Mutasd a Birtokod

Discussion in 'Törzsasztal' started by Galadriel, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Figyelek! Nejem kiengedett a sarokból, de ha kell végleg vissza ülök.o_O

2. Gobio55

Gobio55 Fórum bárója

Jóóóó napot mindenkinek!

Nemtom máshol mennyi a meleg, de ITT és MOST sok. Már/még mindig sok.

Háromkerekű táltos? Iiiigen. ... Arra megy, amerre akar az elején. De meg lehet tanulni. A kanyarodás még lassú tempóval is körülményes, gyorssal meg borulásveszélyes is. Nekem biztosan. Aztán az is jó a háromkerekűben, hogy ha az út nem egyenes, hanem gödrös, púpos, akkor a három kerékből az egyik garantáltam megtalálja és rögvest elkezdi riszálni a farát, azaz a hátulját. Olyankor jobb, ha nem jön szemben vagy közvetlen mögöttem valami. A legjobb tanács, amit adhatok, (továris Lényint idézve: ucsityszja, ucsityszja, ucsityszja!) Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!

Megyek kávézni. Ebédre előpácolt, sült őz hús (Kárpáti Farkas kedvence) volt pityókával, párolt almával, párolt fügével. Meg sajtleves, de az a feleségem kreálmánya volt. Desszertnek ott a meleg. Aki cukorral kínlódik, mint a feleségem és én is, azok csak álmodozzanak édességekről, ne egyenek azt. De a sör nem számít édességnek, az kesernyés ízű folyékony kenyér.

Régen, 4-5 ezer évvel ezelőtt a sört, ami nem hasonlított a mai sörökre, de azért sör volt, két lépésben készítették a folyóköziek (Gy.k.: Mezopotámia) és a régi Kemet országának lakói (Gy.k.: Ókori Egyiptom). Első lépésként külön sörkenyeret készítettek a külön erre szakosodott mesterek, majd második lépésben más mestereknél ebből a kenyérből készült a sör. Nem véletlenül mondták akkor: Kenyeret eszek és kenyeret iszok. Bíííízony! Tanítási óra befejezve. De főleg azért, mert még mindig melegem van.

Más. Előző napon szóba került, mint elfoglaltság az unokázás. Erről teljesen felesleges lenne vitát indítani, mert az unokázás a nagymamáknak és a nagypapáknak a világ legjobb tevékenysége. De EHHEZ el kell érni a nagyszülői rangot, státuszt. Lehet úgy is fogalmazni, hogy ki kell érdemelni. :)

További kellemesebb szép napot!
    -----------------
    Ui. most vettem észre Apjok utolsó hsz-ét. Mi az, hogy ha kell, visszaülök? Szó sincs lazaságról. Semmi ülök. Térdepelek! Tessék megnézni az eredeti felszólítást! ;)

3. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

4. zsani_apja

Szia!
    Legfontosabb, hogy kellene unoka az unokázáshoz. Babázást már elengedtem. :D

Én sem nagyon értettem Ilona hozzászólását, de lehet, hogy túlgondoltam. Mindenesetre meghúzom magam. :)

5. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Nagyon aranyos vagy. Schwarts már sokszor a számba rágta, de mindig elfelejtem :) Képernyőfotó nálam más, az meg van. De aztán már a paint-ben is elakadok. Majd, amikor lesz hozzá türelmem, meg elég kitartásom, újra nekifutok. Itt megtalálom a magyarázatokat.
    Megint meleg van, pedig az éjjel be kellett takaróznom, fáztam :) Az ablakból pont rám jön a friss levegő. Most megint bőven 30 fok felett vagyunk és elállt a szél. Mindjárt lefordulok a székről olyan álmos vagyok. Tegnap nem aludtam napközben, este 10-kor húztam a helyemre, hamar aludtam. A párom húzza a lóbőrt mellettem a kanapén. A két macska is k.o. persze bent a franciaágyban :) Majd ébren tartom magam, csak az a baj, hogy az sokba kerül. Ilyenkor nézelődök a neten. Valamit mindig találok mert valamit mindig kitalálok :)
    Szavaztam. Bocsi, napokig elfelejtettem.

6. zsani_apja

Szia!

Én PowerPointba szerkesztem a képeket. Nekem az egyszerű, nem is tudom, talán mikor tanultam egy pici informatikát, akkor ragadt belém. :)

7. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Siasztok:)

Sajnos nálunk egy csepppp eső sem volt.... nem is hűlt le rendesen.... most is 32 fok van:) a "civis" városnak nem jár eső :(>:(

Gratulálok:)
    A hétvégi event 2.részét teljesen elfelejtettem , ma reggel véletlen vettem észre, amit kaptam ajándékba annyi felröppenőm volt:( / az ültetvényen dekorok vannak/ most lettem kész:)paár %-kal túlteljesítve:)

Én is így szerkesztem , de informatikát nem tanultam..... rám ragadt valahonnan.....

Szavaztam.

8. miniowl

miniowl Fórum bárója

Sziasztok!

Eventek kész vannak, de én is... még mindig meleg van :(
    Én továbbra se tudom, kinek a kis farmjai, nem emlékszem :eek: Felvilágosíthatnátok, akár játékban bagolyban aki tudja...

9. zsani_apja

Itt volt eső valamikor a napokban, most 35°C van.
    Dehát augusztus van, jó ez így. Én már ezer éve várom, hogy legyen egyszer közel 50 °C :D

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Minden informatika továbbképzésen részt vettem, ami a munkám miatt támogatott volt /értsd nem került pénzembe :)/

Sok minden ragadt rám menet közben, de sok-sok a fehér folt is mindamellett.
    Szóval Te egy őskövület vagy? közel ezer éve? Azta....
    Nekem nem hiányzik az 50 fok, legyen mind a tiéd :D

11. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia...igen falu napon voltunk...hát elég érdekes volt..mondom így...de viszont a pénteki koncert a Dánielfy most sokkal jobban tetszett mint juniusban...:)

Teomókus....Apjok ....írtam baglyot....a postás arra repült :))

12. zsani_apja

Szia!
    Mindjárt sasolom. remélem nem kapja el a bagolyt :D
    Dánielfy, ide is nyugodtan tehetsz be képet róla, esetleg egy zenét is. :p

koko.54, szellorozsa and miniowl like this.
  13. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia...köszönöm ...:)
    Ohh... nagyon profi vagy :D.. Ez télleg sokkal jobban tetszett mint a múltkori koncertje...:)
    Szerintem most már mindenki tudja a MB-ban.. hogy hogy kell kép alá szöveget írni...vagy szöveg alá képet ...;):p

zsani_apja and miniowl like this.
  14. miniowl

miniowl Fórum bárója

bevallom ezt is elfelejtettem :( anno még Imi segített benne...

szellorozsa and zsani_apja like this.