Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nálunk is szürke hideg van. Mondtam én a rigóknak, hogy korai még a muzsika, befagy a fenekük, meg a fütyülőjük is. Olinak suncs kedve még játszani sem, itt fekszik karikában a tisztaruha högyiben. (Hol máshol.) Ma torna van, meg ha erőt tudok venni magamon, akkor mászka. Zsuzsink hazajött a síelésből, hála istennek egyben. Izgultunk.

Eventes event
    Segítség
    Ableotorytól, összefoglaló farmerSStől, figyelmeztetés Ableotorytól
    Számolás, stratégia -gyöngy-581től

Megyek szavazni

Zene

Sajnálom a gyerkőcöket, de gratula vezetőiknek. Ebben a helyzetben ez a legjobb megoldás. Ne izgulj. Szorítok.
    El vagyol bujkálva! Nincs kedved új képet csinálni?
    Te se izgulj, lehet ez a fránya influenza ment rá...
    Köszi a lattét és az üzit is. Mi is öleljük.

Utoljára szerkesztett: 12.2.25
  2. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok!

Igen Drága tudom , teljesen igazad van . Nagyon köszönöm szépen .:inlove:

Bizony heti kétszer próba , és hát a tánctanár bizony tényleg a legjobbat szeretné kihozni belőlük , persze határokon belül de azért nem semmi munka van mögöttük.
    Mennek tovább. Gyenesdiásra fókuszálódik a megmérettetés , oda mennek versenyre időpont még nincs véglegesítve .

Köszönöm Neked is.:inlove:
    Te voltál a gyomroddal ??

Itt is hideg , esik a hó , meg nagyon nem marad , vizes trutyis minden .
    Szerencsére hamar túltették magukat , mivel "Csaba bácsi " bejelentette a Gyenesdiási versenyt , /itt már többször több korosztály fellépett Tördemic néptánccsoport nevében , annó még fiamék "Kukonyák " csoportja is .
    Neked is köszönöm :inlove:

Szóval voltam pulmonológián
    Az előzményhez hozzá tartozik , az mellett , hogy nem lett jó a fújásom , a munkaalkalmassági doktornő , lekezelő stílusa
    "na mi van , maga meg nem tud fújni "
    Mindez mellett nagyon többet nem mondott , el kell mennem és három hónapig kaptam meg orvosit.
    Mivel emailbe kapjuk /kaptuk meg a vizsgálati eredményt , onnan tudtam meg
    Spirometria : komoly obstrukció
    Háziorvosom ezek után írta meg a beutalót , iránydiagnózis / krónikus obstruktív tüdőbetegség "COPD"

Ma voltam . Elmondtam , megnéztek mindent. Láttam doktornő mikor olvasta "komoly obsrtukció " , egy pillanatra megállt a lélegzete.
    Ne izguljak biztatott. Mellette asszisztens nő is kedves , figyelmes .
    Vérnyomásmérés 150/90 csoda ,hogy abban a pillanatban ott csak ennyi
    ujjamra csipesz " itt Valaki említette ,hogy neki volt ilyen " hát itt nekem is , a véroxigén 99% nagyon jó
    És akkor asszisztens elmagyarázta , itt ez a készülék és mondta közben mit , hogy csináljak , " orromra csipesz ami munkaalkalmasságin nem volt "
    normális légvétel háromszor , mély levegő..és fujjam-fujjam fujjam...
    ezt háromszor ismételtük meg
    az eredmény tökéletes diagnózis.

kérdeztem , akkor ott hogyan hogy nem ment..válasz ..ha olyanok csinálnak vizsgálatot akik nem értenek hozzá akkor ez sül ki belőle...
    mert ott csak ennyi volt fujjak bele jó erősen , de hogy mit hogyan semmi, csak csináld...
    Gondolhatjátok , majdnem úgy repültem ki a vizsgálóból olyan boldog voltam /vagyok ...
    zokogva zuhantam férjem karjába , mire megtudtam szólalni : minden rendben

Galadriel, Swartsch, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Kimondhatatlanul örülök ennek a hírnek:inlove::inlove::inlove:

tina07141983, Galadriel, Fätum és 4 más kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia Tina...jajj de jó :)...valahogy gondoltam azért is írtam nincs ott olyan nagy gond. Azért kicsit furcsállottam hogy már ilyen súlyos diagnózis egyből.. előtte meg észre sem vettek semmit ...Nagyon örülök én is hogy minden rendben.:inlove:
    Voltam azt mondta vírus a hallottak alapján amit mondtam...de semmi tátsd ki szád vagy vizsgálat. Azt mondta vévig megy a szervezeten és kész. 4_5 nap és rendben. Mondani akartam neki már 5 napja van. De bízok benne télleg így lesz.
    Holnap vszinű csinálom az eventet...
    Még az jutott eszembe hogy egyszer én is voltam ilyen fújáson és nekem sem akart menni..

tina07141983, Galadriel, Fätum és 4 más kedveli ezt.
  5. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szia!
    Örülök hogy minden rendi,vigyazz magadra,mindenki vigyazzon magara.

6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Mesike, köszönjük a "sok-sokk" tájékoztatást a holnap induló eventről! :p
    Tinácskám, szuper jó hír, amit hoztál, hogy minden rendben van, veled együtt örülünk:D!
    upload_2025-2-12_22-24-12.gif
    Szép álmokat mindenkinek!

7. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia Szellőcske!
    Lehet hogy sok a savad, ilyenkor szoktak felírni, van többféle olyan gyógyszert, ami bevonja egy kis réteggel a gyomrod, és nem fáj.
    Az ideg is termeli a savat. Ha továbbra is fáj, bizony gyomor tükrözés. Nem fájdalmas csak rendkívül kellemetlen. No azért nem kell megijedni, de jobb félni, mint megijedni. Bizony én már átestem ilyenen, az egyik nagyon kellemetlen volt, a másik szinte csak éppen hogy kellemetlen. Attól is függ ki csinálja, egy vad állat, vagy egy odafigyelő a betegre, orvos, vagy orvosnő.
    Szóval nyugi, de elkell menni vele orvoshoz.
    A lényege a tükrözésnek, lenyomnak a torkodon egy hajlékony csövet, közben levegőt fújnak, hogy a gyomor redőit is jól átlássák, ha van fekélyed mintát vesznek, egyáltalán észre sem veszed. Úgy hogy a szakember tudja megmondani igazán, hogy gyomor, nyombél fekély, vagy reflux, ez utóbbi a savnak a visszafolyása a nyelő csőben. Diétát fognak javasolni, fűszeres ételek szénsavas italok éhgyomori kávézást mellőzni.No nem annyira vészes ahogy első hallásra hallatszik. Úgy hogy nem kell mindjárt a leg rosszabbra gondolni, remélem meg úszod a gyomor tükrözést, ami még egyszer mondom nem fájdalmas, inkább kellemetlen.

Szia Tinám!
    Elhiszem hogy leesett a kő a szívedről, de teljesen igaz bizony vannak akik nem értenek hozzá, nem magyarázzák el hogy mit hogy,de aki először van ilyen vizsgálaton az honnan tudná, én írtam az ujjadra a kütyüt, gondoltam én hogy nincs baj, mert akkor te nem futsz ennyit ha COPD beteg vagy. Hippesek a dokik is, az egyiknél a mutató újamra tették a kütyüt, a másik kizárólag a kis újamra volt hajlandó feltenni. Az egyiknél le kellet vetnem a felsőm, a másik azt mondta a pulcsin keresztül is hallja mert neki nagyon jó a sztetoszkópja. ennyit a dokikról. A lényeg hogy rendben vagy. Csak az a baj hogy az emberre a szívbajt hozzák, mert nem képesek elmagyarázni hogy mi mért van, ill: vagy hogy mit miért kell kivizsgálni. Persze tisztelet a kivételnek.
    gondolj.jpg Üzenem neked.és Szellősckének is.

Utoljára szerkesztett: 13.2.25
  8. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!

Jöttem szavazni. Még nem tudom eventelek-e...

De örülök!:inlove::inlove::inlove:
    Nagyon sok diagnózis nem valós, és a bizonytalanság kiidegeli az embert. Én a helyedben elmennék az üzem orvoshoz, és az orra alá dugnám a papirokat! :mad: Szembesíteném a szaktudásával!>:(

9. szellorozsa

Köszönjük Erzsike....igazán figyelmes vagy...csak jó dolgokra koncentrálni :) :inlove:
    Szia Anyu szerintem csináljad az eventet..beugrassz az eventes területre oszt kész ..letudod gyorsan a felhő jó. Megyek én elolvasom mert nem tiszta hogy csápokat hogy kell aratni az elején kattingattam a pirosra semmi..most újból beléptem...most hátha lehet..
    tiszta zöld a csík...itt nem kellene időnek menni..vagy valami mozgás...

10. Fätum

Fätum Fórumőrült

Drága Tinám, annyira örülök, hogy rendben vagy. Nagyon izgultam és szurkoltam. Rengeteget gondoltam rád. Persze, én tudom, hogy nehéz elfogadni, hogy vannak olyanok, akik nem segítenek a gyógyításban. Sőt, inkább rosszat tesznek. Szakmailag, és lelkileg is megviseli az embert. De ezt a részét engedd el. Az a fontos, amit most mondtak, hogy jól vagy. Előre kell nézni, és nem szabad a rosszra gondolni mert az mérgező. Nagyon örülök, hogy rendben vagy :inlove:
    Ünnepeljétek meg bármivel, olyasmivel ami neked örömet okoz :inlove:

-Anyu-, koko.54, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép estét
    Hideg, szürke idő volt ma. Reggel takarítás, aztán tali a húgommal, aztán főzés, mosás, terigetés. Csináltam egy Oli-kuckót ennek a vadmacsnak, lehet benne bújkálni. Most szeretés idő van, simi, doromb, dagasztás. Délután volt két kislány vendége Olivérnek, nagyon aranyos volt velük is. Elkezdtem ezt az eventet, mert nem kellett a farmot szétbombázni. Pedig nem kedvelem ezt a tötymörgést.

Megyek szavazni.

Zene

Nnnnnna! Azéééééé! Tudtam én, hogy nem lehet komoly gond, aki ennyit futkosik. Örülök, hogy ki is derült viszonylag gyorsan és nem tett beteggé az aggodalom.
    Szívesen. Elég macerás event, próbáltam összeszedni a fontosabb dolgokat, legyenek egy helyen elérhetőek.
    Igen, én is így vagyok vele. Mondjuk nem csinálom egyik kicsin sem, mert kiidegel a tötymörgés.

-Anyu-, koko.54, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  12. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok !

Drága Gyöngy ! Nagyon szépen köszönöm :) :inlove:

Drága Szellőcske ! Neked is nagyon szépen köszönöm :):inlove:
    Nem elég az egészségügy romokban heverése , még társul hozzá a lekezelő stílus is egyes doktor / nő-től .
    Mivel háziorvosom csak azt látta amit emailben feltett a munkaalkalmasságis , ezért iránydiagnózissal így küldött el ..
    Azért ha nem javulsz , ne hagyd Te sem annyiban a dolgot...nem játék az egészség

Drága János ! Neked is nagyon szépen köszönöm :) :inlove:

Drága Annám ! Annyira köszönöm Neked is :):inlove:

Szia Drága . Neked is nagyon szépen köszönöm :):inlove:
    Egy fiatal asszisztens volt az aki végezte a vizsgálatot. "okoska " doktornő ?? nem is volt abban a rendelőben
    Nekem a középső ujjamat kérte arra tette a véroxigén mérőt ..szerintem jelképesen , rámutatava arra ezt kell majd megmutatnom ha visszamegyek kontrollra három hónap múlva :D
    Na igen és azt hozzá kell tenni a lekezelő stílusa miatt olyan "kellemes" napokat szerzett ,amit nem kívánok senkinek
    Próbálja az ember tartani magát "főleg gyerekek előtt " ,de azért néha félre kellett vonulnom

Neked is nagyon szépen köszönöm Drága :):inlove:
    Én csak egy üzenetet fogok átadni neki , amit a szakorvos doktornő mondott
    " ha olyanok végzik el a vizsgálatot akik nem értenek hozzá , akkor ilyen eredmény születik "
    Aztán tegye ahová akarja .
    Persze csak azután miután megkapom a végleges orvosit :D

Drága Erika ! Nagyon köszönöm Neked is :):inlove:
    Megfogadom szavaid, írásod ! Csak a jót !
    Te akinek annyi mindenen keresztül kell menned , pontosan tudod miről szól ez az egész.
    Örök hálám .
    Az eredménynél nagyobb ünnep most nem kell

Nagyon köszönöm Neked is :):inlove:
    A napokban nem volt sem lelki erőm sem semmi másra nagyon "futkosni :D"
    De összeszedem magam és neki vágok :)

Nekiálltam eventnek , de nem hajszolom. Már megint az eventes terület ... óraműpontosságú aratás , na persze majd ahogy lesz úgy lesz :D
    De legalább farmon lehet ténykedni .
    Megyek szavazni
    Jó pihenést Mindenkinek :inlove:

-Anyu-, Galadriel, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

Sziasztok!

tina07141983, -Anyu-, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Ronda, szürke hideg van, néha még esik is. Brrrrrr. Nem szeressem. Ma jönnek a futár hegyek, macska kaja, ember kaja, zöldséges. Ez az event a szokásos tötymörgős. Le kell venni az információs buborékot , hogy a csápokat lehessen aratni. Nem lesz kedvenc.

Megyek szavazni.

Zene

15. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Sziasztok !

Felénk is hideg idő , nagyon erős szél ,majdnem felkapott :D
    Event halad szép nyugisan , még három Földterületet kell feloldanom , aztán utána másik növényt kell vetni ?? kicsit elkalandoztam ,na majd még egyszer ránézek
    Polip jobbára tp / csp-t ad, azt hiszem leütöm a fejéről a kalapot :D
    Megyek szavazni
    Jó pihenést Mindenkinek :inlove:

-Anyu-, Galadriel, Fätum és 4 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Ez nem bontó volt, hanem ész veszejtő. :D
    lányok
    - Hányszor volt Budán kutya vásár?
    - Ezt csak a jó Isten tudja.
    fiúk
    - Hol található Új- Zéland?
    - Ez egy becsapós kérdés
    :D

-Anyu-, tina07141983, Fätum és 4 más kedveli ezt.
  17. jófarmerlány

Sziasztok!

-Anyu-, tina07141983, Fätum és 4 más kedveli ezt.
  18. szellorozsa

Szia igen utánna a másik növényt a hínárt kell ültetni...az utolsó földrész feoldásához már nem korall kell hanem 1000 rózsa...nehogy korallt ültessél :) utánna mehet a hínár ezerrel...meg a csáp fejlesztés csere alapján a felröppenőkkel..
    Szia...nállam az észbontókban a két Miskolci fiú testvér pár viszi...
    - Mi volt Mátyás király keresztneve?
    - hát...Hunyadi:oops:....keresztneve:music:...:oops:....hát Matyi...nem?....Hunyadi ??:music:......:oops:
    nahh ahogy előadták xD

19. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Csak a szokásos.

20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ők most kocsonnya fesztiválon voltak. :D :p

-Anyu-, tina07141983, koko.54 és 4 más kedveli ezt.