kor riadtam fel a durrogtatásokra...Mivel van 2 francia bucink, lent voltam velük a nappaliban, a kicsi félt, a nagy az horkolt...:p
    Alig vártam, hogy vége legyen a durrogásoknak. Redőny le, tv-be kicsit hangosan, így tűrhető volt.:sleepy:
    Az event haladgat, az a 23 órás annyira de annyira lassú...:oops:-.-

**jeje**, jófarmerlány, cili53 és 9 más kedveli ezt.
  13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Jaaa értem. oksa. Töröltem a régi képet, de nem tudok újat feltölteni. És nem is találom, hogy hol lehetne vagy mit kellene csinálni. Az ismertető és szabályzat üres. Az üzenet szerint a versenyen való részvételi lehetőségem lejárt 2024.08.31-én, most nem tudok új képet feltölteni.
    Na mindegy voltam azért szavazni.
    a versenyen való részvétel lehetősége lejárt 2024.08.31

**jeje**, cili53, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  14. koko.54

Szia!
    Nyomj fent a feltöltött farmkepeim kezelesere,utana sikerülni kell,na meg bejelenkezes.

**jeje**, jófarmerlány, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia :) Köszi, de ezeken már túl vagyok :)
    @Wolf[Black] ? Segitenél?

16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütés van. Mindjárt megyek a kislányomékhoz. Tegnap Danikám felugrott, sikerült a vizsgája. Bebutkolta a maradék sütiket. Még mindig van maradék sült csülök, de én mostanában tuti nem eszem húst, elteltem vele. Csak kész van ez a nyavalyás event. Kár, hogy nem lehet tovább kirakózni, pakolászni. Azt a részét szerettem játszani. Főleg, ha nem ilyen nyögve-nyelős.

Megyek szavazni.

Zene

Jól mondják, a szépségoldalra gondoltam. Szerintem írj Farkasnak, biztos tud segíteni.
    Jól gondoltad, arra gondoltam.
    Jajjj! Mi ez a pesszimizmus! Süt a nap, világosodnak a nappalok. Nagyon örülünk, hogy itt vagy. Csak a kedved szerint játsz, nem hajt senki sem.
    Köszi a kávét, rám fért. Oli is csak kapkodta a fejét, itt kellett vele lennem. A házunk előtti útkereszteződésbe járnak az emberek robbantgatni. Olyan, mintha a kanapéból lőnének. De viszonylag hamar abbahagyták, egykor már mentünk aludni.
    Pont ezt javasoltam. :) Sajnos az oldalról nem lehet segítséget kérni.

17. Fätum

Fätum Fórumőrült

Köszi Emese, betageltem itt, és írtam is neki, remélem megkapja valamelyiket :) Köszi a tippeket

18. koko.54

probalkoz ujra.
    Ha a farmkep feltöltesre nyomsz,ez kapod.
    De ha feltöltött farmkepeim kezelesre nyomsz,ezt kapod,az utolso keped fetölteset.

Lent a modositasra nyomsz,ezt kapod
    [​IMG] itt beirod a kepednek a nevet,nyomsz a farmkep mentesre,utana meg nyomsz a feltöltött modositasra es a uj kepet feltudod tölteni............

19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Koszi, cuki, hogy segíteni próbálsz, és időt szánsz rám, de már nincs aktív feltöltött képem, mert töröltem a régit, vagyis a farmkép kezelését ki se tudom választani, mert nincs mit. Újat pedig nem tudok feltölteni, mert nem engedi, semmilyen módon. :(

Utoljára szerkesztett: 4.1.25
  20. koko.54

Sajnalom hogy nemtudtam segiteni,:cry: