Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. cili53

cili53 Fórumgróf

Sziasztok:)

Háát /nem kezdünk így mondatot, de... / fogalmam sincs hogy állok, csak vánszorgok , hát ez az event..... nem is értékelem.... >:(:inlove:....
    eddig se szerettem az eventes területet, de most még a ...... a kedvenc baltahajítós eventünket is sikerült elbaltázni...:(>:(:cry:

Megérkezett a TOP nyeremény:)

Szavaztam:)

koko.54, szellorozsa, Galadriel és 6 más kedveli ezt.
  2. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Bizony néha kezdünk hááát-tal mondatot.
    Vigaszvers Cilikének egy elrontott esemény után 2025. 12. 02. 14_14_12.PNG cili1.png
    Megérdemlitek nagyszerű munka volt:inlove:Gratulálok neked, és mindenkinek aki részt vett rajta:inlove:

cili53, koko.54, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

cili53, koko.54, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...na írok én is pár sort. Ez a kép a nyeremény? a Toppon ? aranyosak a macik.
    Nem is tudtam hogy van sorrend a legtöbbet költő gazdákról...hát azért te mindenben benne vagy..

koko.54, zsani_apja, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  5. szellorozsa

Szia megírtuk a doktornőnek hogy akkor legyen mintavétel...és majd utánna meglátja meg a fogak amit írt...de írta mikor mintavétel van...fogműtét nincs ..úgy elodázzák...jajj de jó hogy Kormikád is meg van...én is ebben reménykedem hogy nem mindig úgy van ahogy van...:)
    Szia...nagyon super volt a nóta..még nem is hallottam...minden benne volt ...:sleepy:
    Szia olyan szép megható történet...:inlove:Igen az állat meghálálja ha jók hozzá...bármilyen fajta az. Anyukámhoz is egyszer valahonnét oda került egy kakas..mer ő már akkor nem tartott tyúkokat. Olyan jópofa volt uralta az udvart. Eltelt 2-3 év...nem voltam... Nem voltam ott mikor ...nahh mindegy de a belhét úgy kivertem volna...hogy az utca befagyott volna...:sleepy:
    Én nem csinálom az eventet..küldehettek eseteleg mást a felröpi helyett ha eszetekbe jut...elolvastam mindent...Emese meghallgattam a józenéket...Szavazok...benézek már a méditárba is jóéjt.

cili53, koko.54, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Szürkeség. Mindjárt megyek kávézni a húgommal. Viszek neki egy kis vödör céklát, meg mikulát. Nem találkozunk már addig. Ez a takonykór már megint kerülget, rettenetesen viszket az orrom. Az event nyögve-nyelve megy, bársokszor elfelejtem, de ilyenkor nem a farm a főcsapás.

Szavaztam volna de nem birtam, azt mondja nézzek vissza később. Hát jó.

Zene

Szorítok a cicusnak. Holnaptól mást kapsz akkor. ;)

cili53, szellorozsa, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  7. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Mosolygós szép napot!
    Napi menü: tojásleves, gombás csirkemellragu
    Szavaztam.

cili53, szellorozsa, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Bele futottam ebbe a hozzászólásba. :(
    Sajna ezen a farmomon nagyon nehézkes a küldés, de gondolom szembesültek a kedves szomszédaim, hogy megszűnt az ajándékozás. Én sem várom el, hogy valaki küldjön. Mondjuk nem is lehet nagyon, valaki mindig megtolja reggelente. :D :p
    Csak ennyit szerettem volna, szép estét! :)

9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

zsani_apja és _Ilona49_ kedveli ezt.
  10. szellorozsa

Köszönöm...most szegénykének kifakadt...küldtük képet doktornőnek...lehet hogy így jobb is.
    Köszi ha mást küldesz :) ajiba...
    Szia...igen nehézkes...de nekem általában az elején vannak akiknek innen küldtem. A kicsikről..is nagyjából tudom. Csak lassan kell a kurzorral haladni mer hamar beér a célba...:) Hát neked megtolja rendesen...apjoknak a kis munkásai...;) Általában éjfél utána szoktam küldeni ha marad...:D....de ez csak azért van mer kisfarmokon nállam nem vagy fenn. Jóéjt...mindenkinek...
    Szavazok...jahh még nem tudok szavazni...