Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia attól függ mi a cél? Érdekesség szempontjából...Eger...Debrecen...de Nyíregyházán is van mit nézni...Miskolc is közelben Lillafüred Tapolca szép...mit szeretnél nézni..kikapcsolódni attól függ...

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Ahol elég szélessávú a NET :)

Elköltözöl otthonról? :D

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Mi sokat szoktunk menni, szoktam mondani, nekünk nem pihenésből áll a nyaralás. :) Mindegy, majd egyet kibökök és végig járunk mindent.

Megint vettem csemetét, egy darab az nem sok, de annyi gigászi sem lett. Legközelebb szóljatok rám, hogy tényleg ne vegyek. :D
    Molylepke sem lett, szóval ismét elegem lett.
    Neem :D Nem játszom már, ha elutazunk.

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A Bahán ez lett: két magyalt kaptam. A farmos csomag még alszik:

GA-BI-O-Farm, teomokus, apumbiapa és 3 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Szép álmokat mindenkinek!

GA-BI-O-Farm, teomokus és szellorozsa kedveli ezt.
  6. teomokus

teomokus Fórumlakó

Sziasztok!

Nem tudok aludni, szóval jövök kapálni, no meg közben lehozom Nektek a csillagokat a farmképekre... :);)

Azt hiszem, inkább már talán, a jó reggelt kívánok az aktuálisabb. :sleepy:
    - Tehát: Szééép jóóó reggelt kívénok Mindenkinek! :D

Pusszancs! Legyen szép napotok! :):inlove:

szellorozsa és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. Gobio55

Gobio55 Fórum bárója

Még nem az, még nem főtt ki a fekete leves. Majd utána!

Jó reggelt gazdák!

Lassan világosodik az ég alja. Két részletben aludtam majdnem öt órát. De az ágy kidobott, szerinte nem kell annyit lustálkodnom. Itt az ideje a robotnak a birtokon. Akkor megyek és körbekukk.

Szép napos és nem túl meleg napot!

Mit is akartam még? ... Jaaaa! A kaffe!!! Sipirc a konyhába.

--------------------------
    Kávé után még rosszabb színben látom a világot. Nem a kávéval van, volt a baj, hanem velem. Már többször megfogadtam, hogy új szomszédot csak akkor veszek fel, ha:
    1 Én hívom meg.
    2. Ő kér erre személyesen.
    Ennek ellenére a BP szakemberei nagyon erőszakoskodnak rendszeresen. Most - mert kávé hiányában teljesen el voltam gyengülve agyilag, mentálisan még a bányászbéka hátsója alatt voltam - felvettem egy ötvenharmadik szinten lévő gazdát. Naná, hogy piros volt a szentem. Ennyire higgyen az ember a BP-nek!!! Ki sem dobhatom tíz napig. Ott fog díszelegni. Hála annak a .... Muszáj lesz belevésnem a monitoromra: AMIT A BP AJÁNL, NEM SZABAD ELFOGADNI! Muszáj, mert még mindig ennyire átverhető vagyok. Ha-rag-szom ma-gam-ra! Ezt azért szótagolom, mert naaaagyon, de naaaagyon mérges vagyok! Hrrr! Meg .. Irgum-burgum!
    -------------------------
    Este, mikor Apja kérdezősködött, hol keressen magának szállást, majdnem javasoltam is, de - szerencsére - visszafogtam magam. Sajnos nekem van egy olyan rossz adottságom, hogy mindenre azonnal tudok csípőből válaszolni. Ezzel csak az a baj, hogy esetleg sértődés lehet belőle, de nem utolsó sorban az sem mindegy, kinek szólok be. Ha az a kicsi fiam, vagy valamelyik unokám, akkor ők azonnal válaszolnak is, szintén csípőből és szintén csípősen. (Csak tudnám, kitől örökölhették?) Este az első gondolatom az volt, - már neki is álltam a gépen bepötyögni, de aztán visszafogtam magamat és töröltem a hsz-t küldés ELŐTT - miszerint:
    Apja! Minden városban van üres hely mindig a rendőrkapitányság fogdáiban a különleges vendégeknek fenntartott lakosztályokban. Igaz, nem túl kényelmes, a kiszolgálás is visszafogott, viszont olcsó és biztonságos. Mert ha ott nem, akkor hol?
    De nem küldtem el. Így Apja sem tudja meg, mit is javasoltam volna neki. Annyira nem sértődős, azt tudom, de ebben az esetben a család többi tagja is érintett lett volna, de azokat meg főként nem akarom bántani.

Ki kellene mennem és legyalulni a felesleges szőrt az orcámról. Tegnap nem is borotválkoztam, most már serceg, ha végigsimítom a pofikámat a kezemmel. Na, elő kell vennem a villanyborotvát és beizzítani. Közben világos lett, de a Rézi még nem vigyorog fent az égen.

Utoljára szerkesztett: 11.7.26, 03:45
    GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia apja!
    Gyere Nyíregyházára :)Több nap mire bejárod a vadasparkot, de a Sóstó is nagyon szép, na meg a város.:)
    Aztán valahol még találkozhatnánk is;)
    https://www.sostozoo.hu/

apumbiapa és Kuzdern kedveli ezt.