Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Hát ez csak így jött nem kellett rajta gondolkodni...mi lenne ha még gondolkodnék is...:D
    Téged Erzsike nem lehet túl lépni...te egy igazi rímfaragó vagy...:inlove:
    Mélyföldi event kész...

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!

Fekete pont a fehér lapon,
    Átgurul egy kósza napon.
    Nem terveztem, nem is vártam,
    Csak a szavakat bezártam.
    Erzsike még rímbe farag,
    Nálam csak a tinta szalad.
    Ő mereng a múló múltón,
    Én meg átlépek a pulton.
    Nincsen ihlet, se gyötrelem,
    Csak pörög ez a végtelen.
    A fák a földből égbe nőnek,
    Fütyülök a drága időnek.
    :D

tina07141983, **jeje**, Ms.AbyZu és 8 más kedveli ezt.
  3. szellorozsa

Szia...nagyon jó...mélyre ható gondolatok...igazi érzelmekkel bezárva...ügyes vagy te is :) hiába mindenkiben lakozik egy kis költő...csak ki kell próbálni :)

tina07141983, koko.54, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  4. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Dícséret illeti a sok-sok rímfaragót!:D;)
    Szép álmokat kívánok mindenkinek!

miniowl, tina07141983, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  5. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Köszönöm a sok szomszédajándékozós ajándékot mindenkinek aki küldött ! :inlove:
    -
    Mivel nem szavaztam jó ideje...nem volt mondanivalóm. Semmi érdemleges nem történik mostanság. Napi rutin...meló,ebéd,1-2 rész sorozat,alvás...minden nap. Tegnap is pl délután négykor feküdtem le aludni...kidőltem és kész.De szinte egész héten ez volt. :wuerg::)

6. szellorozsa

Sziasztok ...a polip pompája Felhősor hol vehető meg??
    Mert nem azt ajánlja fel ha rá katt...vagy miképp lehet hozzá jutni szezonális felhősor lenne..köszönöm...
    nagyon picit petyergett mikor piacon voltam...egyenlőre nem süt a nap...
    délután folytatódik a gazdaköri event...:) Kicsit vissza dőlök...:sleepy::D8)

7. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szióka! Meg kell venni az előtte lévő 4 csomagot,akkor tudsz csak hozzáférni az ötödikhez...ami tartalmazza a felhősort. De meg tudod venni egyszerre is az összeset, akkor a "vedd meg mind" -feliratra kell kattanni. :)

8. zsani_apja

reggelt!
    Olyan csomagot kaptam ma, hogy engedd el az egészet. :D

9. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Napot.
    Kb én is így vagyok. Annyi mindent zúdítanak ránk, hogy egy havi fizetés sem lenne elég. Ezért azt mondtam: elég :) Próbálom minimálra venni a költést, a pénzemet meg inkább az unokámra költöm.
    Most picit nyugisabb időszak jön, 2-3 hét, aztán kezdődik újra a lányoméknál alszom napokig, meg júli 04.-től 2 hét festés, mázolás, tapétázás, padlólapozás. Közben ápolgatom a palántáimat meg a virágaimat. A cseresznyefa ágai majd letörnek annyi a gyümi, hatalmas fa, jövőre visszavágjuk, szóval szerintem jövőhéten le kell szedni. Magam sem értem hogyan bírom :) És még vágom magam alatt a fát, mert mindig kitalálok valami újat. A párom már megfenyegetett hogy elköltözik :D
    Kicsi unokám kínlódik a fogzással, sokat sír, nagyon sajnálom.
    Az eventeket csinálom, már csak megszokásból szerintem.
    Legyen szép hétvégétek, itt ma süt már a nap.

Kuzdern, jófarmerlány, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  10. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Szia!
    NAHÁÁÁT!ezt az oldaladat nem is ismertem, szóval van azért itt tényleg egy két zseni, csak titkolják:D
    apjának vers.PNG
    Julcsikám!
    Már épp kérdezni akartam hogy mi van veled, tényleg régen írtál, hogy vannak a szüleid?
    Tegnap én is kidőltem, ebéd után lefeküdtem fél háromig aludtam,este is időben elaludtam, csodálkoztam is magamon
    Biztos az időjárás tette, valamire rá kell fogni, ......
    A taposó malom ugyan az, de már sokszor azt is mondom hogy ne is legyen másmilyen.
    Azért gyere többet:inlove:lehet a sz.......-ról is szépeket írni.....(bocsi)

Kuzdern, jófarmerlány, koko.54 és 7 más kedveli ezt.
  11. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Sziasztok !

Bár rég jelentkeztem , jelentem nem vagyok eltűnve . :)
    Csak " zajlik " az élet.
    Időm kevés , hol itt bukkanok fel , hol ott . :music:
    Mindig van valami elfoglaltság , van valami teendő. Mellette meg ugye ott a munkahely . Bár jó lenne egy kicsit kevesebbet látogatni , de nem engedik ,hogy ritkábban jelenjek meg :D Pedig jó lenne . Egyik héten 5 nap munka , 2 nap pihenő másik héten meg pont fordítottan . Elviselném . Akkor sem unatkoznék .

Zalán :inlove:. Hihetetlen milyen gyorsan cseperedik . Igazi legény . Kis harcos , a pocakért különösen . orvosi vizsgálaton mindent rendben találtak , oltást is kapott -jól viselte. Szóval imádnivaló , betelni vele nem lehet :)

Fruzsina :inlove: Lassan vége a sulinak . Jól teljesít . Győrben voltak osztálykiránduláson állatkertben és kalandparkban .
    A sikeres ,kiemelkedő rajzmunkákért cserébe mehetnek Várpalotára , Győrbe és Kaposvárra ahol kiállításon vehetnek részt , másik iskolák diákjainak munkáit tekinthetik meg .
    Iskola pályázott az Erzsébet táborra Zánkára , így júliusban oda is mehet .

Család. :inlove:
    Dolgozunk . Jól vagyunk . Bár néha elér bennünket a fáradtság , de megyünk csináljuk .
    Párommal idén magas ágyásokat készítettünk ebben próbálkozunk . Ép az előbb készített csalánlevet , de tudtomra adta pár nap múlva " érezhető " eredményt produkál :D
    Cseresznyefáink első terméseiket meghozták , megállapításra került , hogy jó fajtákat választottunk ;)
    Sárgabarack fáinknak roskadoznak az ágai így talán készülhet majd lekvár.
    Párom óvatos , mindig azt mondja -még sokat kint kell aludnia , mire megérik - , de én optimista vagyok

Nyár :inlove:
    Ismét nincs tervben semmi
    Mikor leszünk szabadságon és hova megyünk nyaralni :music:
    Egyrészt vártuk , Fruzsina Erzsébet tábora mikor lesz , másrészt túl előre sosem tervezünk .
    Eger és környéke , Tisza tó és környéke , Gyula és környéke ezek kerültek szóba de döntés még nem született .

Farm :inlove:
    Rég írtam . Olvasni szoktalak Benneteket . Szavazni is rég szavaztam . Bocsánat . Volt a szavazásnál az a trollkodós mizéria , ami itt is kis feszültséget okozott , ebből pedig én nem kérek , szeretnék minden negatívumból kimaradni .
    Köszönöm Mindenkinek a szomszéd ajándékozást , igyekeztem én is küldeni Mindenkinek -bár , úgy gondolom BP kicsit elszállt az "ajándékokkal "
    Eventeket néha csinálom , néha nem de ez nálam mindig így volt .
    Lesz cserenap , már most lehet jelezni ha valaki keres valamit .
    Tudjátok segítek :)

Bocsánat ha hosszúra sikeredett :music:
    Mindenkinek legyen szép hétvégéje , vigyázzatok Magatokra :inlove:
    Na és persze , most szavaztam is ;)

Kuzdern, jófarmerlány, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

Szia!
    Anyósomék a kertesek. :) Van dolog nekik, de gyönyörű szép a kertjük és és az udvar is. Cseresznyét emelném ki, ma hoztam el a 4. tepsi rétest. Lányom és nejem eszik belőle összesen 4- 5 kockát, többi az enyém. :D Hoztam még borsót, cserkót, ropogóst, enni, málnát....
    Pihenj is azét és az unoka legyen az első. :)
    Tegnap megint vettem 200 eurot, az már a lányomé lesz. :D
    Szia!
    Most csak egy dátum jut eszembe, ahogy olvastalak. :D Semmi össze függés, de nem baj. :)
    06.11.​
    Szia!
    Nem vagyok én zseniális. :) Mondjuk lehet Petőfi már beszélt rólam paár mondatot, amikor a jövőről beszélgettek. :D

Kuzdern, jófarmerlány, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  13. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

No hát még szerény is vagy, hát tényleg félre ismertelek:):inlove:Apja te öregszel, megváltoztál, jó irányba, vagy a főnökség tette ezt veled, mindegy, de jó.......

Végre te is jelentkeztél, nem hosszú beszámoltál mindenről, egy egy mondatban, ha bírsz erő energiád van többször jelentkezz picurkót ami már nem is olyan picurkó ezerszer puszilom és persze az egész családot.:inlove:

Kuzdern, jófarmerlány, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

Tényleg változtam, magam is érzem. Az élet változtat, -ott folyamatosan. Soha nem voltam rossz gyerek, rossz pillanatok voltak az életemben, ezt nem is forszírozom. :D Öregséget is érzem, főleg amikor fiatalok vesznek körül. Mondjuk akkor egy pici irigység is van. :cry:
    Most 10 napot itthon leszek, abból hármat Budán és Pesten, próbálok pihenni. Lányommal megyek, lehet már írtam, de nem baj. :D Egy igazi apás napok lesznek. :D

Kuzdern, jófarmerlány, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  15. szellorozsa

Szia... köszönöm szépen hogy leírtad...hát látom nem lehet ócsón megúszni :)
    Majd írok még olvastam gyorsan a többieket is...de most sietek...majd jövök..ahogy Vágó Piros mondja...;)

Kuzdern, jófarmerlány, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  16. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

No ez is jó, terád is rád fér a kikapcsolódás, a koncertről kérünk képeket majd, rólad is hogy csápolsz:D;)

17. zsani_apja

Történetbe majd rakok fel képeket, koncerten biztos élőzök. Másért nem, mert ott leszek. :D

18. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)
    Norbi, nagyon boldog névnapot kívánok!

Szép álmokat mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 6.6.26, 21:04
    Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.