Mutasd a Birtokod

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!

Már írni akartam az oldalon, ahol vettem lányomnak a gépet, hogy milyen s.ar laptopot küldtek 2 kilóért, de olvasgatom a topikokat és megnyugtató, hogy nem csak nálam vannak gondok. Ma viszonylag hamar bejutottam, még a felhőket is megnéztem, bár ez az újítás nem okozott csalódást, gondoltam, hogy nem fog tetszeni, node, van még fél órám és nekiugrok az eventnek.

cili53, jófarmerlány, Galadriel és 3 más kedveli ezt.
  2. teomokus

teomokus Fórumprofi

Sziasztok!

Tegnap nekem is állandóan frissítgetni kellett.8)

Nálunk is 39 fok volt, éjszaka 32, most 38 fok van. Remélem az éjszaka ma jobb lesz! - Olyan vagyok, mint a lucskos felmosó rongy... :sleepy:

Csillaghullás meg történt. :)

3. zsani_apja

Szia!
    Én éjjelre 31 °C fokot saccolok. :D

4. vettmalac

vettmalac Utánpótlás-írogató

Nálunk MOST 37 fok van. Pihentető, nem??? Oszt éjjel meg, tudj isten. Szerintem, mivel a panel falai forróak, még mindig túl meleg lesz.

5. zsani_apja

Szia!
    Itt 38 °C van, holnaptól lehűlés jön, de én ezt kétlem. :)
    Nekem sem jött bónusz a keréken, remélem így is megtudom csinálni. :D

Én nem magam alá, hanem magamban írok. :D
    Megjött nekem is a felugró, igaz nem magyarul, de a szezont eltudtam olvasni benne. Ez egy váratlan jutalom volt.

Utoljára szerkesztett: 6.8.26, 17:39
  6. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szombaton nem érek rá :D úgyhogy majd pénteken olvasom el amit tegnap írtál...xD
    Gyönyörű dal...milyen csodás hangja van a férfinek..elősször mondom nem hallok jól hogy zenekart nem hallom...meg a dobost sem pedig úgy püfölte a dobot...de nem kellett sok rá jöttem így akarták érzékeltetni a csend hangját...nagyon szép.
    Én is csak néztem mi a fene ez az oldalt nyíl...hát nem sok értelme van...de jó ez így úgyis mindig jobbra billentem a fejem...ha valami okosat hallok...;)
    Szia...nahh én nemrég mostam fel...de a hajam kb. olyan mint írtad :( meg kell majd mosni hátha szebb lesz...:) de majd holnap..lehet nyomok rá egy kis festéket is...:music::oops:
    Szia... super a neved...:)
    Én most pörgettem kb. 3-szot 20 partit..lett két 24 órás 100%-os meg egy plusz 1 növény 6 órás. ..pergettem rá kis supertrágyát...had nőjön...megnézem mennyi növény kell...gazdaköri is meg lesz...de lehet csak ezüstök...utánna a vége..meglátjuk..
    Az a legjobb ha magadba olvasol...:D

cili53, Galadriel, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

Szia!

18.000 a növény, 240 körül kellenek felröpik. Hajrá, utol tudsz érni.

cili53, Galadriel, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  8. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Hüm mindig tanulok...a gazdakörős event nem jött be a városban ...és az eventablakon próbáltam és ott bejött...érdekes...
    De ügyesek xDxDxD A fiamnak mikor kicsi volt... mindig ezt mondta az óvó néni...;)

9. Gobio55

Gobio55 Fórum bárója

Jó estét!

A miheztartás végett közlöm, ismertetem, hogy jelenleg három farmom van.
    1. vettmalac. ID 4 millió felett kezdődik. Még 2010 júniusában lett alapítva. Azért vettmalac, mert néz, mint vett malac az ólban. Ha valaki a meglévő malacok mellé vesz, hoz egy újabbat, az amíg nem szokik meg, addig "meg van illetődve" a többiektől.
    2. Gazgazda ID 4 millió feletti, szintén 2010 június. Érthető a név, mert a gazok gazdája.
    3. Gobio55 ID 36 milliós. Későbbi, de nem olyan sokkal. Meg lehet nézni, de engem nem érdekel, hogy mikor is kezdtem el vele. A Gobio gobio a Fenékjáró küllő nevű hal latin neve.
    Volt ugyan még egy farmom, azzal dolgoztam a legtöbbet, míg a világ leghatalmasabb basáskodó kiskirálya büntetésből nem zárolta, és akkor azzal a farmmal együtt engem is kidobott a játékból. Akkor lett a Gobio55 az a farm, ami a jelenlegi fő farmom. (Valami számomra érthetetlen okból kifolyólag azóta nem vagyok oda a moderátorokért.) Akkor többen hagyták itt a fórumot, a játékot nem. Létrehoztak egy kisebb közösséget a Farmeramán kívül, ott csevegnek. Mivel a facén van, nem mentem oda, akkor sem voltam face tag, most sem. Meg más ilyen helyen sem. (Egy ismerősöm, aki rendőr, mondta egyszer, hogy a rendőrök nem szeretik azokat, akik nem tagok valahol, mert ha akarnák sem tudnák őket figyelni a neten, meg azt, hogy kivel, mikor, minek, etc. Lehet, hogy Ő rosszul tudja, de hát nem olyan nagy rendőr, "csak" alezredes. :) Meg a munkaügyesek sem tudják az illetőt "feltérképezni", bár a törvény azt tiltja. De akkor is elvárás, hogy egy munkaügyes jó döntéseket hozzon, ahhoz meg sok információ kell(ene). )

A két régebbi birtokkal csak akkor szólok hozzá a fórumon, ha épp azzal vagyok fent, nem a Gobio55-tel. De mindenki tévedhet, követ el hibákat. Ilyenkor én is "eltévedek". :) Ha azt írják némelyek, hogy Tihamér, az azért van, mert annak idején ezt a nevet örököltem az apámtól. Lehet így is hívni, "erre" is hallgatok. xD

Már csak 29 fok van kint, majdnem Szibéria lett. Ja kérem, már este kilenc van. Lassan megyek a szőnyegpadlón elhelyezett szivacsra pihizni. Ha tudok, alszok is. De az bizonytalan, mint a kutya vacsorája. Mert amíg túl meleg van, alvás nekem nincs.

Szép álmokat mindenkinek!

jófarmerlány kedveli ezt.
  10. jófarmerlány

jófarmerlány Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szavaztam.:)

Holnap NE felejtsétek el beváltani a Szezon zsetonokat, véget ér a Heavy metál szezon: 2026. augusztus 07. 22:00 ora.

Szép álmokat mindenkinek!