Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok !

Mindenkinek köszönöm itt is amiket küldtetek , nagyon aranyosak vagytok :)
    Olyan farmot próbálok összehozni amivel hamar ki tudok végezni egy -egy gazdakörit.
    Hajón is a teliholdas dolgokat /ólakat hajtottam / sikerült kicsit növelnem a darabszámot..számomra azt hiszem az a farmrész legnehezebb teljesíthető része.
    Írjátok mit/ miket kerestek .
    Én lassítok , nem hajtom a tp, így a magas tp-s dekorokat le is szedtem szóval....:music:
    Inkább rózsaszínben gondolkodok ..azok mindig a gyengéim voltak :D

na megyek még szétnézek , úgyhogy megtaláltok ha gondoljátok :)

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Lecseréltem őket, azért köszönöm! :)

tina07141983, Galadriel, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Túl későn jött az infó, küldtem páratxD:cry:xD legfeljebb majd felhőre teszed őket :music:

4. szelllofiu

szelllofiu Fórum-zöldfülű

Szia!
    Raktárban van a többi is, talán beilleszkednek majd a csapatba. :D
    Köszönöm még egyszer!
    Az is lehet, hogy még egyszer köszönöm vagy egyszer még megköszönöm!
    Most már belekeveredek... :D

5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

6. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia igen...köszönöm ez vót az :) A fiam is olvasott rólla valami jégszemcséket de elolvasom köszönöm :)
    Legközelebbi cserén küldjed el nekem ha polcon vannak...hogy le ne szakadjon a polc :)))))

7. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jóreggelt!
    [​IMG] Jövök szavazok. Még termelem az eventnövényt... :sleepy: Vége a cserének! Nagyon szépen köszönöm a sok ajándékot! Aranyosak vagytok! :inlove: Próbálok nektek ajándékot küldeni, de mindig viszonozzátok!:):inlove: Ma is futkosok, sokk a dolog.
    Jók legyetek. Valentínost nyissátok! ;)

8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaaaa :) Köszönjük szépen. Remélem nem ez az event volt utolsó alkalom amikor hozzá lehetett jutni, mert akinek nincs az nem tudja a gazdakörit se csinálni. úgy, hogy bízom benne, hogy lesz majd még amikor beszerezhető lesz a cserenapon kívül is. Mert most kb. zéró volt az esély rá, legalábbis nekem.

Update: köszönöm szépen mindenkinek az összes ajándékot :inlove:

Utoljára szerkesztett: 11.2.25
  9. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Köszönöm mindenkinek az ajandekokat,remelem mindenkinek sikeres volt a cseri-beri:)akinek nem,majd a következöben,event kesz.

-Anyu-, tina07141983, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ragyogó napsütés van, de hűvös a levegó. Ágyneműt húztam, mostam, terigettem. Ha lesz energiám, körbekergetem a porszívót, bár most még nincs sok kedvem hozzá. Olikám az erkélyen sütteti a hófehér pociját, én meg jövet-menet megnyunyálom, amit rossznéven vesz, és megrágcsál. Meg kellene főzni a cikkinit is., de mot előbb erőt gyűjtök.

Megyek szavazni.

Zene

11. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szia!
    Nalunk zucchini-nek mondjak,daralt husi töltelek es sajtocskat rea es be a sütibe,krumplipürevel nagyon fincsi.

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok :)

Én cukkininek hívom. Imádom a töltött változatát, tényleg nagyon finom, de csak ha pici és zsenge méretű.
    Egyébként, ha nagyobb: vékonyan szeletelve rakottnak szoktam megcsinálni, a darálthúshoz keverek még egy kis rizst is, tejföllel rétegelve teszem a sütőbe.
    Mi olyan jólneveltek vagyunk, hogy úgy tudjuk az ajándékot viszonozni illik valami kedvességgel :D

Egyébként köszönöm még egyszer az összes ajándékot mindenkinek :D:inlove::D
    Megyek szavazni, remélem enged már :D

13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Paár darabot küldök majd, csak szólj rám előtte. Bahán még 1000 alatt vagyok, az most a cél. Mutti is színeztek farsangra, gondoltam kifestem az előző mondatot én is. :D Kiszámolom az egyenletet majd és meglátom, mennyit tudok nélkülözni.
    Lehetne már csere nap! :p

14. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok !

Írtam Fruzsina lányomék mennek Kiscsőszre táncversenyre..., hát nem mennek
    Ők Csigere csoportként tanulták a koreográfiát 12-15 táncos legény és lány , erre megkapták a nevezési papírokat maximum 6 fő vehet részt csoportonként. Na bumm tánctanáruk , szülők Mindenki fel van háborodva. Így most hogyan , ki menjen ki maradjon.
    Teljesen jogosan , korrekten visszaléptek. Mi folyik ebben az országban....katasztrófa szervezés ..

holnap megyek pulmonológiára..., hát mit írjak ..nagyon izgulok , nagyon félek :cry: nem szeretem én ezt ha menni kell , baj van / lehet ,nem bírom az ilyen dolgokat.
    Elég volt anno ...ott szerencsére minden rendben .

Na nem panaszkodok , siránkozok.

Megyek szavazni.
    Jó pihenést Mindenkinek :inlove:

Galadriel, -Anyu-, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  15. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok, szép estét nektek! :)

tina07141983, Kuzdern, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  16. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Tinám, ha valaki akkor én tudom (te is tudod, hogy miért) mi az a félelem egy súlyos betegségtől. De próbáld meg leküzdeni, nem szabad, hagyni, hogy eluralkodjon rajtad a félelem, vagy a pánik, mert nem tudsz később a gyógyulásra koncentrálni. Nagyon szorítok Neked. :inlove:
    Megyek én is szavazni. Jó éjszakát mindenkinek.

tina07141983, Kuzdern, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  17. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia Gyöngy... én szoktam hogy közepes érettségű cukkininek kivályom a belsejét azt is a töltelékhez kavarom valamennyit ...de keveset..megtöltöm darált hússal... tetejére sajt:) vagy tejföl..
    Szia...ha gyűjtöd őket akkor hadd maradjanak...elfér a polcon a lekvárok között :)
    Szia...szegénykék pedig a kistáncosok biztos sokat készültek rá :( most meg lefújva...biztos rosszul esik nekik.
    Holnapra sok sikert..szerintem nem olyan nagy az baj..hidd el...ne izguljál...
    Persze én is izgulok holnapra..megyek én is doki..megmutatni a gyomrom...nem szokott nekem fájni.
    Szia igen jól megfogalmaztad...inkább a gyógyulásra kell majd koncentrálni. Ma volt a betegek világnapja keresztény katolikusoknál...bár lehet másoknál nahh ezt nem tudom...a tv-ben néztem egy misét...nahh jól van..
    Megyek én is szavazni..elég csendeske vagyok :))

tina07141983, Kuzdern, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  18. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.
    Nem azért "Tetszikeltem" a beírásokat, mert valóban "tetszik", csak jelezni akartam, hogy elolvastam.
    A betegeknek jobbulást kívánok!
    Szép álmokat mindenkinek!

tina07141983, Kuzdern, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  19. Jane_Jeans

Jane_Jeans Utánpótlás-írogató

halihoó!
    Küldök majd belőle, szellocske. Fejes Tominak akartam vinni paár darabot, de a szakértő azt mondta, várjak még vele. :D
    Néztem a naptárt, eltudom engedni. Ez az ölelős mogyorós egér nem fogott meg. :D

20. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Délelőtti frissítő:
    Végeztem az eventtel...:p Írt Emikém! (Lazanne) Mindenkit ölel! :) Szavazok.
    Jól lehűlt a levegő, szürke hideg van...:sleepy: Vigyázzatok magatokra.